📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 53 – 77 C.B. GENOVÉS GSPORT

Un partit on, des de l’inici, l’equip local no ha volgut competir, a diferència de l’equip rival.

Durant la primera part l’equip valler anava darrere de la pilota en tot moment, prenent males decisions en atac i sense fer una bona defensa, la qual havia sigut el nostre punt fort durant la temporada.

Despres del descans continuem amb la mateixa passivitat, tant en defensa com en atac, i el Genovés segueix fent el seu joc. A la fi, una mala actitud colectiva de l’equip fa que guanyen el visitants.

A continuar amb els entrenaments, que encara queden un parell de jornades per competir! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 42 – 69 C.S.A. CARCAIXENT NIO NETWORKS 📋

Partit on l’inici està marcat per un joc molt igualat dels dos equips, amb un ritme alt fet que després pagarem car.

Un primer quart ben jugat per part dels vallers amb un joc fluid i una activitat defensiva alta impedeix que els visitants es troben còmodes a la pista.

Ja al segon quart, l’equip visitant planteja un joc molt més ràpid que els de Tavernes no saben contrarrestrar, i donat que presenten un nefast balanç defensiu, arribem al descans amb un balanç de -17 per als locals.

En la represa es continua amb la mateixa tònica de joc, on el Carcaixent imposava el seu ritme i els vallers no es posaven les piles per poder jugar-los de tu a tu.

A l’últim quart, on ja el partit estava decidit per als de Carcaixent, l’equip local comença a jugar més solt i augmenta la pressió defensiva per a acabar el partit amb el cap ben alt de cara a la setmana que ve.

En conclusió, un partit on els errors de la part defensiva ens impedeixen lluitar 🏀.

📋 CRÒNICA S.D. EL PILAR B 51 – 30 ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 📋

No ha pogut ser, i el nostre Sènior Femení ha caigut de forma justa davant un equip que ha sigut superior.

Els nervis, la pressió i la falta de claredat en atac ens ha condemnat a no poder lluitar per la victòria i passar a la gran final.

El partit començava molt bé per a nosaltres (0-4), però acabem empatant el quart.

Al segon quart més del mateix, i arribem al descans 1 punt baix.

Després del descans intentem provar diverses tàctiques coses en atac, però no era el nostre dia.

Així, arribem a l’últim quart 9 punts baix. A partir d’aquest moment no hem sabut gestionar la pressió i el Pilar a poc a poc anava augmentant la diferència fins aconseguir la victòria i el passe a la final.

Ha sigut una decepció molt gran per a tots, però hem d’estar molts orgullosos de la magnífica temporada que hem fet.

Xiques, gràcies per tot l’esforç que heu fet en cada entrenament i partit. Sou un referent per a totes les xiquetes que formen part del nostre gran Club.

Àlex, gràcies per tot l’esforç que has fet aquests anys pel Sènior Femení. Sense tu, tot el que hem aconseguit aquest any no hagués pogut ser possible.

I per suposat, donar l’agraïment a tota l’afició que s’ha volcat en l’equip, acompanyant-nos a tots els llocs i donant-nos tot el suport que necessitàvem.

De tot cor, mil gràcies a tots. Ha sigut sigut un dur colp, però l’esport és així; per a que uns guanyen altres han de perdre, i aquesta vegada ens ha tocat a nosaltres.

Però una cosa vos hem de dir: el pròxim any tornarem més fortes que mai i anirem a per totes! Vamos, ladies! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 38 – 62 C.B. SUECA 📋

Competim contra un equip de categoria Preferent. Al primer quart li competim al C.B. Sueca sense por, intercanviant cistelles i movent bé la pilota en atac, fet que permet que acabem el primer quart 3 punts baix.

Al segon quart els de Sueca pugen la línia defensiva a tot el camp, i això ens impedeix pujar el baló amb comoditat i trobar fàcilment l’anella contrària. A més a més, la pressió provoca que molts passes no apleguen al company, fet que aprofiten els visitants per eixir al contraatac. Així, acabem la primera part 20 punts baix al marcador.

Al tercer quart eixim un poc més centrats en atac i aconseguim trobar als jugadors interiors, rebaixant així la diferència a 11 punts, però l’encert del Sueca des del perímetre els ajuda a tornar a distanciar-se a l’electrònic.

L’equip hui ha competit i ho ha intentat, però no ha pogut ser. A veure si podem acabar la temporada amb aquesta actitud! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SUECA 34 – 50 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Bona victòria l’aconseguida pels Cadets en la seua visita a Sueca en un partit dominat de principi a fi.

Arranquem l’encontre amb distàncies curtes, controlant el ritme de partit amb bones defenses i contraatacs ràpids, però l’equip local es manté al partit gràcies al bon encert en el tir exterior, arribant a anotar fins a 5 triples.

A la represa del descans, amb un +7 al marcador, trenquem el partit amb un canvi defensiu. Els locals no saben com atacar-nos i els penalitzem amb ritme i molt bona fluïdesa ofensiva, buscant sempre al company que està sol i trobant els espais lliures.

A l’últim quart, amb un +16 al marcador, controlem el partit, movent la pilota en un joc lliure fluid, i tancant molt bé la defensa, aconseguint un partit molt complet de tots els jugadors. Enhorabona! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 61 – 58 C.D.S.P. MOIXENT 📋

Partit intens de principi a fi. El Moixent comença el partit dominant el marcador en tot moment. Per la seua banda, el Tavernes no baixa els braços i segueix de prop a l’equip visitant.

Els visitants plantetgen una zona amb què els locals es mantenen a prop al marcador, acabant la primera part tan sols 1 punt baix.

A la segona part, els locals canvien la seua defensa i aconsegueixen superar el rival. La diferència es va separant fins els 11 punts, però als últims minuts alguns bons atacs dels visitants deixen el marcador amb 3 punts més per al Tavernes.

La setmana que ve anem a Moixent a lluitar per estar a la Final dels Playoffs! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 55 – 45 N.B. ALZIRA 📋

Victòria de les nostres Cadets en el segon partit del Trofeu Federació, en un encontre on, malgrat les desconnexions defensives en certs moments, un bon moviment de la pilota ens ha fet traure el partit.

L’encontre ha començat amb les visitants manant al marcador gràcies a un major encert en el tir que el de les locals, ja que tot i moure bé el baló i aconseguir tirs lliurats, l’esfèric no tenia ganes d’entrar per l’anella (2-4 al minut 5).

En el segon quart aconseguim un millor encert gràcies a bons talls que feien que els tirs anaren prop de l’anella, augmentant així el percentatge d’anotació. A partir d’ací s’ha començat a clavar també algun tir exterior, donant-li la volta al marcador i arribant al descans amb un 24-17 favorable a les valleres.

En tornar del descans, un poc de precipitació en atac i alguna mala decisió feien que el volum anotador disminuira a l’inici, però una marxa més en la defensa del baló ens permetia córrer algun contratac i acabar guanyant el partit amb certa comoditat 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 55 – 65 C.B. OLIVA 📋

Partit contra un rival que ens havia tancat el marcador als altres dos partits.

Eixim a la pista amb una bona actitud i jugant-li a l’Oliva de tu a tu a la primera part.

A l’eixida de la segona part baixem la intensitat i l’equip rival se’n va 20 punts dalt, ja que deixem de defendre i córrer, sumat a que l’àrbitre pren algunes decisions molt dubtoses, totes a favor de l’equip visitant.

Als dos últims quarts tornem a pressionar i ens posem a 8 punts a falta de 2 minuts del final, però no aconseguim remuntar. Molt bon partit de tots els jugadors que a poc a poc van millorant! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. MARCELINA BENIFAIÓ – CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 📋

Partit on poc importa el resultat, ja que serà Federació la que el decidirà. A l’encontre va haver certes decisions arbitrals més que qüestionables, amb un criteri que sols ell coneixia. Com a resultat, dues tècniques a l’entrenador i partit finalitzat.

Abans d’això, vam tindre un bon començament als primers 5 minuts, però després vam tindre un lleuger baixó, molta intensitat local i tot tornava a estar igualat de nou.

Tot bé fins arribar al quart on tot va succeir. Una llàstima, perquè fins a eixe moment era un partit bonic, disputat pels dos equips. Una pena en tots els sentits 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. CANALS 22 – 27 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 📋

Victòria important de les nostres xiquetes en un partit on s’ha vist bon bàsquet.

El partit ha començat amb les nostres un poc adormides, sobretot en defensa, i ofensivament no hem sabut atacar una defensa molt tancada, arribant al descans amb un parcial de 16-10.

Després hem despertat i hem començat a defendre i a atacar com a equip, arribant al final de l’encontre amb un marcador favorable de 22-27. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. SAN PEDRO PASCUAL 46 – 6 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit on l’equip local ha imposat el seu ritme de joc en  tot moment i on els vallers no eren capaços de reaccionar davant l’equip rival.

Degut al joc egoïsta, hui hem vist un partit massa monotemàtic, on qui agafava el baló jugava contra el món i no es produïen opcions de passes clars.

A pesar de tot l’anomenat anteriorment, a última hora hem pogut veure un poc del bàsquet que poden jugar els vallers, amb un moviment de baló fluid i una gran pressió defensiva.

El resultat és un colp dur per als xics, però del qual han d’aprendre per tal de millorar com a jugadors i com a equip 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 55 – 14 C.B. PICKEN CLARET AZUL 📋

Autèntic partidàs de les xiquetes, que han anul·lat per complet al rival.

Hem eixit súper motivades, lluitant cada baló i fent un joc en atac molt fluid.

Tot açò ha propiciat que abans del descans tancàrem l’acta.

Els entrenadors estem molt orgullosos d’aquestes xiquetes, ja que demostren una gran millora setmana a setmana i, per suposat, les ganes que tenen de competir i guanyar.

Ara toca preparar les Semifinals que jugarem la pròxima setmana a Tavernes, i veurem si podem aconseguir un bon resultat.

Donar les gràcies a l’afició pel seu suport, ja que ha vingut molta gent a animar a les nostres lleones.

Endavant, campiones! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 33 – 64 C.B. GENOVÉS 📋

Partit intens des del principi on, tot i el resultat final, l’encontre ha estat molt disputat i on s’ha imposat l’altura de l’equip visitant.

Els nostres jugadors ho han intentat tot des del principi, però la superioritat del rival al rebot ha sigut crucial per aminorar la moral dels nostres. Tot i això, ha sigut un bon partit del que hem disfrutat aquest matí al nostre Pavelló Carlos Pellicer 🏀.

📋 CRÒNICA E.M.B.A. L’ALCÚDIA 31 – 22 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ NEGRE 📋

Tot i la derrota, hem fet un bon partit, on la mancança d’encert al tir no ha permés un millor resultat.

Al primer quart hem eixit sense la concentració necessària en defensa i ha acabat amb un resultat de 9-2. A partir d’eixe moment, els xiquets han pujat el nivell de concentració i tan sols hem trobat a faltar un poc més alçar el cap i buscar al company millor posicionat.

A més a més, les reduïdes dimensions de la pista no permetien un moment de pausa per poder eixir amb velocitat i buscar als companys.

Els parcials de 2-6, 9-8, 6-2, 0-0 i 5-4 reflecteixen la igualtat 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. ALGEMESÍ 8 – 48 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ BLANC 📋

Partit on els vallers es presenten amb unes quantes baixes però, malgrat això, trauen la seua garra i intensitat per traure un partit endavant.

Des d’un inici l’equip visitant marca un gran ritme defensiu i una alta velocitat de joc, fet que els permeteix allunyar-se prompte al marcador.

En la resta de partit es manté la mateixa tònica, on no donem cap opció al rival per jugar còmode.

Malgrat el gran resultat obtés, cal recalcar que encara ens falta assegurar molt el tir a cistella i deixar de ser tan egoistes amb els companys per a que tots puguen disfrutar dels partits.

Arribem a la fi d’una temporada on hem millorat exponencialment i acabem molt contents del treball realitzat per tots i cadascun dels components d’aquest equip de guerrers! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 28 – 17 C.B. ALGINET BLAU 📋

Partit sense cap complicació on en tot moment l’equip local ha anat davant al marcador.

Els xiquets i les xiquetes han estat molt bé defensivament i gràcies a això han aconseguit cistelles fàcils, emportant-se finalment la victòria 🏀.