🔹Victòria en la final de la Lliga Valenciana, en un partit més dur del que reflecteix el marcador.

🔹L’encontre ha començat amb les valleres agarrotades en atac, sense encert en el tir i amb poques idees. A més a més, les xiquetes del Burjassot, amb un poc més de soltura, eixien bé al contraatac i aconseguien cistelles fàcils. Açò feia que s’arribara perdent a meitat de quart per 4-12. No obstant això, la reacció defensiva de les nostres els ha permés donar la volta al marcador i acabar guanyant el període per 16-18.

🔹Al segon quart la defensa ha continuat augmentant el seu nivell, i fruit d’això la distància anava augmentant a poc a poc. Tot i això, les jugadores del Burjassot no perdien la cara al partit i lluitaven tots el balons, cosa que feia que al descans l’electrònic reflectira un 25-41 favorable a les nostres.

🔹En tornar del descans els desajustos defensius feien que la diferència baixara dels 10 punts (37-46 al minut 25), però una millora en les rotacions defensives ens permetia tancar millor el camí a cistella i eixir alguna vegada al contraatac per a tornar a distanciar-nos (37-55 al minut 30).

🔹Ja en l’últim quart el ritme defensiu no ha baixat i les recuperacions i els rebots ofensius ens permetien continuar ampliant la distància per a arribar al 53-80 final.

🔹A la fi, victòria en la final de la Lliga Valenciana per a trencar la maledicció de les dues finals anteriors jugades 🏀.