📊 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES 6️⃣5️⃣ 🆚 2️⃣7️⃣ C.B. ALMUSSAFES 📊

🔹 S’ha disputat un partit que, pels resultats de la jornada anterior, semblava difícil per al Tavernes, però hui jugàvem a casa i no podíem fallar-li ni a l’afició ni a l’encontre.

🔹El conjunt valler li ha jugat de tu a tu a l’Almussafes durant els 10 primers minuts. Amb el transcurs del partit s’anaven intercanviant cistelles i cap dels dos equips perdia el marcador de vista.

🔹Al segon període, l’equip local ha pujat la intensitat defensiva, no deixant respirar a l’Almussafes. D’aquesta manera, hem començat a traure diferències al marcador.

🔹Hui el Tavernes ha jugat a gust, agradant-se i mostrant un bon joc en equip, rodant la pilota i buscant sempre l’acció més fàcil per aconseguir la cistella.

🔹Apleguem al descans amb una diferència de 13 punts a l’electrònic, però hui el conjunt grocinegre volia més i han anat pujant la intensitat defensiva a l’hora que passaven els minuts, augmentant la diferència encara més.

🔹Els vallers seguien amb el seu joc, presentant una defensa agressiva i pensant de manera clara en atac, arribant a aconseguir una diferència de 40 punts.

🔹Hui l’equip Júnior ha demostrat que jugant en equip i posant ganes es pot plantar cara a qualsevol equip 🏀.