🔹GRAN PARTIT el que es va poder veure el diumenge entre les nostres xiques i el millor equip de la Categoria Autonòmica, tal com van demostrar les de Godella guanyant la Copa Autonòmica i convertint-se en equip de Nacional.

🔹A pesar del gran nivell del rival, les nostres xiques van afrontar el partit amb convicció i el ritme frenètic que ens caracteritza, provocant un 9-0 inicial des d’una defensa pressionant que permetia córrer, així com també des del dinamisme en atac.

🔹Evidentment les de Godella reaccionaren, ja que és un equip que encara no coneix la derrota i, amb treball, una millor selecció de tir i elevant el nivell defensiu, ens tornaren el parcial.

🔹Al final del primer i a l’inici del segon període el nostre equip es bloqueja ofensivament, sent incapaç d’anotar i trobar situacions còmodes, permetent a les de Godella obrir una avantatge per damunt dels 10 punts. Una xicoteta reacció final de les de la Vall va propiciar deixar la diferència en 10 punts, amb un marcador de 24-34.

🔹A la represa del descans tornem a eixir amb ritme i molta exigència a tota la pista, intentant córrer i castigar els espais a l’esquena de les líders de la categoria.

🔹A pesar d’aconseguir entrar en partit, l’encert en el tir exterior de les de Godella mantenia les diferències entre 7 i 12 punts, arribant a un 43-52 a la fi del tercer quart.

🔹Un canvi en l’estructura defensiva durant l’últim perĂ­ode per part de les nostres xiques ens permet furtar balons i dominar el rebot. A mĂŠs a mĂŠs, amb atacs molt verticals i molta capacitat per a cĂłrrer, comencem a ajustar el marcador fins aconseguir igualar-lo a falta de 5 minuts per al final.

🔹A pesar del gran esforç de les xiques i del joc desenvolupat, l’encert de les de Godella en situacions de final de possessió decanta el partit al seu favor i aconsegueixen endur-se la victòria, la qual els permet continuar invictes en la categoria.

🔹Una vegada més, les nostres xiques han demostrat tindre la capacitat per competir contra els millors equips d’Autonòmica. Realitzant eixe joc dinàmic i exigència continuarem en la lluita per la part alta de la classificació. ENHORABONA per l’esforç! 🏀