🔸Del dia 2 al 5 de gener 🗓 d’aquest any que acabem d’encetar va tindre lloc el Valencia Basket Cup a l’Alqueria del Basket 🏟.

🔸Es tracta d’un torneig de bàsquet 🏀 de referència, a nivell tant nacional com internacional 🌎, en què participen equips des de la categoria Prebenjamí fins a Júnior 🤝.

🔸D’altra banda, el nostre equip Júnior Femení va participar al torneig ⚔️ i va disputar un total de 4 encontres enfront equips femenins de referència ⛹🏽‍♀️ com el Baloncesto Torrelodones (Madrid), el Bàsquet Girona Femení, el Valencia Basket i el Club Bàsquet Morvedre 🏅.

🔸Aquests dies de competició van suposar una experiència molt enriquidora per a les jugadores valleres 🤩, ja que els va permetre millorar gràcies a l’esforç per superar-se davants d’aquestes gran rivals 💪🏾.

🔸Sense cap dubte, les del C.B. Tavernes s’emporten un gran aprenentatge a les motxilles, després d’haver conviscut amb grans equips de tot arreu del país 📚.

🔸A més a més, les de la Valldigna van coincidir amb les jugadores del primer equip femení del Valencia Basket, amb qui van poder prendre algunes fotos 📸.

🔸Al finalitzar el torneig, el conjunt grocinegre va tornar a casa amb una merescuda victòria enfront el C.B. Morvedre 🏆. Enhorabona a totes les jugadores i al seu entrenador Juan Ferrando! 🎉

🔸En definitiva, van ser uns dies que de segur que aportaran una gran millora en el seu joc i que aprofitaran en aquesta nova fase de la Lliga Autonòmica 🙌🏽🏀.