🔹Victòria important l’aconseguida en la primera jornada de la Lliga Regular en un partit travat i amb poc de joc.

🔹Un primer quart impecable dels vallers, aconseguint un parcial de 20-5 al marcador i amb una intensitat alta, arriba a col·lapsar al rival defensivament, provocant que tan sols anoten des del tir lliure.

🔹Al segon quart tot el contrari, ja que es dóna un canvi de criteri arbitral incomprensible i de sobte ja no ens deixen ni jugar, amb penalitzacions i decisions sense sentit ens fan entrar en bonus en tan sols 3 minuts.

🔹L’equip es desconcentra i ens eixim del partit, deixant de defendre i de moure la pilota en atac, i això els rivals ho aprofiten molt bĂŠ, aconseguint un parcial de 22-4 i col¡locant-se per davant al marcador.

🔹A la represa del descans intentem tornar a concentrar-nos al partit. L’actitud de l’equip ĂŠs bona, però el fĂ­sic ja no ens acompanya tant degut al gran esforç del dia anterior.

🔹Així i tot, no li perdem la cara al partit en cap moment, mantenint-se els visitants sempre davant al marcador, però en distàncies menudes.

🔹Arribem als Ăşltims minuts igualats on, una vegada mĂŠs, l’equip, sense estar gens encertats, gestiona molt bĂŠ els Ăşltims minuts, buscant atacs fluids i defensant amb tot, arribant a l’Ăşltima jugada baix, on provoquem una falta i amb els tirs lliures ens col¡loquem dalt per a defendre els Ăşltims dos segons de partit i endur-nos una victòria sofrida.

🔹En definitiva, partit dolent en lĂ­nies generals. FĂ­sicament hem de pegar un pas endavant, però la victòria es queda a casa, i quan desprĂŠs de jugar un partit on cap jugador ha estat gens encertat i acabes guanyant, demostra que a falta d’encert, som capaços de competir igual amb casta, i aquestes victòries valen el doble! 🏀