🔹Dura derrota del nostre equip Sènior Femení a casa, davant un rival que va mostrar ser superior durant la major part de l’encontre, amb un gran encert des del tir exterior i duent el ritme del partit en tot moment.

🔹El nostre bon inici, amb un balanç de 5-0, va ser un miratge d’allò que realment va ser després, perquè tot i la voluntat de les nostres xiques, en cap moment vam tindre l’encert ni la suficient energia per dominar el partit i el marcador.

🔹Durant els 2 primers quarts anem a estirons, de 8-9 punts a 5 de desavantatge al descans, però sempre amb la sensació que ens faltava alguna coseta més per poder competir amb elles, un poc de paciència davant i capacitat de sofriment darrere, per poder córrer, que va ser on realment les vam superar.

🔹Al tercer període, amb un canvi defensiu per la nostra part que ens permet córrer i l’encert exterior d’alguna de les nostres xiques, aconseguim empatar a 44 el partit. Però de nou, el seu encert en el triple i el nostre nerviosisme propicia un parcial de 0-8 que ens torna a la situació del primer temps, a pesar de l’esforç de les xiques.

🔹L’últim quart va ser un període on va aparéixer massa frustració davant les nostres errades continues i algunes decisions arbitrals en forma de faltes tècniques que ens trauen definitivament del partit, i on un equip de la qualitat del Bocairent no desaprofita per sentenciar.

🔹Dur resultat que ens mostra la realitat de la setmana d’entrenaments, i ens fa més mal en allò anímic que en allò classificatori 🏀.