🔹Partit aplaçat de la primera jornada, on pels resultats, s’intuia que anava a ser complicat guanyar l’equip visitant, ja que l’Almussafes és molt lluitador, tal com s’ha vist hui a l’encontre.

🔹Ens ha costat prou col·locar-nos per davant al marcador, ja que no ens deixaven jugar còmodes. Tot i això, acabem el primer quart amb un parcial de 18-11.

🔹Semblava que entràvem ja en ritme, però la defensa en zona plantejada per l’Almussades feia que no trobàrem fàcilment l’anella contrària, ja que féiem atacs massa estàtics i no aconseguíem clavar la pilota a la pintura.

🔹Tot allò que ens costava efectuar en atac ho solucionàvem pressionant en defensa, mantenint la diferència al descans amb un marcador de 30-22.

🔹Al tercer període eixim més centrats i, amb un parcial de 5-0, ens col·loquem 15 punts dalt i ja juguem un poc més relaxats i tranquils de cara a la cistella contrària.

🔹Els d’Almussafes van alternant la defensa en zona la individual, acostant-se a poc a poc al marcador, però sense perillar el resultat.

🔹A l’últim quart s’intercanvien cistelles per acabar-lo amb un parcial de 12-12, quedant-se la victòria a casa 🏀.