🔹Derrota de les nostres xiques enfront un dels millors equips de la segona volta i amb clares opcions de classificar-se per a la fase d’ascens.

🔹Partit molt competit, amb un inici molt dispers per part dels dos equips, amb continues errades i poca consistència.

🔹A poc a poc entrem en partit i, amb una bona pressió i molta activitat de mans, aconseguim anotar amb més comoditat, tot i les dificultats defensives prop de la nostra anella. L’equip anava creixent i aconseguia el ritme i la intensitat que ens agrada. Marcador de 21-12 a la fi del primer quart.

🔹El segon període s’igualava molt, tant en ritme i en encert com en marcador, on les de la capital alacantina intentaven apropar-se, però les nostres, amb algun contraatac o tir obert, no deixem que ho aconseguisquen. Així i tot, i amb la seua defensa zonal, el partit començava a tindre un ritme més interessant per a les visitants. A més a més, el nostre encert va baixant, arribant al descans amb un 36-27.

🔹El tercer quart continúa amb la dinàmica del segon quart, amb parcials més curts i tendència a favor de les visitants, que a poc a poc van reduint les diferències fins igualar el partit a 45 a falta de 6 minuts del final.

🔹En eixos minuts, les d’Alacant mostren encara més el seu domini prop de l’anella, amb una jugadora dominant durant tot el partit i, tot i ajustar el resultat amb un triple i tindre dues possessions més per empatar, les visitants aconsegueixen una victòria molt treballada, davant un equip que ha mostrat voluntat, però que ha anat de més a menys. Les nombroses baixes en el joc exterior i la falta d’energia en determinats moments, sobretot als entrenaments, ens penalitzen per poder aguantar eixe ritme i intensitat que en sempre és diferenciador en els partits, però que cada vegada ens dura menys temps.

🔹Intentarem i continuarem treballant per trobar eixe punt necessari per afrontar la resta d’encontres i fer un final de temporada en consonància amb el joc mostrat al llarg de l’any 🏀.