🔹Últim partit de Lliga Valenciana, on no hi havia res en joc.

🔹A pesar d’això, l’equip ix molt enxufat, amb una pressió i defensa a tota la pista que ens permet córrer i anotar cistelles senzilles. Amb eixa intensitat i ritme de joc dificultem molt a les xiques d’Oliva, fins i tot per a arribar al nostre camp. Aconseguim un marcador de 29-6 al final del primer període.

🔹Al segon quart l’Oliva canvia la seua defensa i comença a traure millor el baló davant la nostra press. A més a més, deixem de ser tan efectives tant davant, on ens precipitem per atacar, com darrere, on no estem dures en les situacions reduïdes i prop de l’anella. Ens n’anem al descans amb un 43-22 a l’electrònic.

🔹Al tercer quart l’equip torna a fer un gran esforç defensiu, deixant en 3 punts en 5 min a l’Oliva, però continua sense encert a pesar de moure molt bé el baló. Això sí, acabem el quart atacant molt l’esquena de les seues interiors i tornem a anotar amb major facilitat. Continuem amb un 61-31 al marcador.

🔹Durant l’últim quart es manté la mateixa dinàmica a l’equip, confiant en la mobilitat de baló per atacar la zona i també en la bona activitat defensiva.

🔹A la fi, 78-38 per finalitzar la fase de grups, on l’equip ha mostrat progressió i ambició. Esperem continuar confirmant aquesta dinàmica el proper dijous en la Final de la Lliga Valenciana.