🔹Derrota dels vallers en un partit apretat de principi a fi.

🔹Al primer perĂ­ode el joc de l’equip era bo, però no acabĂ vem d’estar prou concentrats en defensa, concedint algunes cistelles fĂ cils.

🔹D’altra banda, de cara a l’anella estĂ vem negats, perdonant moltes cistelles fĂ cils i, per tant, mantenint un marcador molt baix.

🔹Arribem al descans amb igualtat màxima, tan sols 3 punts baix, i sabent que si aconseguim millorar la nostra anotació, podem col·locar-nos per davant a l’electrònic.

🔹A la represa del descans, el tercer quart es converteix en un voler i no poder.

🔹L’equip no acaba de carburar ofensivament, i cada cistella ens costa un mĂłn d’anotar, però mai baixem els braços i seguim lluitant, fins i tot quan l’equip arbitral no vol que juguem i es dediquen a xiular coses sense sentit, cometent errors lamentables i castigant-nos pels seus errors amb 7 tècniques.

🔹A l’Ăşltim perĂ­ode el partit segueix en la mateixa dinĂ mica. El marcador es mantĂŠ igualat en tot moment i arribem als Ăşltims minuts empatats al marcador. Al penĂşltim atac no aconseguim anotar i els visitants tenen l’Ăşltima possessiĂł per guanyar el partit, però tampoc anoten i ens n’anem a la pròrroga.

🔹Al període extra, més del mateix. Per molt que volem, no estem gens encertats ofensivament i no som capaços de col·locar-nos dalt al marcador. Finalment, amb dos bons atacs, els visitants es posen 4 punts dalt i ja no aconseguim retallar aquest resultats, ja que tenim dos últims atacs on llancem dos triples i no anotem.

🔹En definitiva, una derrota dura. Es tractava d’un partit que necessitĂ vem traure per sumar les victòries que necessitarem a final de temporada, però amb el poc encert de cara a l’anella ha sigut impossible que la moneda caiguera de la nostra part. Ens queda seguir treballant i intentar traure el segĂźent partit! 🏀