📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 6️⃣8️⃣ – 7️⃣1️⃣ C.B. PENYA ROJA 📋

Derrota de nou a la pròrroga en un partit dominat pels visitants des del principi.

A la primera part semblava que eixiem al partit concentrats, intensos en defensa i corrent al contraatac, però a poc a poc baixem el nivell, permetent al rival entrar en ritme i guanyar-nos el període.

A partir d’acĂ­ ĂŠs un voler i no poder. Els visitants en tot moment es mantenen dalt al marcador sempre en distĂ ncies menudes, ja que no ens desenganxem, però jugant còmodes i controlant el partit.

A la represa del descans, mĂŠs del mateix. No acabem d’elaborar bĂŠ en atac, i tot i que en defensa estem rocosos i aconseguim frenar la producciĂł de punts dels visitants, ens costa un mĂłn anotar i, per tant, capgirar el marcador.

A l’Ăşltim quart, intercanvi de cistelles, arribant als Ăşltims minuts igualats, on els visitants tenen un Ăşltim atac per a guanyar el partit, però no anoten i ens n’anem a la pròrroga.

Al perĂ­ode extra cometem tres errors clau, on una vegada mĂŠs paguem la joventut d’aquest equip, permetent al rival agafar un xicotet avantatge de 4 punts que ĂŠs decisiu per emportar-se la victòria finalment 🏀.

📋 C.B. SAN PEDRO PASCUAL 7️⃣0️⃣ – 3️⃣6️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1 ZONAL 📋

Bon partit el jugat per l’equip del C.B. Tavernes, però si ens fixem en el marcador, pot semblar tot el contrari.

Els de Tavernes s’enfrontaven al lĂ­der del grup i l’equip va eixir al camp molt centrat, amb un bon treball tant defensiu com ofensiu. A mĂŠs a mĂŠs, els vallers aconseguien en cada atac llançar a cistella i en bastants ocasions tirs lliurats baix l’anella, i es ahĂ­ precisament on va estar la diferència del partit.

Tot i que els vallers movien bĂŠ la pilota i treia alguns avantatges, el treball realitzat no es veia recompensat en encert anotador, i això feia que els locals a poc a poc anaren traguent diferències al marcador, ja que l’equip de València sĂ­ que estava encertat de cara a la cistella, tot i que el treball defensiu del conjunt grocinegre estava sent molt bo.

És mĂŠs, en diverses fases de l’encontre a l’equip local li costava anotar, passant molts minuts sense aconseguir cistelles, però per a desgrĂ cia dels de Tavernes, el poc encert ofensiu no va permetre que l’equip s’apropara al marcador. Finalment, les ratxes d’encert per part dels locals van fer que la diferència fora abultada i, en aquesta ocasiĂł, l’equip valler no es mereixia la derrota pel treball realitzat durant tot el partit.

En definitiva, tot i la diferència que reflectia el marcador final, bon partit del C.B. Tavernes enfront un dels cocos de la categoria, que ens fa veure la millora de l’equip i la confiança necessĂ ria per encarar els partits que ens queden per davant.

A seguir creixent i en breu de segur que donarem moltes alegries! 🏀

📋 C.B. JORGE JUAN 3️⃣3️⃣ – 4️⃣5️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Deslluida victòria del nostre Sènior Femení en un dels pitjors partits de la temporada.

Bon inici de l’equip, amb intensitat i ritme, des d’una bona defensa i pressionant les línies de passe, fets que ens han permés córrer i jugar amb facilitat. D’aquesta manera hem imposat un 3-12 al marcador als primers 5 minuts, que per desgràcia ha sigut efímer.

A partir d’ahí hem deixat de defendre amb intensitat, permetent tirs lliurats i que ens dominaren el rebot. L’equip local no ha tingut encert des del triple, però han ajustat el partit amb un 17-21 al descans.

El tercer període ha mantingut la dinàmica, amb continues errades baix l’anella de les nostres i sense cap claredat en atac ni fam ni intensitat defensiva, propiciant el primer avantatge local amb un marcador de 23-22 a la meitat del tercer quart, aconseguint tan sols 1 punt en 5 minuts. Una xicoteta reacció ens ha permés recobrar el lideratge a l’electrònic, que no al joc, abans de finalitzar el quart.

L’últim quart no ha canviat massa fins els últims 5 minuts, on hem tornat a defendre amb intensitat les línies de passe, que ens ha permés córrer i definitivament tancar el partit amb el 33-45 final.

Preocupant versió de l’equip abans de la visita de les líders, on no podrem competir amb aquest ritme. Però el més preocupant és la incapacitat de dur al joc real el bon treball setmanal 🏀.

📋 DÉNIA BÀSQUET CLUB 4️⃣9️⃣ – 6️⃣5️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Hui el Tavernes ha tornat a la senda de la victòria en un partit que ja estava sentenciat al primer quart, amb un parcial de 8-22. Hui sí que hem eixit centrats des del bot inicial, ja que no volíem sorpreses.

La veritat Ês que en alguns moments del primer quart semblava que el DÊnia volia acostar-se al marcador, però no els hem deixat

El segon període ha sigut un calc del primer, on el Tavernes ha pressionat i Dénia intentava buscar l’anella contrària, fet que els costava prou degut a la intensitat vallera. Així acaba el segon quart amb un parcial clar d’11-22 per al Tavernes.

A partir de la segona part el partit ja estava mÊs que sentenciat i hem tornat del descans un poc relaxats, però sempre mirant els marcador i mantenint les diferències entre els 15 i 20 punts favorables als vallers.

Finalment, nova victòria per continuar manant a la classificació! 🏀

📋 DÉNIA BÀSQUET CLUB 4️⃣2️⃣ – 6️⃣3️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria en un partit jugat a ratxes, on la defensa dels minuts finals ha marcat la diferència al marcador.

L’encontre ha començat amb les valleres jugant bé en atac i trobant situacions de tir còmodes, però una defensa mal colocada els impedia traure alguna diferència significativa.

Al segon període alguns ajustos en defensa permetien allargar la diferència als 10 punts, però el poc encert ofensiu en aquest quart feia que la diferència arribara per baix dels 10 punts al descans.

A la segona part regna el desencert en atac i els mals passes i, tot i fer una defensa mĂŠs correcta, l’avantatge no canviava significativament fins els Ăşltims minuts de partit, on uns quants balons recuperats han permĂŠs alguns contraatacs fĂ cils i augmentar la diferència fins als 21 punts 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 5️⃣4️⃣ – 5️⃣2️⃣ N.B. ALZIRA BLAU 📋

Mal partit jugat per part dels vallers, massa lineal, sense intensitat i sense cap tipus de pressió defensiva davant un equip que es tanca molt bÊ baix la zona, sense apretar línies de passe. Tot açò ens condiciona a fer un joc estàtic, el qual no estàvem hui molt inspirats per a fer.

Cada final de quart aconseguim guanyar per una renda mínima i ens n’anem a l’últim període 20 punts dalt al marcador, però deixem de jugar en equip i la defensa es converteix en nul·la, i tot açò sumat a l’elevat encert de l’equip visitant.

Per la nostra part, tan sols fem 5 punts en tot el període i la baixa anotació provoca que estem a punt de perdre faltant menys d’un minut per al xiulit final.

Al final traiem el partit, que és allò important, però cal aprendre de tots els errors i no deixar-nos portar en cap moment! 🏀

📋 U.P.B. GANDIA 3️⃣5️⃣ – 3️⃣6️⃣CADET MASCULÍ 2009 📋

Es jugava un partit molt dur contra un rival que sempre ens posa les coses molt complicades.

Durant tot l’encontre estem igualats, on destaca la nostra defensa i l’eixida al contraatac, que és on vam estar millor.

On vam estar més fluixos va ser a l’atac estàtic, on a penes ens movíem i no aconseguíem cap avantatge.

Toca seguir incidint en millorar l’atac estàtic i seguir guanyant partits! 🏀

📋 C.B. BENIDORM 3️⃣2️⃣ – 4️⃣4️⃣ CADET FEMENÍ 2008 📋

Victòria en un partit jugat a ràfegues, on el rebot i els moments de lucidesa en atac van donar el marge suficient per a emportar-se l’encontre en un final jugat amb precipitació 🏀.

📋 N.B. ALZIRA 3️⃣8️⃣ – 4️⃣2️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Des dels primers minuts hem vist que no anava a ser un partit senzill.

Ens ha costat entrar en ritme i les xiques d’Alzira ens superaven en molts aspectes com la intensitat i la millor col·locació a la pista.

A poc a poc anem jugant conforme sabem, tot i no tindre quasi mai continuĂŻtat. Massa accions a partir del bot i tot semblava complicat, però al descans s’arriba amb igualtat.

A la represa del descans mĂŠs del mateix. Bons moments nostres i d’elles, fent que no siga fins al final on els detalls en l’1×1 han sigut clau.

A pesar de no ser un partit brillant, sĂ­ que hem vist un bon treball jugant sense la pilota. Hem aconseguit nombroses cistelles d’esta manera.

De totes formes cal ser més constants i anar millorant al joc associatiu 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ 4️⃣4️⃣ – 4️⃣CYCA U.P.B. GANDIA BLANC 📋

Partit sense massa història, on els vallers han sigut molt superiors de principi a fi.

L’equip pixavĂ­ es presentava amb 7 jugadors i els nostres xics han imposat la seua velocitat des del principi.

Hem pogut treballar alguns aspectes del joc estàtic, que ens aprofita per als pròxims encontres 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 3️⃣1️⃣ – 3️⃣0️⃣ C.B. L’OLLERIA 📋

Dues parts ben diferents. A la primera part eixim concentrades i a partir d’una bona defensa hem crescut en atac. Això feia arribar al descans amb avantatge i certa tranquil¡litat.

A la segona part es canvien els papers i sĂłn les visitants qui comencen a dominar el joc. Nosaltres ens precipitem en molts casos i fem un bĂ squet espès. Açò ens porta a un final de partit que s’havera pogut decidir per a qualsevol costat.

Hem estat quasi sempre dalt al partit, però als últims segons la pròrroga ha estat a prop.

Hem de saber llegir millor els partits i mantenir un ordre a l’hora de jugar. Hui ens ha faltat per moments 🏀.

📋 C.B. OLIVA 2️⃣7️⃣ – 5️⃣7️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Bon partit en línies generals el jugat aquest matí de diumenge per les nostres xiques.

Comencem el partit imposant el nostre ritme i agressivitat en defensa, i això fa que el resultat ens siga favorable fins el final.

A la segona part hem donat continuĂŻtat a l’actitud mostrada i controlem el marcador.

AgraĂŻment especial a les jugadores de l’AlevĂ­ FemenĂ­ que ens ajuden als partits 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 6️⃣7️⃣ – 5️⃣5️⃣ C.B. LA FOGUERA CANALS 📋

El partit ha sigut molt igualat i fins el cinquĂŠ quart, amb un parcial de 20-2 per als nostres, no s’ha decidit el resultat.

Hem eixit confiats al camp i, tot i defendre bĂŠ, la falta de solidaritat a l’hora de passar el balĂł ha fet que acabarem tres punts baix (10-13). Una vegada parlades les deficiències detectades al descans, els xiquets han eixit a la pista desplegant el joc en atac mostrat durant tota la temporada, permetent arribar al descans amb un resultat de 29-28.

L’encert de l’adversari al triple i la falta de rebot ha permĂŠs als de Canals finalitzar el quart perĂ­ode amb un marcador de 37-42. Al cinquĂŠ quart hem pujat la intensitat en defensa, convertint moltes cistelles fĂ cils i tancant el partit.

Content per continuar invictes, pel treball mostrat en defensa durant tot el partit i el desenvolupament del mateix. Tot açò ha de servir als xiquets per veure que si no estem concentrats, qualsevol equip de Primera Zonal et pot plantar cara 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2013 3️⃣ – 4️⃣4️⃣ C.B. ANNA 📋

Partit sense història el jugat ahir, on el conjunt visitant va ser molt superior als nostres xiquets.

Tot i l’esforç del nostre equip, sobretot al l’últim període, els d’Anna van imposar la seua superioritat durant tot l’encontre.

Cal seguir entrenant i seguir esforçant-nos al màxim! 🏀

📋 S.D. EL PILAR VALÈNCIA 4️⃣4️⃣ – 7️⃣0️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Partit molt igualat fins el cinqué quart, al qual s’ha aconseguit la distància observada al resultat final.

Seguim aplicant tot allò que practiquem als entrenes, amb ganes de voler millorar cada partit i donar-ho tot fins el final.

Victòria important que ens manté en la primera posició d’aquesta segona fase 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 4️⃣4️⃣ – 5️⃣4️⃣ C.B. ALBERIC 📋

Partit contra un rival molt complicat, on eixim molt bĂŠ a la pista i fem una bona primera part.

A la segon part, l’equip rival ens pressiona i comencem a tindre pèrdues que es podrien evitar. Així, els d’Alberic aconsegueixen cistelles molt fàcils fins col·locar-se 10 punts dalt al marcador i ja no podem remuntar.

Toca seguir igual i intentar aguantar tot el partit com a la primera part! 🏀

📋 N.B. ALZIRA 3️⃣7️⃣ – 5️⃣1️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Victòria de l’equip BenjamĂ­ 2015, amb dues parts ben diferenciades.

Els de Tavernes van eixir molt bĂŠ al camp, dominant l’encontre en tots els aspectes del joc i per fi es va veure un equip que lluitava cada balĂł. Això va fer que tragueren distĂ ncies al marcador al primer temps, les quals van ser finalment definitives per endur-se el partit.

A la segona part l’Alzira va millorar en el seu joc, mentre que l’equip valler va baixar un poc els braços, permetent als locals guanyar aquesta segona meitat. No obstant això, no va ser suficient perquè el rival aconseguira guanyar el partit.

Esperem que l’equip del C.B. Tavernes seguisca en aquesta lĂ­nia de treball demostrada al primer temps als pròxims encontres.

Seguim treballant! 🏀

📋 PREBENJAMÍ 3️⃣9️⃣ – 1️⃣9️⃣ C.B. GENOVÉS 📋

Victòria del Prebenjamí en un partit còmode que no tenia molt de misteri.

Els xiquets han utilitzat aquest encontre com una oportunitat d’aprenentatge en la qual s’han pogut veure moltes coses practicades als entrenaments, com els passes als companys, adelantar el baló, el bot amb la mà esquerra, etc.

Satisfeta amb el treball i les ganes que van posar al partit. Seguirem treballant per enfrontar-nos als rivals més durs! 🏀