🔹Encontra amb un primer quart on eixim ben plantats a pista, sabent la feina que havíem de fer. Amb bones defenses i fluïdesa ofensiva aconseguim tancar el quart per davant i amb molt bones sensacions.

🔹Al segon període, els visitants comencen a adaptar-se millor a la nostra defensa i a poc a poc ens van fent mal, movent la pilota molt bé ofensivament i trobant tirs lliurats que no perdonen. Arribem al descans amb un +4 al marcador.

🔹El tercer quart va ser un voler i no poder. Els vallers segueixen defenent molt bé, pressionant els millors jugadors del rival, però el Mislata ofensivament aconsegueix trobar al jugador que es troba a soles, i amb un molt bon encert al tir exterior, ens donen la volta al marcador, arribant a col·locar-se fins 10 punts dalt.

🔹A l’Ăşltim quart no baixem els braços, però ofensivament no carburem gens bĂŠ. Ens costa anotar amb fluĂŻdesa i depenem molt del tir exterior. En canvi, els visitants segueixen anotant sense molts problemes, cosa que els fa impossible tornar al marcador i finalment, amb un Ăşltim apretĂł ens col¡loquem a 5 punts, però els visitants tanquen molt bĂŠ el partit i no aconseguim emportar-nos la victòria esta vegada.

🔹En definitiva, orgullĂłs del treball de l’equip en este partit i victòria merescuda per al Mislata, que ha sigut millor. Queda alçar el cap i seguir treballant. Si volem estar a la part alta, hem de ser capaços de guanyar a aquests equips 🏀.