📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 6️⃣2️⃣ – 5️⃣2️⃣ IBÈRIC DE CAUDETE 📋

Victòria molt treballada del C.B. Tavernes en un partit poc vistós de veure, però que al cap i a la fi ha suposat una nova victòria que feia falta per a continuar creixent com a equip.

Va ser un encontre amb molta igualtat, on cap dels 2 equips aconseguia traure diferències al marcador. Per als vallers era un voler i no poder, mentre que l’equip visitant aconseguia marcar el ritme de joc, però sense acabar de dominar l’encontre.

Va ser així fins l’últim període, on el conjunt grocinegre va estar més encertat de cara a la cistella, especialment des de la línia del tir exterior, que ens va donar la màxima diferència al marcador a falta de poc més de 2 minuts, que van ser definitius per aconseguir la victòria.

Enhorabona a tot l’equip i a continuar treballant en el dia a dia! 🏀

📋 SÈNIOR FEMENÍ 6️⃣2️⃣ – 6️⃣4️⃣ C.B. IFACH CALPE 📋

Nova derrota de les xiques en un partit on ens va costar molt mostrar el nostre nivell, tot i haver iniciat l’encontre amb bones intencions i dinamisme, però sense encert, errant pràcticament totes les situacions clares després de moure bé la pilota.

Això junt amb l’encert exterior de les xiques de Calp, amb dues tiradores molt encertades, provocava que arribàrem al descans amb un 22-36 al marcador en contra, que reflectia clarament l’encert de cadascun dels equips.

Durant el tercer període i l’inici de l’últim, el nostre equip, malgrat comptar amb 8 jugadores només, va mostrar una actitud molt més agressiva en defensa i amb capacitat per poder córrer. Així les valleres li donaven la volta al marcador fins col·locar-se per davant.

L’encert de les tiradores visitants en els últims minuts i les errades baix de l’anella de les nostres, fins i tot en l’última jugada per empatar, ens va condemnar a perdre per segona setmana consecutiva.

Esperem que l’equip reaccione, ja que l’esforç de molts mesos de treball quedaria ocult davant aquests últims resultats, on es reflecteix la falta constant de jugadores tant en entrenaments com en partits, convertint-nos en un equip competitiu, però incapaç de marcar diferències en ritme i dinamisme 🏀.

📋 C.B. ONDARA 5️⃣5️⃣ – 6️⃣8️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Victòria treballada davant un Ondara lluitador que, en alguns trams de l’encontre, ens ha posat les coses molt difícils als líders. Sabíem que hui seria un partit complicat pels últims resultats de l’Ondara.

Al primer període ja s’ha vist el guió que anava a seguir el partit, més igualat impossible. El Tavernes comença amb un parcial de 2-8, però l’Ondara reacciona i es col·loca a 3 punts (10-13) al final del primer quart.

Ens costa estar còmodes com en altres partits, deixem que ens anoten fàcilment i, a la vegada, les nostres cistelles són costoses. Minuts durs i molt intensos en aquest segon quart, amb un marcador de 18-20 a favor dels vallers.

Al descans ajustem un poc millor les ajudes defensives, la qual cosa provoca que el rival no trobe tan fàcilment la cistella contrària, i a la vegada ho aprofitem per despegar-nos del marcador i traure una renda de 12-8 que ens aporta un poc de tranquil¡litat. Apleguem a la fi del tercer període 11 punts dalt (40-51).

Quedava l’últim quart, on els dos equips han lluitat de valent. L’Ondara per intentar retallar la diferència i acostar-se al marcador, i el Tavernes per intentar augmentar-la. I així ha sigut, hem pogut tancar l’últim període amb un 15-17 favorable als vallers.

Victòria número 20 dels 21 partits jugats. Seguim sumant per aplegar el més alt possible al final de la Lliga Regular! 🏀

📋 C.B. JÓVENS L’ELIANA 7️⃣0️⃣ – 5️⃣2️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

El partit va començar molt igualat, amb bones defenses i una bona circulació de baló que feia que cap equip es despegara al marcador. I així va ser durant tot el primer quart.

A partir d’acĂ­ la dinĂ mica de l’encontre canvia. El joc es redueix a uns minuts amb excessives pèrdues per part de les nostres xiques, que feien que les locals aconseguiren una renda de 10-12 punts seguits d’uns bons minuts defensius de les valleres que els feien retallar la diferència.

Així va ser la dinàmica de la resta del partit, que va acabar amb una diferència massa àmplia per a allò vist a la pista 🏀.

📋 N.B. ALZIRA 6️⃣3️⃣ – 4️⃣0️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Primera derrota en aquesta segona fase, on a la primera part els dos equips han estat molt igualats, anant-nos-en al descans 1 punt baix.

Tanmateix, a la segona part, entre el bon encert de l’equip rival i nosaltres, que ens n’eixim del partit per un arbitratge dubtós, es propicia que no sapiguem gestionar la situació gens bé. L’equip rival, per la seua part, aprofita molt bé aquest moment de feblesa dels conjunt valler.

De segur que aquesta derrota ens fa créixer com a equip. Ens toca intentar estar els 40 minuts clavats al partit! 🏀

📋 INFANTIL MASCULÍ 5️⃣6️⃣ – 5️⃣8️⃣ C.B. ALTEA 📋

Bon partit dels xics el jugat enfront un dur Altea on, des de l’inici fins al final, s’ha vist una gran igualtat entre ambdós equips. Fins i tot ha hagut una pròrroga per decidir el resultat final.

Els nostres xics han eixit concentrats a l’atac, amb molta fluïdesa, però poc encert de cara a l’anella. Ens costava molt baixar a la defensa i teníem moltes desconnexions al rebot, fet que donava més opcions als visitants.

La segona meitat ha sigut un calc de la primera, donant-se alternances al marcador per a cadascun dels equips i arribant al final del partit amb un empat a l’electrònic.

Ja en la pròrroga, els nostres xics han abusat del tir exterior, sense massa encert, i l’equip visitant s’ha emportat un gran partit. A continuar amb el treball! 🏀

📋 C.B. GENOVÉS 3️⃣6️⃣ – 3️⃣8️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit al que eixim desconnectades a pista i al que ens costa molt trobar bones sensacions. D’aquesta manera, ens n’anem al descans 4 punts baix.

Després del descans, ens anem activant a poc a poc i en eixos moments aconseguim robar alguns balons i córrer al contraatac per a col·locar-nos davant a l’electrònic en un final molt ajustat que es decanta al nostre favor 🏀.