🔹Primera derrota de l’equip en un partit on en la majoria de moments hem estat lluny del que treballem i del que volem ser com a conjunt. No arribem a la intensitat necessària per jugar al ritme que desitgem.

🔹Tornem a eixir desconectades, aconseguint un primer 0-6 de parcial negatiu, permetent tirs de mitja distància còmodes i estant molt desencertades en atac, amb continues errades i una equivocada presa de decisions.

🔹Així i tot, amb una espenta final acabem 16-16 a la fi del primer quart.

🔹Tot i això, el segon quart torna a mostrar la falta d’encert i la poca claredat en atac, on només som capaces de fer 6 punts. Arribem al descans amb un 22-28 a l’electrònic i amb la sensació que el partit està jugant-se al que volen les d’Alacant.

🔹L’equip continua amb la mateixa pobra dinàmica en l’eixida del tercer quart, on arribem a posar-nos 12 punts baix.

🔹Un canvi d’actitud defensiva, junt amb responsabilitat en el 1×1 i compromĂ­s, i defensa a defensa, ens permet igualar el partit, grĂ cies a una millora destacable en el tir.

🔹L’equip continua en eixa bona dinàmica defensiva i, encara que no estem brillants en atac, aconseguim diferències de fins a 6 punts a 3 minuts per al final del partit.

🔹A partir d’ahí, errades greus pròpies possibiliten que l’equip alacantí li done la volta al partit i torne a col·locar-se 1 punt dalt a menys d’un minut per acabar.

🔹Gens de claredat en atac i falta de convicció no ens permeten anotar per recuperar l’avantatge al marcador.

🔹Una llàstima, ja què a pesar de no fer un bon partit, l’equip va mostrar capacitat de reacció i treball per donar-li la volta a la dinàmica i al marcador.

🔹Un aprenentatge més en la nova categoría, on serà difícil traure partits endavant si no juguem al límit i aprofitem les oportunitats de tancar els partits 🏀.