🔹El partit de hui, pels resultats de l’equip rival, ja semblava que anavar ser fĂ cil per l’equip local, i aixĂ­ ha sigut.

🔹Al primer quart el Tavernes ha jugat seriosament, pressionant a tota pista, aconseguint un marcador de 27-6, deixant l’encontre quasi finiquitat.

🔹El segon període comença de la mateixa manera pels vallers, que continuen tallant pilotes i anotant cistelles fàcils, aplegant al descans amb un clar 50-9.

🔹Al tercer quart, l’equip de la Malvarrosa es col·loca en zona, fet que desconcerta un poc al conjunt grocinegre, provocant que ens coste més anotar i acabant el període amb un 67-24.

🔹L’equip visitant continuava en zona i l’equip valler, ja relaxat en l’encontre, ha permés que els visitants convertiren cistelles fàcils, però la diferència al marcador ja era abultada.

🔹Finalment, nova victòria amb un marcador de 74-31. Ara toca pensar en el pròxim duel. Hem de seguir treballant per traure una nova victòria 🏀.