🔹Bon partit en línies generals dels vallers, on tot i haver jugat el dia anterior, fan un autèntic partidàs de principi a fi.

🔹Al primer període eixim connectats, amb bona energia, i establim un primer parcial al marcador per col·loca-nos 6 punts dalt, però en canvi, durant el quart els visitants van entrant en partit i aconsegueixen igualar el tanteig amb dos bons tirs exteriors.

🔹Al segon període es dóna un intercanvi de cistelles on no carburem ofensivament. Tenim poc moviment de baló, estem apàtics en el joc i no aconseguim general, pel que arribem al descans tan sols 2 punts dalt.

🔹A la represa del descans és un voler i no poder. Ho donem tot tant ofensivament com ofensivament, però el poc encert no ens permet agafar avantatge en cap moment.

🔹A l’últim període no baixem els braços i seguim creient en la victòria. Per fi els locals se solten i comencen a entrar les cistelles, on amb un vendaval de triples aconseguim col·locar-nos 12 punts dalt que ja no soltem fins el final de l’encontre.

🔹Finalment, el C.B. Grao no perd i automàticament ens convertim en equip de categoria Preferent. Tanmateix, res que retraure-li a l’equip. Ho han donat tot fins el final sense baixar mai els braços i sempre han cregut en l’equip.

🔹Orgullós de cadascun dels jugadors per l’esforç mental que han fet durant tota la temporada fins l’últim segon.

🔹El bàsquet ens en deu una i estic segur que ens la tornarà 🏀.