🔹Victòria treballada en un encontre molt diferent al de la setmana anterior, al qual ens ha costat molt entrar en partit.

🔹El partit ha començat amb les visitants molt mĂŠs ficades en el partit. Atacant millor i amb una bona activitat defensiva, desarbolaven el joc de les nostres i treien els primers avantatges (0-5 al minut 4). No obstant això, abans d’acabar el quart aconseguien remuntar i finalitzar igualades a 12 punts.

🔹Al segon quart vegem una millor actitud en defensa, sobretot en els Ăşltims minuts, que permetia a les valleres agafar avantatge al marcador grĂ cies a les pilotes recuperades i als contraatacs, arribant amb 9 punts d’avantatge al descans, 34-25.

🔹En tornar del descans l’actitud defensiva continuava millorant i permetent recuperar balons per a contraatacar amb certa assiduĂŻtat.

🔹Tot i això, l’encert en el tir exterior de les visitants i la zona ficada per aquestes les mantenia dins del partit i impedia ampliar la diferència (52-43 al minut 30).

🔹Ja en l’Ăşltim quart, continua la igualtat en el joc. Les de Calp continuaven molt encertades en el tir exterior i les nostres van començar a convertir algun triple, tambĂŠ no deixant que les visitants s’acostaren en el marcador i mantenint una còmoda distĂ ncia d’uns 10 punts fins al final de l’encontre 🏀.