🔸Presentem el Dossier Oficial de la Festa de la Lliga Tavernes! 🗞️

🔸L’objectiu de la jornada és celebrar una festa del bàsquet 🏀 de caràcter lúdic/festiu on els valors que promocionem siguen l’eix de l’activitat 🤜🏽🤛🏽.

🔸Finalitzem una temporada de bàsquet on la premissa és clara: gaudir al màxim amb el meu equip i la resta! 🤩

🔸Amb més de 30 partits que han de jugar-se ⚔️, 15 equips participants ⛹🏽‍♀️, i més de 300 jugadors/es, l’ordre, la puntualitat i la col·laboració de totes i tots és molt important ‼️

🔸Cada equip ha d’arribar a les instal·lacions 30 minuts abans de l’inici del seu primer partit 🏟️, i estar a la seua pista 10/15 minuts abans del començament del mateix! ⏰

🔸Poden haver possibles problemes d’aparcament 🚗 Per tant, vos recomanem que seguiu les indicacions del Dossier i accediu amb temps suficient ⏳.

🔸Durant la durada de l’activitat, oferirem un servei de barra i begudes 🍻🥤, amb taules i cadires per esmorzar i prendre alguna cosa, amb horari de 9.00h a 15.00h ✅.

🔸El temps de cada partit és el marcat al Dossier. Si qualsevol dels equips arriba tard a la seua hora de joc, malauradament el partit es jugarà amb el temps que reste de l’horari general ⚠️.

🔸La gran extensió de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal i els seus voltants donen diverses opcions per ocupar els moments de descans 🧘🏽‍♀️.

🔸Hi haurà servei de vestidors suficient per a tots/es els/les jugadors/es 👕👚.

🔸A l’acabar la jornada, s’entregaran medalles 🏅 a tots els jugadors i jugadores assistents a la Festa. Vos demanem que tots i totes s’espereu al final de la jornada per acomiadar l’activitat, realitzar les fotos i rebre els obsequis 📸.

🔸Esperem que com tots els anys, aquesta siga la millor forma d’acomiadar la lliga! 🥰👋🏽