🔹Primer partit a casa en la nova categoria, on l’equip ha mostrat una bona versió en la majoria de l’encontre, amb un joc dinàmic en atac i molta intensitat i exigència darrere.

🔹El conjunt valler ha eixit intens des del primer minut, intentant cĂłrrer i anotar cistelles fĂ cils, amb molta mobilitat en atac, buscant opcions d’1×1 en situacions d’avantatge i atacant el centre de la zona, propiciant aixĂ­ situacions de tir lliurades. Darrere nomĂŠs ens podem reclamar tancar millor el rebot defensiu i no concedir tants tirs lliures, que han suposat la majoria dels punts de l’equip alacantĂ­. Aconseguim un 21-6 al primer quart i arribem al descans amb un 34-14 a l’electrònic.

🔹A la segona part, i al tercer quart en particular, eixim amb menor capacitat de sofriment darrere, permetent triples lliurats i talls còmodes de l’equip visitant. Anem entrant en dinĂ mica, pujant les lĂ­nies de press i arriscant als 2×1. Aconseguim furtar balons i fer alguna cistella fĂ cil, però la falta de mobilitat en atac iguala molt aquest perĂ­ode.

🔹A l’eixida de l’últim quart, l’equip torna a eixir amb més dinamisme defensiu i bones rotacions defensives que ens permeten córrer i atacar en transició, sempre partint des del moviment sense baló i la verticalitat. Compartim la pilota i busquem esquenes de la defensa, tornant a sentir-nos còmodes i disfrutant del joc.

🔹A la fi aconseguim un marcador de 65-36 per a gaudir amb el nostre públic d’una merescuda victòria enfront un equip que arribava invicte.

🔹Com a nota negativa destaquem les lesions de Gala i Eva durant l’encontre. Esperem no siguen importants i puguen estar amb l’equip en la pròxima visita al líder de la categoria 🏀.