🔹Més de mateix. Una setmana més, per a l’equip del C.B. Tavernes és un voler i no poder. Segueix constant-li molt el fet d’anotar punts, en una mitja que no passa dels 45 punts.

🔹Ja resulta complicat aconseguir millors resultats i, si a més a més durant certs minuts desconnectem en l’aspecte defensiu, encara la situació es complica molt més, i això és el que li està passant als vallers jornada darrere jornada.

🔹No va començar mal l’encontre pels de Tavernes, llegint bé les situacions i aprofitant les ocasions que tenien, però cometent moltes errades en tirs lliurats de baix de cistella. Tot això feia que el marcador estaguera igualat.

🔹Però novament, una desconnexió en defensa i moltes errades en atac, amb moltes pèrdues de baló, van provocar que l’equip d’Oliva aconseguira els primers avantatges al marcador, que a poc a poc anaven augmentant fins arribar al descans uns 20 punts dalt a l’electrònic.

🔹Eixa diferència ja era difícil de reduir a la segona part, ja que els vallers sempre ho intenten, però no troben la manera d’augmentar la seua anotació, fet que permet als rivals seguir augmentant les diferències fins al xiulit final.

🔹S’ha de seguir lluitant i confiant en nosaltres per a seguir creixent i creure’ns que podem! 🏀