🔸El passat dissabte dia 27 de maig 🗓️ el Poliesportiu Municipal de Tavernes de la Valldigna 🏟️ va acollir la Cloenda de la XI Edició de la Lliga Tavernes (LLT) 🏀, organitzada per l’Ajuntament de Tavernes amb la col·laboració del C.B. Tavernes 🤝.

🔸En aquesta edició de la LLT han participat al voltant de 500 jugadors i jugadores ⛹🏽‍♀️⛹🏽‍♂️, repartits en més de 30 equips de 16 localitats diferents 🌇. A la Festa Final es van superar les 1.500 persones, que es van passar per les instal•lacions municipals al llarg de tota la jornada 🤩.

🔸La LLT s’ha dividit en dues fases ben diferenciades jugades des del passat mes d’octubre fins a finals del mes de maig 🏁, i que han englobat 366 partits 📊.

🔸A la Festa Final van ser 41 els partits que es van disputar a les 8 pistes de forma simultània durant les més de 5 hores que va durar l’activitat ⌛️. Els partits van ser més curts del que són habituals, i amb l’inconvenient que la pluja va fer acte de presència de forma anecdòtica durant el matí 🌧️, es van poder complir els temps marcats de finalització de la jornada quasi com estava programat en un principi 📝.

🔸La jornada va finalitzar amb l’acte de cloenda i entrega de medalles i obsequis 🏅 a totes els participants. Sense distinció, tots els jugadors i totes les jugadores van rebre el mateix reconeixement pel seu esforç, entrega i dedicació 🏆.

🔸Donar les gràcies 🙏🏽 a tots els jugadors i jugadores, a les famílies, als responsables dels equips, als col·laboradors del nostre club, i a tots els operaris del Poliesportiu per la predisposició, la paciència i l’entrega perquè tot eixira el millor possible ✅.

🔸Demanar disculpes per si algun aspecte no va eixir de la millor forma i manera, o es va cometre alguna errada 🚫. Tot es va fer amb la millor intenció i vam optar per les millors decisions per a tots els equips 🏀.

🔸El president del C.B. Tavernes, Alex Martínez, junt a membres de la Directiva del CBT i els diversos regidors de la corporació local assistents 💼, van ser els encarregats de l’entrega de les medalles i de donar per tancada la onzena edició de la LLT 🔚.

🔸Sols ens queda donar-vos les gràcies a tots els clubs i entitats per participar en la Lliga Tavernes🙌🏽. Esperem poder tornar amb la lliga el proper mes de setembre i aconseguir tots junts que continue sent una ferramenta d’aprenentatge per a les nostres menudes i els nostres menuts 👧🏽🧒🏼.

🔸En aquest enllaç podreu trobar un bon grapat de fotos de l’activitat: https://photos.app.goo.gl/GhHciv4RhoKkzAe96