🔹Nova derrota de les xiques en un partit on ens va costar molt mostrar el nostre nivell, tot i haver iniciat l’encontre amb bones intencions i dinamisme, però sense encert, errant pràcticament totes les situacions clares després de moure bé la pilota.

🔹Això junt amb l’encert exterior de les xiques de Calp, amb dues tiradores molt encertades, provocava que arribàrem al descans amb un 22-36 al marcador en contra, que reflectia clarament l’encert de cadascun dels equips.

🔹Durant el tercer període i l’inici de l’últim, el nostre equip, malgrat comptar amb 8 jugadores només, va mostrar una actitud molt més agressiva en defensa i amb capacitat per poder córrer. Així les valleres li donaven la volta al marcador fins col·locar-se per davant.

🔹L’encert de les tiradores visitants en els últims minuts i les errades baix de l’anella de les nostres, fins i tot en l’última jugada per empatar, ens va condemnar a perdre per segona setmana consecutiva.

🔹Esperem que l’equip reaccione, ja que l’esforç de molts mesos de treball quedaria ocult davant aquests últims resultats, on es reflecteix la falta constant de jugadores tant en entrenaments com en partits, convertint-nos en un equip competitiu, però incapaç de marcar diferències en ritme i dinamisme 🏀.