🔹Bon treball de l’equip el primer dia a casa. Des del primer minut hem entrat a la pista amb molt bona actitud defensiva i amb una pressió en primera línia que ens permet furtar balons en segona línia. Aquests dos aspectes propicien atacs forçats de Bétera que ens permeten rebotetjar i crear arribades en superioritat.

🔹En atac estàtic comencem movent bé la bola i respectant els espais, però amb poc encert i poca mobilitat sense baló.

🔹Progressivament anem entonant-nos i del 10-7 al minut 5 passem al 24-12 a la fi del primer quart.

🔹El segon quart, l’equip, amb la seguretat del resultat després d’un gran esforç col•lectiu, comença a jugar amb més soltura i alegria en atac, propiciant moltíssimes situacions de cistella, tot partint des d’una intensitat i agressivitat defensiva destacable, aconseguint un tanteig de 44-18 al descans.

🔹El tercer període s’inicia amb una certa relaxació defensiva, deixant arribar a les rivals amb certa comoditat al nostre camp defensiu, on aprofiten la seua major intensitat en el rebot per anar guanyant el tercer quart fins un temps mort, on recordem quins aspectes del nostre joc ens han propiciat la renda al marcador, i on l’equip reacciona tornant a còrrer i reforçant el joc en transició.

🔹A l’últim quart l’equip ha tornat a moure el baló amb dinasmisme, compartint-lo i atacant en el moments adequats després d’inversions o de associacions sense baló, que també ens han permés tindre bons tirs lliurats.

🔹A la fi aconseguim un marcador de 89-37, que mostra que el treball entre setmana amb una intensitat i ritme destacables ens està permetent dur els partits a un dinamisme molt positiu.

🔹Esperem continuar així en el dia a dia i millorar en certs detalls com el rebot defensiu en determinades fases del partit, les finalitzacions en superioritat o la mobilitat sense baló en atac estàtic.

🔹ENHORABONA a totes les xiques pel treball i al nombrós públic que va assistir al partit i ens impulsa a voler créixer 🏀.