🔹El Tavernes continua en ratxa i hui han aconseguit una victòria més davant un U.P.B. Gandia lluitador que, en alguns moments del partit, ha plantat cara als vallers.

🔹L’encontre comença amb una bona defensa, pressionant a tot el camp, fet que provoca que els de Gandia no arriben a l’anella contrària amb facilitat, la qual cosa fa que el Tavernes agafe un xicotet avantatge al marcador de 8 punts. Així i tot, els de Gandia no es deixen sorprendre i el primer període acaba amb un marcador de 20-12 favorable als locals.

🔹Al segon quart els rivals comencen més centrats, tant en atac com en defensa, i es col·loquen a tan sols 6 punts als marcador dels vallers. Tanmateix, no podem deixar-nos sorprendre a casa i pressionem un poc més en defensa, tornant a recuperar la màxima de 12 punts al descans, amb un marcador de 36-24.

🔹A partir del tercer període, els vallers ja juguen més tranquils, mirant com a poc a poc agafen avantatge al marcador conforme van passant els minuts i arribant al minut 40 amb un marcador de 63-41 🏀.