🔹Victòria del C.B. Tavernes que pot seguir donant-li confiança a l’equip per a seguir creixent. Tanmateix, no ha sigut un bon partit el jugat pel conjunt valler.

🔹Hem tingut un primer quart molt apàtic, on els vallers no estaven intensos, donant moltes facilitats defensives i poc de moviment de baló en atac. Tot açò provocava moltes pèrdues de baló i, per la seua part, això ho aprofitaven molt bé els d’Alboraia, que van arribar a aconseguir fins a 12 punts d’avantatge al marcador.

🔹L’equip de Tavernes va millorar al segon període, poc, però el suficient per anar reduint les diferències fins col·locar-se per davant a l’electrònic, sobretot per la bona aportació dels Júniors.

🔹A la segona part cap dels dos equips aconsegueix dominar el joc, però sobretot eren són els del C.B. Tavernes els qui en més ocasions semblava que trencaven el partit. Així i tot, cada vegada que aconseguien una mínima diferència, els visitants tornaven a apropar-se al marcador, arribant al final dels 40 minuts amb empat i havent de jugar-se una pròrroga.

🔹En el temps afegit s’observa un millor encert pels de Tavernes, que encara amb sofriment aconsegueixen la victòria.

🔹A seguir millorant! 🏀