🔹Lamentablement no vam portar la tercera copa a casa, junt amb el Sènior Masculí i les xiques del Júnior Femení.

🔹En un partit amb dues versions clarament diferenciades, l’equip no va ser capaç de continuar amb la meravellosa imatge mostrada durant la primera part on, partint d’un ritme alt, duent el partit a tota la pista, i molta mobilitat de baló, aconseguim diferències destacades com el 5-16 del primer quart, i el 16-35 al descans.

🔹Durant aquesta primera part, el joc col·lectiu destaca sobre les individualitats tant en atac com en defensa, on l’equip és capaç d’accelerar a tota la pista i parar per jugar en estàtic, respectant els espais i trobant situacions d’avantatge, tant atacant de fora cap a dins com guanyant les esquenes prop de l’anella.

🔹Gratificant primera part que ens deu servir com a referent i on s’aconsegueix sumar a les jugadores de la banqueta a la dinĂ mica.

🔹La segona part és impactant, ja que per desgràcia l’equip no aconsegueix en cap moment trobar el ritme de la primera part i no ens semblem en res a l’equip de la primera part.

🔹Poca capacitat de sofriment en el 1×1 en defensa, sense ajudes i poca capacitat de rotar per arribar als tirs oberts. Evidentement ens afecta davant, en atac, on deixem de moure la bola i ser dinĂ miques sense balĂł. A mĂŠs a mĂŠs, la falta d’encert prop i lluny de l’anella acaba per canviar la tendència del partit. Aconseguim un parcial de 23-10 al tercer quart per sumar-lo a un marcador 39-45 molt ajustat.

🔹Intentem recuperar sensacions a l’inici de l’últim quart, però contínuem sense trobar eixe ritme de la primera part, abusant del tir exterior. Sagnant la falta d’encert en el triple, cap anotat durant la segona part, i un 5 de 18 en tirs lliures que tampoc ens ajuda a anar agafant confiança.

🔹Torrent continua amb gran encert exterior i aprofitant molt bé les ocasions prop de l’anella. Intentem amb un canvi defensiu parar la sangria i córrer i aconseguim el primer objectiu a pesar d’algun triple, però no el segon. I és que amb 5 punts al quart definitiu és impossible guanyar.

🔹Equip amb poca capacitat de defendre prop de la nostra anella, on ens falta duresa física i exigència mental per anticipar determinades accions. D’altra banda, la poca mobilitat sense baló ens fa abusar del bloqueig directe i del triple, sense apenes encert.

🔹Així i tot, contents per la capacitat de l’equip de jugar al ritme i amb la intensitat de la primera part, però amb preocupació davant la falta de continuïtat en la segona i la desconnexió de l’equip en molts moments.

🔹Si volem competir en categoria Autonòmica necessitarem tindre més capacitat de sofriment i major exigència davant situacions adverses. Si no som capaces, serem un equip de quarts i no podrem competir els partits fins al final.

🔹Recordem que som les noves a la lliga i ens hem d’adaptar a l’exigència.

🔹Felicitar a l’U.B.F. Torrent per la victòria i la seua capacitat de creure i no donar el partit per perdut.

🔹Contents amb la competició realitzada per l’equip, sobretot pel treball entre setmana.

🔹Felicitar a totes les jugadores per l’esforç i esperem continuar creixent.

🔹Continuarem treballant! 🏀