🔹Derrota per la mínima dels vallers en un molt bon partit que s’ha competit de tu a tu enfront un gran rival durant els 40 minuts.

🔹A la primera part defensivament no acabem d’estar suficientment durs, deixant que els rivals anoten cistelles massa fàcils. Ens agafen avantatges de 10-12 punts en dues ocasions, però seguim treballant, movent la pilota en atac i aconseguim retallar el marcador fins un -3 al descans.

🔹A la represa del descans, aconseguim traure el nostre millor joc, apretant en defensa, no permetent que els visitants es troben còmodes i frenant l’aportació ofensiva, i així aconseguim col·locar-nos fins a 9 punts dalt al marcador.

🔹A l’últim període els visitants no baixen els braços i pugen el nivell defensiu. Per altra banda, nosaltres no estem encertats ofensivament, provocant que a poc a poc ens retallen al marcador fins al arribar als últims dos minuts amb igualtat màxima.

🔹A l’última possessió disposem de 14 segons d’atac per als 19 que queden per a finalitzar el partit. Ataquem, però no aconseguim anotar i, per la seua part, els visitants trauren una falta a l’última posessió, on anoten els dos tirs lliures i finalment s’emporten el partit.

🔹En definitiva, una llàstima la derrota d’aquesta setmana en un partit on l’equip ho ha donat tot, competint contra el tercer classificat durant els 40 minuts.

🔹Molt orgullós del treball que estan fent, res que retraure-li a l’equip. Lluitarem fins a final de temporada! 🏀