📊 C.B. ANNA 6️⃣4️⃣ 🆚 6️⃣9️⃣ C.B. TAVERNES 📊

🔹Victòria important en un encontre molt travat on els vallers van saber controlar els moments dolents per a acabar emportant-se el partit.

🔹Al primer quart vam eixir a pista molt connectats, amb un bon ritme de joc i una defensa intensa. Gràcies a aquesta intensitat, els locals no arriben a trobar-se còmodes i, a base de contraatacs, aconseguim tancar el quart 9-21.

🔹Al segon quart l’equip local comença a jugar molt millor l’atac estĂ tic, aconseguint punts fĂ cils baix l’anella. En canvi, nosaltres no trobem la fluĂŻdesa ofensiva i fallem moltĂ­ssims tirs lliures, apretant-se el marcador i arribant al descans amb tan sols un +4 per als vallers.

🔹A la segona part el partit es trenca completament. Les decisions arbitrals per als dos costats són molt dolentes i el partit entra en uns minuts de joc molt físics i amb poc de bàsquet, parant el marcador per complet i beneficiant els locals, que arriben a col·locar-se 2 punts dalt a l’electrònic.

🔹Arribem als últims 5 minuts amb un -2 al marcador, amb la sensació que no controlem el partit, però amb el cap gelat intentem donar calma al joc i aconseguim recuperar el marcador a favor nostre, ficant-nos amb un +4 quan faltaven 2 minuts.

🔹Finalment els vallers tanquen el partit amb dues bones defenses, emportant-se una victòria important per començar bé la temporada, però sent conscients que hem de millorar moltes coses per poder competir durant la temporada 🏀.