🔹Derrota de nou a la pròrroga en un partit dominat pels visitants des del principi.

🔹A la primera part semblava que eixiem al partit concentrats, intensos en defensa i corrent al contraatac, però a poc a poc baixem el nivell, permetent al rival entrar en ritme i guanyar-nos el període.

🔹A partir d’ací és un voler i no poder. Els visitants en tot moment es mantenen dalt al marcador sempre en distàncies menudes, ja que no ens desenganxem, però jugant còmodes i controlant el partit.

🔹A la represa del descans, més del mateix. No acabem d’elaborar bé en atac, i tot i que en defensa estem rocosos i aconseguim frenar la producció de punts dels visitants, ens costa un món anotar i, per tant, capgirar el marcador.

🔹A l’últim quart, intercanvi de cistelles, arribant als últims minuts igualats, on els visitants tenen un últim atac per a guanyar el partit, però no anoten i ens n’anem a la pròrroga.

🔹Al període extra cometem tres errors clau, on una vegada més paguem la joventut d’aquest equip, permetent al rival agafar un xicotet avantatge de 4 punts que és decisiu per emportar-se la victòria finalment 🏀.