🔸La Regidoria d’Esports ⚽️🏉, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llàcer, va instal·lar el passat 12 de desembre 🗓️ unes noves cistelles de bàsquet al pati del CEIP Alfàndec 🏫 per tal de facilitar tant als escolars com als jugadors/es del C.B. Tavernes 💛🖤 el seu ús particular i als entrenaments ⛹🏽‍♀️⛹🏼‍♂️.

🔸El C.B. Tavernes ve utilitzant des de fa anys el pati de l’Alfàndec per les vesprades als entrenaments i pràctiques esportives 🏀, i les instal·lacions anteriors només permetien el seu ús per part dels equips de minibàsquet 🍼, en estar adaptades i pensades com a instal·lació escolar 🎓.

🔸La nova instal·lació amplia totes les possibilitats esportives d’ús i entrenament respecte al bàsquet 🆙, fet que beneficia els esportistes i també la pràctica escolar 🙌🏽.

🔸Agrair de nou a l’Ajuntament de Tavernes 🏛️ i a la Regidoria d’Esports ⚽️🏉 per la posada en marxa d’aquesta nova instal•lació 🏟️.

🔸Tots junts i amb l’ajuda del poble 🌄 estem aconseguint que el bàsquet 🏀 de Tavernes siga un dels referents més importants a la Safor i a la Ribera 🔝. Moltes gràcies de tot cor! 💛🖤

🖌️ Font | La Cotorra de la Vall 🖌️