🔹Partit per oblidar aquesta setmana, on en cap moment li competim de tu a tu als visitants, els quals dominen el joc i al marcador durant els 40 minuts.

🔹Al primer període eixim encertats amb el tir exterior, però com durant les últimes setmanes, en defensa no estem ni intensos ni concentrats.

🔹A poc a poc els visitants van agafant avantatge, ja que no som capaços de defensar l’1×1 ni de fer ajudes a temps, provocant que anem bojos darrere la pilota i que concedim cistelles fĂ cils.

🔹A la segona part seguim baix al marcador i quan l’equip vol reaccionar es converteix en un voler i no poder, ja que una setmana mĂŠs convertim un percentatge lamentable de tirs lliures i de cistelles de baix de l’anella, i aquest aspecte ens lastra per poder retallar el marcador.

🔹Ja als Ăşltims minuts l’equip es deixa portar i els visitants abulten el marcador, deixant una nova derrota al caseller dels vallers.

🔹En definitiva, no som un equip d’estrelles, som un equip de treballar 40 minuts per poder competir i, si eixim a passar la vesprada, ĂŠs impossible competir contra equips que sĂłn superiors en qualitat 🏀.