🔹Comencem el partit molt enxufades, molt intenses en defensa i fent un joc molt fluid en atac que ens fa anar-nos-en 10 punts dalt al marcador.

🔹L’equip contrari puja el nivell defensiu i ja no ens trobem còmodes en atac. A poc a poc el Torrent va retallant el marcador i arribem al descans 3 punts baix.

🔹Una mala decisió en defensa propicia que l’equip contrari ens castigue amb 3 triples i agafe un avantatge de 12 punts al marcador.

🔹Un canvi d’actitud en les xiques, molt agressives en defensa i fent un bon atac, provoca que anem retallant la distància a l’electrònic fins empatar el partit a falta de 2 minuts.

🔹La bona gestió del temps en atac i l’encert al tir exterior ens ajuda a col·locar-nos 59-53 a falta de 14 segons.

🔹L’equip de Torrent aconsegueix convertir 2 tirs lliures per deixar el marcador final en un 59-55.

🔹A la fi, gran victòria d’un equip que ha demostrat durant tot l’any que són unes autèntiques lluitadores 🏀.