📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 6️⃣9️⃣ – 7️⃣6️⃣ C.B. JÓVENS ALMÀSSERA 📋

Eixim al partit concentrats, però molt blanets en defensa, permetent cistelles fàcils als visitants, pel que el primer quart es resumeix en un intercanvi de cistelles amb un marcador igualat.

Al segon quart aconseguim pujar un poc la intensitat i juguem al nostre ritme, aconseguint en dues ocasions col·locar-nos amb un +6 al marcador, però els d’Almàssera, amb un gran encert exterior, no es desconnecten del partit i ens tornen a igualar, arribant amb un +3 al descans.

A la represa del descans és un voler i no poder. Tenim de nou un percentatge molt baix de tirs lliures, mentre el rival segueix anotant i acaba guanyant el quart, col·locant-se per davant a l’electrònic.

A l’últim quart més del mateix. Els visitants arriben a aconseguir un +12 al marcador, fent que lluitar per la victòria siga quasi impossible. D’aquesta manera, als últims minuts ens limitem a lluitar pel bàsquet average.

En definitiva, molts aspectes a millorar per poder competir. Cal seguir treballant! 🏀

📋 C.B. L’OLLERIA 7️⃣9️⃣ – 7️⃣4️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 📋

Partit jugat de tu a tu pels 2 equips, on l’encert dels locals als últims moments ha fet decantar la balança.

L’equip del C.B. Tavernes sempre va donar la cara, fent un bon joc, especialment en atac. En canvi, defensivament li faltava un plus per a poder almenys competir d’una millor manera i tindre més opcions de dominar l’encontre, arribant al descans amb un +1 a favor dels vallers.

L’inici del segon temps va ser clau per al que quedava de partit, on els locals, amb un canvi defensiu, provoquen errades del Tavernes que els permeten agafar fins a 10 punts d’avantatge.

Al final del tercer període, el C.B. Tavernes reacciona i aconsegueix arribar a col·locar-se tan sols 1 punt baix al marcador. A l’últim minut i mig del partit va ser on quan l’equip de l’Olleria va estar més encertat i va aconseguir acabar emportant-se la victòria.

Tot i la derrota, es veu com l’equip del C.B. Tavernes va augmentant cada vegada més i millor el seu joc, creixent com a equip i aconseguint lluitar cada partit per traure millors resultats. De segur que si l’equip segueix per aquest camí, les victòries arribaran en breu 🏀.

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 7️⃣0️⃣ – 5️⃣3️⃣ EL OTRO VINO C.B. ALDAIA 📋

Nova victòria de les nostres xiques, en un partit on ens ha costat molt trobar la nostra millor versió.

Amb un bon inici, pressionant a tota la pista, propiciant cistelles fàcils i bons tirs després de moure el baló davant la seua zona 2-3, aconseguim un 21-8 al final del primer quart.

Al segon període mostrem una versió molt menys sòlida i sacrificada, fet que permet a les xiques d’Aldaia atacar amb més comoditat i confiança, anotant tirs oberts i igualant molt el partit. Ens n’anem al descans amb un 35-32.

L’inici del tercer quart manté la dinàmica, amb les nostres sense consistència ni continuïtat. A poc a poc anem trobant sensacions ofensives, sent més verticals, i això ens permet obrir momentàniament alguna diferència (48-40).

A l’últim quart l’equip torna a trobar energia i dinamisme, tant en la pressió com en atac, anotant amb major fluïdesa i amb un major moviment de baló.

Finalment, 70-53 al marcador, on hem tornat a estar irregulars en molts moments.

Felicitar a les xiques per assegurar estar entre les 4 primeres a falta de 4 jornades, i animar-les a continuar treballant i no conformar-se, buscant la millora tant individual com col·lectiva 🏀.

📋 C.B. XIRIVELLA 3️⃣6️⃣ – 6️⃣2️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

El partit de hui ha sigut com tots els que hem jugat en diumenge, molt espés i, en alguns trams del partit, molt soso, ja que sembla que ens contagiem del joc del rival.

El primer període ha sigut molt clar per a l’equip valler, on no ha donat cap opció al rival per entrar al partit, aconseguint un parcial de 6-20.

Semblava que el partit estava controlat i decantat al nostre favor, però quedaven 30 minuts per disputar.

Al segon quart deixem jugar massa a l’equip local, la qual cosa provoca que els de Xirivella vagen retallant l’avantatge al marcador i entrant al partit, tancant el període amb un parcial de 13-8 a favor dels locals. Apleguem al descans amb un xicotet avantatge al marcador (19-28).

Al tercer període tornem a jugar ordenats tant en atac com en defensa, com nosaltres sabem, i només ens fan un tir lliure i una cistella en joc. Açò permet que el Tavernes es despegue al marcador en un parcial de 3-15 i ja jugue més relaxat l’últim quart. El Xirivella ho ha intentat, però no ha pogut.

L’últim període ha sigut un intercanvi de cistelles per part dels 2 equips. Els vallers ja tenien la faena feta i el partit guanyat, però no han baixat els braços en la segona part, demostrant que quan volem podem jugar a un ritme alt.

Finalment aconseguim un resultat de 36-62 i seguim estant a la part alta de la classificació 🏀.

📋 C.B. PEDREGUER 6️⃣1️⃣ – 5️⃣7️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota en la visita a Pedreguer, en un encontre fluix en línies generals.

El partit ha començat amb les locals més ficades en partit, cosa que els permetia traure els primers avantatges. Però a poc a poc les nostres xiques han entrat en partit i han anat recurtant el resultat fins a posar-se a tan sols 2 punts al descans.

Ja a la segona part el partit ha anat per les mateixes sendes, amb mals atacs de les nostres i feblesa al rebot, aspectes que permetien a les locals anar per davant. Tot i això, les valleres han aconseguit forçar la pròrroga amb uns bons últims minuts.

Ja en el temps extra, el major encert en el tir exterior de les de la Marina els ha permés col·locar-se fins a 9 punts dalt, una diferència que ja ha sigut insalvable 🏀.

📋 C.B. SUECA TARONGES DURÀ 4️⃣1️⃣ – 6️⃣1️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Partit molt complicat el jugat a casa del líder invicte.

Ha sigut un encontre molt físic, amb molt de contacte permés. A més a més, arribem amb tan sols 7 jugadors al partit, els quals ho donen tot en cada moment.

Els locals sempre predominen al marcador, però en cap moment permetem que se’ns escapen, fent una bona eixida de pressió, corrent el camp i presentant una defensa molt intensa i dura que ens facilita l’encontre disputat. Tanmateix, els errors a l’hora de tancar el rebot li donen massa segones opcions al rival, opcions que no se li poden concedir al líder.

Així i tot, bon joc en atac. El gran encert des de la línia de 3 durant tot l’encontre dels contrincants i el nostre desgast físic provoquen que els de Sueca aconseguisquen una renda de 20 punts que ja no podem remuntar.

Enhorabona als jugadors per partit, toca seguir lluitant! 🏀

📋 E.E.M. PEDREGUER 2️⃣6️⃣ – 4️⃣7️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Encontre on aconseguim una altra victòria, però on no hem fet el nostre millor joc. Als últims partits estàvem traient el nostre joc i disfrutant-lo, però hui no hem pogut.

La part bona del partit ha sigut la defensa, on sí que hem estat concentrats durant els 40 minuts, i això ens ha donat molta vida.

Cal seguir així i encara podem oferir més del que estem donant! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2008 5️⃣2️⃣ – 5️⃣5️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

Victòria treballada de les nostres xiquetes en el partit jugat el matí del diumenge.

L’encontre ha començat amb les nostres dormint, cosa que feia que les de la Ribera s’avançaren al marcador. No obstant això, han sabut reaccionar i acabar el període igualades.

A partir d’ací s’ha vist un un encontre molt renyit, amb alternances en les ratxes que provocaven que cap dels dos equips traguera una diferència significativa, encara que el major encert de les nostres en el tir exterior els ha donat la victòria als minuts finals 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2009 5️⃣7️⃣ – 2️⃣3️⃣ KAPITALIA ONTINYENT C.B. 📋

Encontre on, llevat dels primers minuts on les xiques d’Ontinyent van fer un bon bàsquet i ens pillaren per sorpresa, hem sabut canviar el ritme de joc imposant el que ens convenia.

Açò unit amb el treball en la defensa a les seues dos millors jugadores ens ha fet controlar quasi tot l’encontre.

Destacar el joc dinàmic, generós i, en certs moments, molt entretingut. També les ganes que mostren en defensa.

Content per la progressió que duem i l’evolució de l’equip 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ 3️⃣6️⃣ – 5️⃣5️⃣ C.B. JOVENTUT XÀBIA GENERATION 66 📋

Dues parts molt diferenciades les vistes a l’encontre de hui.

A la primera meitat hi havia igualtat al partit i així ho reflectia el marcador, amb un tanteig de 22-21 a favor dels vallers.

A la segona meitat, un mal cinqué i sisé període dels locals provoca que l’equip visitant agafe un avantatge que ha sigut molt difícil de retallar.

Els xics han deixat una molt bona actuació independentment del marcador, sense baixar els braços en cap moment.

Hem de millorar els tirs baix de la cistella, ja que n’hem fallat molts, i també la concentració durant tots els quarts que dura un partit 🏀.

📋 C.B. CANALS 2️⃣1️⃣ – 3️⃣1️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

Hui ens hem basat un bon joc defensiu per traure el partit, davant d’un voluntariós equip local que, igual que el nostre, no ha estat encertat de cara a l’anella.

Hem fet un bon inici, però després dels 10 primers minuts ens oblidem de jugar amb paciència i desaprofitem una bona ocasió per tindre l’encontre més controlat.

Els primers minuts de la segona part han sigut els millors, ja que hem trobat més facilitats i hem jugat com a equip, escollint bé el nostre bàsquet i deixant l’encontre quasi resolt.

Finalment, les de Canals ens han pressionat un poc més, jugant molt millor i reduint el marge que havíem aconseguit.

Tot i les baixes que teníem, hem competit de forma molt consistent. Esperem seguir així de cara als propers encontres 🏀.

📋 C.B. ALGEMESÍ 5️⃣5️⃣ – 2️⃣8️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Derrota en un partit on des de l’inici fins el final, les xiques d’Algemesí han sigut superiors a nosaltres.

Eixim a pista sense intensitat i arribant tard a les accions de joc.

Al tercer i quart períodes, comencem a notar milloria quant a sensacions i a compartir el baló.

Després del descans, un nou baixó en la nostra energia fa que les locals trenquen definitivament el partit.

A la fi, tot i no ser el nostre millor dia, hem seguit treballant i intentant millorar fins el final 🏀.

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 4️⃣7️⃣ – 5️⃣9️⃣ INVAL M N.B. ALZIRA 📋

Primera derrota en casa de la temporada, fonamentada en una falta d’intensitat defensiva i en no saber adaptar-nos al joc dur de l’equip rival. El número de faltes pitades a cadascun dels 2 equips ho diu tot: 7 faltes als locals per 18 als visitants.

Hem perdut tots els quarts excepte el període on hem sabut ofegar l’eixida de baló del rival. En atac, en general, hem desplaçat amb criteri el baló i ha faltat claredat per moments per saber superar al jugador més gran de l’equip contrari.

En defensa han faltat ajudes, estar concentrats des de la treta després de cistella nostra i parar l’eixida ràpida del baló.

Els xiquets encara poden donar més i han de saber que s’ha d’estar concentrats tant en atac com en defensa 🏀.

📋 C.B. L’OLLERIA 4️⃣8️⃣ – 7️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit sense història, on el conjunt de l’Olleria va ser molt superior al valler.

És difícil d’entendre el grup on s’ha enquadrat a l’equip Aleví Masculí 2013, ja que tots els xiquets són de primer any i juguen contra equips de segon any, on tots ells han quedat molt per damunt del nostre 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 7️⃣0️⃣ – 6️⃣1️⃣ N.B. PATERNA A 📋

Possiblement el pitjor partit de la temporada. Juguem sense intensitat, no defenem, permetem contraatacs a les rivals i, a més a més, seguim regalant tots els rebots.

Una victòria de les que no ens agraden, sense jugar al nostre ritme en cap moment.

Així i tot, aconseguim traure el partit, però sabent que si volem estar a la part alta de la classificació, no ens podem permetre les errades de hui.

A seguir treballant als entrenaments! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 5️⃣5️⃣ – 5️⃣0️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Seguim amb la bona ratxa de les xiquetes, on hem aconseguit 3 victòries consecutives. Estem vegent la bona progressió i disfrutant del bàsquet.

El que s’ha d’intentar és estar més actives en defensa i que no ens superen en l’1×1. A banda d’això, el partit ha estat molt competit i molt ben jugat.

Destacar que hui érem tan sols 8 jugadores i totes elles han donat el seu màxim. Han fet un autèntic partidàs! A seguir així i de segur que continuem millorant! 🏀

📋 C.B. GENOVÉS 6️⃣1️⃣ – 2️⃣4️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Després d’un bon inici de partit del C.B. Tavernes, el qual va dominar el primer període, l’equip es va diluir al segon quart, amb un parcial local que pràcticament va sentenciar l’encontre.

El conjunt valler acudia amb moltes baixes, la qual cosa almenys va donar l’oportunitat de jugar a tots una bona quantitat de minuts, que a la llarga del partit s’anava notant.

L’equip valler va compaginar minuts de bon joc, amb altres que van ser tot el contrari. Així i tot es va lluitar fins l’últim segon.

A destacar en aquest partit una millor solidaritat entre tots els jugadors, els quals van passar la pilota i on tots almenys participaren en el joc d’atac.

A seguir en els entrenaments! 🏀

📋 PREBENJAMÍ 4️⃣ – 4️⃣5️⃣ C.B. CANALS 📋

Partit sense cap tipus d’història, en el qual ens enfrontàvem a un rival superior sense especials ganes de lluitar pel partit.

Hem vist als xiquets distrets i sense energia per lluitar els balons, i errant en aspectes bàsics entrenats com baixar a la defensa, les finalitzacions a canasta, els desmarques o els passes.

Sabíem que seria un encontre difícil, pero esperava un poc més de fam per part dels jugadors per competir el partit. Seguirem entrenant i tractant de traure eixa garra i ganes! 🏀