🔹Victòria de les nostres xiques en el primer partit de la segona volta, que ens permet continuar en la part alta de la classificació i afrontar la COPA AUTONÒMICA del dissabte vinent amb energia.

🔹L’equip ha començat l’encontre dominant el ritme de joc, des d’una bona defensa a tota la pista i atacs dinàmics. Així i tot, les diferències en cap moment s’estiraven més enllà de 8-10 punts, ja que en atac estàtic no hem tingut encert en el tir exterior.

🔹Al segon quart l’equip ha continuat amb la mateixa intensitat defensiva i, a banda d’intentar córrer, hem aconseguit millorar en l’atac estàtic, trobant bons tirs oberts i castigant l’esquena de les xiques de Benidorm.

🔹Aconseguim un 35-17 al descans, amb la sensació de tornar a ser eixe equip dinàmic i amb molt de passe que tant ens diverteix.

🔹A la tornada del vestuari, malgrat un un 6-0 inicial a favor, l’equip no ha aconseguit mantindre el ritme de la primera part, i amb un parcial de 0-7 en contra, el Benidorm ha tornat clavar-se al partit.

🔹A base d’un bon treball darrere, atacs estàtics pausats i dominant el rebot, les visitants han arribat a col·locar-se a 13 punts, on les nostres no aconsegueixen anotar amb comoditat, ni ser efectives ni en la pressió ni al rebot.

🔹L’últim període continuava amb la mateixa dinàmica, on les nostres estiraven les diferències als 15-17 punts, i on Benidorm lluitava per estar en partit acostant-se als 13 punts de nou.

🔹Finalment, les nostres xiques han tornat a córrer des de la defensa i s’han aconseguit cistelles senzilles per estirar de nou l’avantatge.

🔹Felicitar al grup per l’esforç i animar-les per encarar amb alegria i energia aquesta nova experiència en la Copa Autonòmica, on segur que demostren la il·lusió per viure aquests partits.

🔹Així mateix, felicitar a Neus Talens per la seua tornada i el seu debut en Lliga, després d’uns mesos d’Erasmus. També a una de les nostres Júniors, Roser González, pel seu debut amb el Sènior Femení, mostrant les seues qualitats i energia 🏀.