🔹Hui s’enfrontaven el segon contra el tercer classificats en un partit que anava ser molt intens, i aixĂ­ ha sigut, on els vallers no han decepcionat la gent que ha vingut a veure’ls.

🔹L’encontre s’ha jugat de tu a tu per part dels dos equips, demostrant que cap dels dos volia perdre’l.

🔹Al primer període els dos equips ja han eixit a pel partit, no deixant que l’altre es despegara al marcador i aconseguint un primer parcial de 20-16 favorale als vallers.

🔹Al segon quart l’Oliva deixa clar que no vol deixar-se sorprendre i augment la intensitat defensiva, fet que provoca que s’enduguen aquest parcial amb un 14-21 al seu favor, arribant al descans amb un xicotet avantatge de 3 punts per a ells, amb un marcador de 34-37.

🔹Al tercer període, als de Tavernes els costa anotar degut a les ajudes defensives efectuades per l’Oliva al mig de camp, fet que provoca que perguem algunes pilota, i que aprofita bé l’equip visitant per posar-se 10 punts dalt a l’electrònic.

🔹Tanmateix, jugant a casa no anàvem a deixar-nos sorprendre i després d’un temps mort reaccionem i ens clavem altra vegada al partit, en un parcial de 13-13.

🔹A l’últim quart l’Oliva es col·loca en zona, aspecte que provoca que els coste anotar molt als vallers. Volíem però no podríem. Això junt amb l’encert dels visitants al tir exterior provoca que agafen de nou un avantatge de 6 punts a falta de 4 minuts pel final.

🔹El conjunt local no baixa els braços i es creu que pot guanyar el partit, fent ajudes defensives i tapant el tir exterior, la qual cosa provoca que empatem l’encontre a falta de 2 minuts pel xiulit final.

🔹En aquests 2 minuts, la diferència d’1 punt era favorable a l’equip que atacava la cistella. Cap dels dos equips es despegava al marcador i, finalment, el Tavernes ha sabut jugar millor amb la possessió de la pilota, acabant l’últim quart amb un favorable 18-12.

🔹Finalment, victòria treballada del Tavernes amb un marcador de 65-62! 🏀