🔸Arranca de nou la Donoseta! 💥

🔸Després de dues grans victòries 🏆 del nostre Sènior Femení 💗 als 1/8 de final dels Playoffs, arranquem un cap de setmana més la nostra Donoseta! 🚌

🔸Aquest cap de setmana es disputaran els dos partits dels 1/4 de final dels Playoffs a vida o mort ⚔️, on les valleres s’enfrontaran aquesta vegada al C.B.C. Quart-Manises ⛹🏽‍♀️.

🔸El primer encontre dels 1/4 de final tindrà lloc el dissabte 29 d’abril a les 19.00h al Pavelló Municipal Alberto Arnal de València 🏟️, mentre que el partit de tornada decisiu es disputarà el diumenge 30 d’abril a les 17.00h al Pavelló Carlos Pellicer 🏠.

🔸Les nostres guerreres ho han donat tot durant tota la temporada ⚡️, però necessiten una vegada més la vostra ajuda a la grada! 🙌🏽

🔸És per això que, de nou, posem a la vostra disposició un autobús 🚌 totalment gratuït per acompanyar a la màxima representació femenina del nostre club el dissabte a València 🤝.

🔸Si vols apuntar-te i no perdre’t el millor bàsquet femení ⛹🏽‍♀️, posa’t en contacte amb Àlex Giménez (685672688) 📲 i et reservarem una plaça a l’autobús La Donoseta 🚀.

🔸L’horari d’eixida serà el dissabte a les 17.00h ⏰ des del Bar Avenida i el preu serà totalment gratuït💰.

🔸Et necessitem més que mai! 🫵🏽 Vine i recolza a l’ALPESA Sènior Femení! 🥳🤩