🔹Derrota merescuda a la segona jornada de la Lliga Valenciana, en un partit on sempre hem jugat al ritme del nostre rival, sense intensitat i competint molt poc.

🔹A la primera part arranquem bé a l’encontre, amb la intenció d’imposar el nostre ritme alt de joc, però estem molt desencertats de cara a l’anella, arribant a perdonar fins a 15 punts fàcils.

🔹Arribem al descans amb un marcador molt baix i igualat, degut principalment al poc encert en atac i a la gran quantitat de tirs lliures errats pels locals.

🔹A la segona part, un desastre total. No juguem a res ofensivament, tenim un joc molt individualista sense moure la pilota en cap moment, baixem els braços i deixem d’apretar en defensiva, entrant totalment en el joc que volien els visitants, un ritme lent de joc estàtic on ells van saber moure millor la pilota i trobar les cistelles.

🔹Quan falten 2 minuts, aconseguim col·locar-nos a tan sols 3 punts, apretant el partit, però una vegada més, les desconnexions defensives defensius i la poca concentració de l’equip els torna a donar un cert avantatge als d’Enguera, i aquesta vegada la victòria no cau del nostre costat.

🔹En definitiva, un part dolent per oblidar. Hem d’alçar el cap i seguir treballant per a aplicar tot el que entrenem durant la setmana al partit.

🔹L’actitud, la intensitat, el ritme de joc i la defensa és una cosa innegociable 🏀.