🔹Una vegada més, l’equip valler no ha entrat al partit com calia, mostrant una defensa blaneta i un atac inoperant. A més a més, la defensa en zona dels visitants ens deixava amb tan sols 9 punts al marcador al primer període enfront els 21 de l’Algemesí.

🔹El segon quart no millora pels del C.B. Tavernes, ja que segueixen sense traure el caràcter que el partit reclamava i, tot i millorar un poc en la defensa, continuem cometent els mateixos errors en atac, amb nombroses pèrdues de baló, una gran quantitat de tirs lliures errats i moltíssims tirs de baix de l’anella sense convertir.

🔹Durant els primers minuts del tercer període, el conjunt local sembla reaccionar i aconsegueix anar apropant-se al marcador malgrat no fer un bon joc, però aconseguim mantenir el ritme fins que tornem a entrar al mateix bucle que al primer quart: pèrdues de baló, nuls en tirs fàcils i tirs lliures errats un darrere de l’altre.

🔹Així és molt difícil competir i sembla que l’equip valler no vol donar el pas necessari, sobretot enfront els rivals contra els quals haurien de ser més ambiciosos.

🔹No ens queda altra que seguir treballant per encarar els últims encontres de la temporada! 🏀