🔹Derrota merescuda per als nostres Sèniors aquesta jornada, contra un equip rival que de segur estarà a la part alta de la classificació.

🔹Al primer quart eixim a pista amb una bona dinĂ mica, però poc encertats de cara a l’anella. En canvi, amb un bon ritme i encert, els visitants van sumant punts, aconseguint un +10 al final del primer perĂ­ode.

🔹Al segon quart anem decaiguent a poc a poc. No aconseguim fluïdesa ofensiva en cap moment i, amb una anotació molt pobra, els visitant van allunyant-se al marcador a poc a poc.

🔹Al tercer quart, amb un -15 al marcador, intentem eixir a pista pujant la intensitat i el ritme i aconseguim retallar 6 punts, però els visitants no baixen els braços i acaben recuperant el parcial.

🔹A l’Ăşltim perĂ­ode, poc que dir. Ens deixem portar ja amb un marcador molt desfavorable, dominant el partit els visitants de manera còmoda.

🔹En definitiva, toca alçar el cap en un partit on no hem estat gens encertats i els rivals han sigut molt superiors. Poc més es pot fer, cal seguir treballant per a les pròximes jornades! 🏀