🔹Un començament de partit lent per part nostra junt amb l’inici explosiu dels visitants ens fica en un marcador inicial de 0-11, provocant el primer temps mort als 3 minuts de joc.

🔹A partir d’aquest temps mort l’equip reacciona i, amb molt bona maduresa, comença a elaborar l’atac amb calma i a poc a poc els punts comencen a vindre, tancant el primer quart per davant al marcador.

🔹Al segon quart, partit molt igualat, on els vallers sempre es mantenen per davant a l’electrònic, però amb distàncies molt ajustades, ja que els visitants, amb un gran encert en el tir exterior, no deixen que ens allunyem en cap moment.

🔹A la segona part l’equip ix concentrat, sabent que el partit una vegada mĂŠs ha de guanyar-se en defensa. Pugem la intensitat, però els visitants no es deixen sorprendre i el tercer quart es converteix en un intercanvi de joc per part dels dos equips, on nosaltres agafem el ritme del partit, corrent tota la pista, però ells dominen el joc estĂ tic anotant bons tirs.

🔹Entrem a l’Ăşltim quart amb el marcador igualat, però molt ficats al partit i amb tots els jugadors sumant des de la banqueta. A poc a poc imposem el nostre ritme i agafem un avantatge de +6 punts. A partir d’aquest moment els vallers dominen el partit amb calma, gestionant molt bĂŠ els atacs llargs, produint cistelles sense precipitar-se i no deixant que els visitants anoten rĂ pid per retallar el marcador, ampliant l’avantatge fins el marcador final.

🔹En definitiva, una victòria molt important per l’equip, sobretot a nivell moral. Ens clavem en una primera final de Lliga Valenciana, que mĂŠs enllĂ  de guanyar-la o no, demostra als jugadors que si es treballa en la pista, les recompenses arriben, i que si tots peguem un pas endavant, som un equip competitiu.

🔹Molt orgullós de la feina de tots, des dels jugadors amb pes fins als jugadors de rol que estan aportant molt des de la banqueta. Aquest equip està creixent i madurant a poc a poc, però també hi ha molta feina per davant.