📋 CLUB BALONCESTO PENYA-ROJA 6️⃣5️⃣ – 8️⃣4️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Nova victòria dels nostres Sèniors en un partit dominat de principi a fi.

Comencem el partit amb alguns nervis, imposant el nostre ritme de joc, però un poc indecisos. Es produeix un intercanvi de cistelles, però a poc a poc acabem agafant avantatge al marcador, aconseguint un 11-21 al final del primer quart.

Al segon perĂ­ode eixim a pista encertats ofensivament, movent la bola en atac i buscant molt bĂŠ les cistelles baix l’anella. Arribem a col¡locar-nos fins a 22 punts dalt al marcador però, en canvi, als Ăşltims 4 minuts deixem de defendre, ens desconnectem del partit i el rival ho aprofita molt bĂŠ ficant-se a tan sols 8 punts al descans.

A la represa del descans, els locals intenten endurir el partit, pugen el seu nivell de defensa i intensitat. AixĂ­ mateix, hi ha molts contactes i el partit se’n va un poc al fang, però el que no esperen ĂŠs que ahĂ­ nosaltres juguem molt còmodes, i els fem un parcial al nostre favor a base de cĂłrrer i moure la pilota en atac, distanciant-nos amb un +24 per a enfrontar l’Ăşltim perĂ­ode.

A l’Ăşltim quart l’equip es relaxa un poc i els locals no donen res per perdut. Ens retallen el marcador apropant-se a 12 punts, però tornem a reaccionar i tanquem molt bĂŠ el partit jugant atacs llargs i elaborant jugades des de la calma, aconseguint un +19 final i la segona victòria a la classificaciĂł.

En definitiva, una victòria més al caseller que ens col·loca 2/0. A seguir sumant i creixent! 🏀

📋 SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT 3️⃣4️⃣ – 6️⃣4️⃣ C.B. SAN PEDRO PASCUAL 📋

Primer partit jugat pel C.B. Tavernes de Lliga Regular, on s’ha pogut observar una progressiĂł de l’equip respecte a la Pretemporada i on el resultat ĂŠs enganyĂłs.

Els vallers van eixir al partit centrats, però els va faltar mobilitat en el seu joc ofensiu, la qual cosa permet a l’equip visitant una defensa còmoda i que, sense fer gran cosa en atac, els permetia anar distanciant-se a l’electrònic, sobretot per la gran quantitat de faltes pitades que feia que a poc a poc tragueren una diferència de 18 punts al descans.

A la segona part, el C.B. Tavernes millora molt en el seu joc tant defensiu com ofensiu, dominant-lo en aquesta part prĂ cticament fins els Ăşltims minuts.

Però l’equip de Tavernes a hores d’ara tĂŠ molt poca anotaciĂł, el que fa molt complicat competir per a traure uns resultats mĂŠs positius.

Així i tot, bon treball de tots els qui formen este equip. Ara cal seguir treballant per a millorar allò que es fa bÊ i, sobretot, minimitzar allò que cal millorar.

Vegent com treballa l’equip, de segur que a poc a poc anirĂ  donant passos endavant! 🏀

📋 C.B. SUECA 6️⃣5️⃣ – 5️⃣6️⃣ SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT 📋

Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes a pesar del resultat final.

A poc a poc l’equip valler va creixent i a cada partit va donant passos endavant, per tal d’aconseguir mostrar al camp allò que es treballa als entrenaments i que ha de ser la filosofia de joc del conjunt.

L’encontre va començar molt igualat, on cap dels dos equips aconseguia marcar el seu ritme, arribant al final del primer quart amb 1 punt per davant a favor dels de Tavernes.

Al segon quart, l’equip de Sueca va millorar en el seu joc, mentre els de Tavernes es quedaven amb molt poca anotaciĂł, la qual cosa aprofitaren els locals per traure distĂ ncies al marcador. Però uns bons minuts al final del quart van provocar que els de Tavernes s’aproparen al marcador per arribar al descans amb tan sols 5 punts per baix.

L’eixida del tercer quart va tornar a ser molt seriosa per part dels vallers, arribant a col¡locar-se per davant al marcador, però sempre en diferències mĂ­nimes i on els dos equips anaven canviant el domini a l’electrònic.

A l’Ăşltim quart, de nou, el conjunt grocinegre torna a bloquejar-se en el joc ofensiu, tenint de nou molt poca anotaciĂł. En canvi, l’equip de Sueca va estar mĂŠs encertat en aquest perĂ­ode i, tot i que l’equip del C.B. Tavernes va lluitar fins el final, no va poder traure el resultat esperat desprĂŠs d’haver lluitat durant tot l’encontre.

Contents pel treball de l’equip que, de ben segur, si segueixen aixĂ­, no tardaran en traure millors resultats 🏀.

📋 C.B. BENIDORM 4️⃣2️⃣ – 6️⃣1️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Inici amb victòria en aquesta nova aventura en Autonòmica.

Molt contents per iniciar la competició amb la sensació que podem competir, però amb un sentiment d’inconformisme, ja que en cap moment del partit l’equip va oferir ni la consistència ni la intensitat continua mostrada al llarg de la Lliga Valenciana, i que ens permetia jugar amb molta més fluïdesa i mobilitat en atac.

L’equip comença el partit amb certs nervis i desconnexió, fet que propicia un 7-0 a favor de l’equip local.

A poc a poc anem entrant en partit, defenent millor a tota la pista i atacant amb un major dinamisme i velocitat per aprofitar les defenses en transiciĂł. Aconseguim donar-li la volta al marcador i acabem amb un 9-18 el primer quart.

El segon període Ês molt mÊs igualat al marcador, però no així en el joc, on a pesar del ritme alt que intentem imposar, no aconseguim trencar el partit, ja que continuem tenint errades en els passes i a les finalitzacions, que ens penalitzen molt. Continuem sense controlar el nostre rebot defensiu. A la fi, 14-14 en el quart, i amb un 23-32 al marcador que no ens satisfa en cap moment perquè sentim que podem oferir mÊs.

El tercer quart té un punt d’inflexió a nivell defensiu, ja que apenes les deixem anotar 6 punts, amb molta intensitat a la primera línia de passe, però la nostra falta d’encert no ens permet deixar el partit sentenciat, ja que només som capaces d’anotar 12 punts, malgrat haver moments d’atacar amb més dinamisme i verticalitat que ens permeten trobar tirs lliurats. Aconseguim un marcador de 29-44 al finalitzar el període.

L’últim quart té un inici molt aclaridor per part de l’equip, aconseguint diferències per damunt dels 20 punts, corrent i efectuant contraatacs, que és on més còmodes ens sentim.

A pesar d’això, l’equip torna a tindre moments de desconnexió, amb moltes pèrdues, on la falta de concentració és evident. Tot això propicia un parcial negatiu de 10-2, on passen d’estar +25 a +17, a falta de 3 minuts.

Aconseguim un marcador final de 42-61, que ens demostra una vegada més que som un equip que necessita jugar al límit tant d’intensitat i ritme com de concentració per poder aproximar-nos al joc que volem desenvolupar, i que ja hem realitzat al llarg de la Lliga Valenciana.

Ara tenim dues setmanes per continuar creixent, ja que tenim una jornada de descans. Haurem de trobar eixe punt d’exigència i confiança en tot el planter. Som un equip jove amb molta il·lusió per competir en aquesta nova i exigent categoria i confiem en aconseguir-ho amb el treball diari 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣9️⃣ – 3️⃣1️⃣ DENIA BÁSQUET CLUB 📋

Partit que semblava que anava ser complicat per a l’equip local, vegent l’envergadura d’alguns jugadors visitants, però al començar el partit ja anava veient-se que l’equip visitant posava voluntat, pero l’equip valler anava imposant a poc a poc distĂ ncia al marcador.

El primer quart acaba amb un 22-11, però l’equip visitant intentava posar les coses difĂ­cils als locals sense aconseguir apretar el marcador. El Tavernes hui jugava agust en atac, fent les coses fĂ cils, i això feia que els jugadors agafaren mĂŠs confiança en ells mateixos, aplegant al descans amb un avantatge considerable 35-21. Els vallers no baixen els braços i continuen efectuant una defensa prou agressiva, tallant balons i buscant contraatacs. Tot i això, el DĂŠnia no baixa els braços i continua lluitant a pesar de la distĂ ncia al marcador.

Finalment la victòria es queda a casa davant un equip de primer any, on el Tavernes ha imposat el seu ritme i ha fet participar a tots els jugadors. Hui s’han divertit fent allò que els agrada, que ĂŠs jugar a bĂ squet.

La temporada serà llarga i dura i, per tant, cal disfrutar de partits com aquest per seguir lluitant! 🏀

📋 DOMINOS PIZZA U.P.B. GANDIA B 6️⃣7️⃣ – 5️⃣9️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Primer partit de lliga molt complicat pels nostres.

Els vallers han eixit a disputar el partit sense intensitat, sense ganes de guanyar en cap moment, desconnectats del tot, i aixĂ­ no es poden traure resultats.

Malgrat la mala defensa el atac, quasi tot el partit ha estat acceptable, sent constants i acabant baix de l’anella amb certa facilitat, però la falta d’intensitat en defensa ens sentencia.

Deixem molts espais per a que ens ataquen, perdem la posició amb molta facilitat i això ens perjudica moltíssim. A l’últim quart arribem a perdre de 18 punts. Sols tenim 3 minuts bons en tot el partit, que fa que ens acostem al marcador, però no és suficient 🏀.

📋 MERAKI U.P.B. GANDIA NEGRE 5️⃣6️⃣ – 5️⃣9️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Comencem el partit molt enxufats, i això fa que ens n’anem al marcador fins a 15 punts dalt al final del primer quart.

El segon període es queda igualat i fa que ens n’anem al descans 13 punts dalt.

A la segona part eixim desconcentrats, l’equip rival ens enxufa un parell de triples i fa que ens remunten l’avantatge. Ens anem sols 5 punts dalt i l’Ăşltim perĂ­ode el juguem de tu a tu, emportant-nos finalment el partit. A seguir treballant igual! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2009 4️⃣7️⃣ – 5️⃣1️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

Començament de la Lliga Regular amb un encontre ben disputat pels dos equips, on alternen ratxes ambdós equips a la primera part, arribant a un empat a 25 punts.

La tornada del descans ens agafa un poc baixes de ritme i les visitants, gràcies a la seua defensa, obrin distàncies aconseguint un marcador de 30-39. El nostre joc ofensiu, previsible, ho facilitava.

Una vegada millorem en alguns aspectes, el protegir casa i no deixar cistelles còmodes fa que tornem al partit i aixĂ­ arribem fins a l’Ăşltim minut, un punt baix.

Les millors decisions del Carxaixent i un poc de falta d’encert nostra van ser clau per l’esdevindre de l’encontre.

Agrair les ganes i el joc vist en ambdós equips. Ens ha faltat igualar en intensitat i ens hem vist superades al rebot en massa minuts, decantades cap al tir exterior que no ens ha acompanyat, però hem fet un partit vistós i ben competit altra vegada.

Malgrat el resultat, bones sensacions i amb molt de marge per millorar! 🏀

📋 DENIA BÁSQUET CLUB 7️⃣5️⃣ – 3️⃣7️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

Uns primers minuts sense confiança, intensitat, pèrdues innocents i atemorides per la diferència física posava un 22-0 als 5 minuts de partit.

A partir d’eixe moment ens posem a jugar, treballem millor en defensa, apareix la confiança i els quarts van sent molt mĂŠs igualats.

Tot i això, el marcador continuava molt ampli per les locals, ampliant a poc a poc eixa diferència fins el marcador final.

LlĂ stima l’inici, però content perquè desprĂŠs hem mostrat una molt millor actitud i hem jugat sense por, competint. De vegades no cal deixar-se portar per les primeres impressions 🏀.

📋 C.B. SUECA 4️⃣4️⃣ – 1️⃣7️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Àmplia derrota al primer partit de Lliga Regular.

Comencem el partit desconnectades, arribant molt tard a defendre i a l’atac, amb problemes per seguir a les nostres parells.

A poc a poc l’equip local s’apodera del ritme, del marcador i del joc en general, arribant al descans amb un ampli avantatge.

A la segona part comencem a participar al joc, reduint la por i els nervis, activant-nos un poc mĂŠs i sent un poc mĂŠs agressives.

Acaba el partit amb la sensació que sols hem pogut competir en un parell de períodes. Ens queda molta feina per davant per poder competir els partits 🏀.

📋 C.B. PICASSENT 3️⃣7️⃣ – 2️⃣6️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2011 📋

Partit jugat aquest matí a Picassent entre dos equips molt igualats, que s’ha decidit finalment per xicotets detalls.

Igualtat des del primer període amb un empat a 5. Al segon període l’equip local agafa un avantatge de 10 punts i aconsegueix mantenir-lo fins el final.

Content per l’esforç dels xiquets. A seguir entrenant! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 6️⃣8️⃣ – 3️⃣6️⃣ XENET C.B. BÀSQUET CULLERA 📋

Primer partit de Lliga Regular amb un resultat clar a favor dels nostres xiquets i que premia la bona actitud defensiva dels jugadors.

Al primer quart ens ha costat agafar-li el ritme al partit, però a la fi hem començat a córrer i desplaçar el baló amb velocitat, i això ens ha permÊs finalitzar amb un resultat de 19-4.

Al principi del segon quart no hem sabut parar les individualitats de l’adversari i, desprĂŠs d’un temps mort, hem fet canvis en defensa que han donat resultat. El tanteig d’aquest parcial ha sigut 3-9 i a partir d’eixe moment tots els parcials han sigut nostres, arribant al resultat final de 68-36.

Ens ha faltat finalitzar amb encert un gran nombre de cistelles fàcils i ocupar amb més claredat els espais en atac, però són coses que sols podrem assolir si continuem treballant als entrenaments 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 7️⃣1️⃣ 5️⃣9️⃣ C.B. PICKEN CLARET AZUL 📋

Comencem la Lliga Regular amb una victòria, la qual s’ha decidit a l’últim quart.

Durant tot el partit el marcador ha estat igualat, deixant que ens feren contraatacs fĂ cils i sense que ens entraren els tirs lliurats des de baix de la cistella.

S’ha vist una milloria ocupant els espais. Així i tot, hem de seguir treballant per buscar les opcions més fàcils per anotar.