🔹Bon partit el disputat aquest cap de setmana pels vallers a Mislata, on s’ha notat un canvi d’actitud i mentalitat.

🔹Primera part de nota alta, on aconseguim competir els primers 10 minuts de tu a tu a un equip amb molta més qualitat, a base de bones defenses i molta agressivitat.

🔹Al segon quart seguim competint, elaborant molt bé en atac, arribant als últims segons de possessió i mantenint-nos en tot moment igualats al marcador, però amb tan sols 2 minuts de desconnexió els locals ens castiguen amb 3 triples seguits i es col·loquen 13 punts dalt abans del descans.

🔹A la represa del descans eixim connectats, intentant pujar de nou la intensitat defensiva i aconseguim en certa manera frenar els atacs locals, però, per altra banda, no movem igual de fluida la pilota ofensivament, ja que ens pressionen molt les línies de pase i ens costa rebre i moure la pilota amb facilitat.

🔹Per molt que volem, no aconseguim retallar al marcador i, en canvi, els locals, una vegada més, ens castiguen 3 defenses dolentes nostres i aconsegueixen col·locar-se 20 punts dalt.

🔹A l’últim quart som capaços de no baixar els braços i competir els 10 minuts sense desconnectar, igualant el quart i tancant el partit amb bones sensacions.

🔹En definitiva, important canvi d’actitud de l’equip. Estic segur que, competint així, pocs partits de la part baixa de la classificació se’ns escaparan.

🔹A continuar treballant per a les pròximes quatre setmanes que ens venen, amb partits importantíssims que hem de guanyar sí o sí 🏀.