📋 C.B. JÓVENS L’ELIANA NEGRE 5️⃣8️⃣ – 6️⃣4️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Victòria important dels vallers contra un rival directe a la classificació.

L’equip es presentava al partit plagat de baixes, amb tan sols 7 jugadors de la plantilla, però sabent la necessitat que teníem de guanyar un partit com aquest per no enfonsar-nos a la classificació.

Primera part molt bona on fem una gran defensa, tancant molt bé el rebot, i sobretot col·lapsant la zona per parar les penetracions de l’equip local.

Aconseguim deixar els locals amb tan sols 18 punts anotats al descans, però en atac ens costa generar cistelles fàcils, i tan sols anem a la mitja part amb un +14 al marcador, sabent que si aconseguim més fluïdesa ofensiva podem tancar el partit.

A la represa del descans, els locals apreten en defensa, pujant les línies de pressió i augmentant molt la intensitat però, d’altra banda, no ens deixem doblegar i el període és un intercanvi constant de cistelles, tancant-lo amb un +10 per afrontar els últims 10 minuts.

A l’últim quart eixim desconnectats i, en tan sols 2 minuts de joc, fem 4 pèrdues seguides, errades que els locals aprofiten molt bé per col·locar-se a tan sols 4 punts.

A partir d’ací, com sempre, ens toca jugar un partit apretat fins al final. Comencem a gestionar els minuts, elaborant atacs llargs, intentant no precipitar-nos, i en alguns moments ho fem molt bé. En canvi, en altres es nota molt l’edat d’aquest equip i cometem errors i pèrdues de precipitació, de falta de veterania.

A falta de dos minuts ens col·loquem 2 punts dalt, on aconseguim un gran atac amb un 2+1, que ens dóna oxigen per a poder tancar el partit amb dues grans defenses i emportar-nos la victòria cap a casa.

En definitiva, encontre amb moltes coses a millorar, però content pel treball dels jugadors. La gent més jove de l’equip està pegant un pas endavant i donant la cara als moments més importants, i açò de segur els farà continuar creixent per als pròxims anys! 🏀

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 6️⃣9️⃣ – 5️⃣6️⃣ E.M.B.A. L’ALCÚDIA 📋

Bon partit del C.B. Tavernes en línies generals, on per fi hem aconseguit la primera victòria de la temporada!

Els vallers van fer un molt bon començament de partit i van dominar el primer període amb un bon treball defensiu i atacs ràpids. AIxò possibilitava aconseguir un parcial de 19-5, que finalment va ser bastant decisiu per a la resta de l’encontre.

Després tenim un segon quart completament diferent, on els vallers baixen el ritme i comencen a donar-li facilitats a l’equip d’Alcúdia, fet que aprofitaren molt bé els rivals per apropar-se a tan sols 3 punts al marcador al descans.

A la represa del descans, reacció del de Tavernes, que tornen a fer allò que els havia funcionat a l’inici del partit. A partir d’aquest moment, els vallers ja no van deixar que els visitants aconseguiren apropar-se el suficient per a endur-se la victòria.

En definitiva, importantíssima victòria per a que l’equip agafe confiança. Seguim treballant! 🏀

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 5️⃣9️⃣ – 3️⃣8️⃣ SERVIGROUP C.B. BENIDORM 📋

Victòria de les nostres xiques en el primer partit de la segona volta, que ens permet continuar en la part alta de la classificació i afrontar la COPA AUTONÒMICA del dissabte vinent amb energia.

L’equip ha començat l’encontre dominant el ritme de joc, des d’una bona defensa a tota la pista i atacs dinàmics. Així i tot, les diferències en cap moment s’estiraven més enllà de 8-10 punts, ja que en atac estàtic no hem tingut encert en el tir exterior.

Al segon quart l’equip ha continuat amb la mateixa intensitat defensiva i, a banda d’intentar córrer, hem aconseguit millorar en l’atac estàtic, trobant bons tirs oberts i castigant l’esquena de les xiques de Benidorm. Aconseguim un 35-17 al descans, amb la sensació de tornar a ser eixe equip dinàmic i amb molt de passe que tant ens diverteix.

A la tornada del vestuari, malgrat un un 6-0 inicial a favor, l’equip no ha aconseguit mantindre el ritme de la primera part, i amb un parcial de 0-7 en contra, el Benidorm ha tornat clavar-se al partit.

A base d’un bon treball darrere, atacs estàtics pausats i dominant el rebot, les visitants han arribat a col·locar-se a 13 punts, on les nostres no aconsegueixen anotar amb comoditat, ni ser efectives ni en la pressió ni al rebot.

L’últim període continuava amb la mateixa dinàmica, on les nostres estiraven les diferències als 15-17 punts, i on Benidorm lluitava per estar en partit acostant-se als 13 punts de nou.

Finalment, les nostres xiques han tornat a córrer des de la defensa i s’han aconseguit cistelles senzilles per estirar de nou l’avantatge.

Felicitar al grup per l’esforç i animar-les per encarar amb alegria i energia aquesta nova experiència en la Copa Autonòmica, on segur que demostren la il·lusió per viure aquests partits.

Així mateix, felicitar a Neus Talens per la seua tornada i el seu debut en Lliga, després d’uns mesos d’Erasmus. També a una de les nostres Júniors, Roser González, pel seu debut amb el Sènior Femení, mostrant les seues qualitats i energia 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣4️⃣ – 6️⃣3️⃣ C.B. ALGINET GROC 📋

Hui s’enfrontaven els dos únics equips que encara no havien perdut cap encontre.

El partit s’ha desenvolupat tal com esperàvem: intens i molt agressiu defensivament per part d’ambdós grups.

Al primer període els dos equips ixen seriosos a la pista i demostren per què estan a la part alta de la classificació. Es dóna un intercanvi de cistelles amb un poc més d’encert per part dels locals i acabant amb primer parcial de 21-14. Les coses anaven bé, però sempre mirant de reüll el marcador.

El segon quart és un calc del primer. Els dos equips treballen bé en defensa, la qual cosa provoca que les diferències al marcador no sobrepassen els 8 punts per a l’equip valler. Per la seua part, l’Alginet no volia que l’equip local s’escapara al marcador, però seguíem amb un encreuament de cistelles, aplegant al descans 6 punts dalt (37-31).

A la represa del descans, l’Alginet es col·loca en zona els 20 minuts restants, que en defensa individual els costava parar el joc interior de Tavernes. Ahí és on ens trobem incòmodes a l’hora d’atacar l’anella contrària, la qual cosa provoca que l’Alginet retalle diferències al marcador, però sense aconseguir col·locar-se per davant. Acabem el tercer quart amb un 56-51 a l’electrònic a favor dels vallers.

I quedava la millor part per al final. L’últim període ha sigut un calc de tot el partit, ja que l’Alginet retalla punts i es col·loca fins i tot 4 punts dalt a falta de 2 minuts per al final.

Semblava que estàvem davant la primera derrota de la temporada, però hem tirat d’orgull valler i hem aplegat als últims segons amb un avantatge de 3 punts. Cometem una falta de dos tirs lliures i rebem una falta quan tan sols quedava 1 segon pel xiulit final. Ens posem 1 punt dalt i finalitza el partit.

Aconseguim la 13 victòria a casa, però encara queden 13 jornades més, així que hem de disfrutar amb els peus a terra.

Hui la grada ha disfrutat com mai i ha sigut clau per ajudar a traure aquest partit. Un 10 per a l’afició del C.B. Tavernes! 🏀

📋 C.B. TERRALFÀS 6️⃣1️⃣ – 5️⃣2️⃣ JÚNIOR FEMENÍ 📋

Derrota de les nostres xiques en el seu desplaçament a Alfàs del Pi, en un partit molt intens però marcat per una mala primera part.

El partit va començar amb les locals eixint en tromba, cosa que va sorprendre a les nostres jugadores, ja que els va costar acostumar-se al ritme del partit. Això feia que el marcador es decantara cap a l’equip d’Alfàs (19-9 al minut 10).

Al segon quart més del mateix. Molta intensitat que ens feia perdre balons i desconnexions al balanç defensiu que permetien cistelles fàcils que anaven ampliant la diferència. L’avantatge va aplegar a ser superior als 20 punts, però gràcies a un principi de reacció es queda en només 19 punts al descans (35-16).

En tornar del descans les nostres jugadores van estar més actives en defensa, cosa que els permetia recuperar alguna pilota. Això unit a l’encert al tir exterior, feia que a poc a poc es retallaren alguns punts. No obstant això, el mal balanç va impedir que es pogueren retallar més punts (51-37 al minut 30).

Ja a l’últim quart, més del mateix. La defensa de les valleres millorava per moments i en atac es tenien les idees més clares, però malgrat l’esforç va ser impossible retallar tota la diferència i emportar-se la victòria 🏀.

📋 C.B. MARISTAS VALENCIA A 5️⃣4️⃣ – 5️⃣1️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Partit dificil de nou, contra un rival dur, intens, constant i efectiu de cara a l’anella, sumat a una pista molt menuda.

Comencem mal l’encontre, on acabant-se el primer quart el parcial era de 19-2. A partir d’ahí comencem a reaccionar jugant molt millor de tu a tu. Apleguem al descans amb un marcador de 30-23.

Enfrontem molt bé també la segona part, on a principi de l’últim quart arribem a perdre de tan sols 1 punt.

Últims minuts amb moltissima pressió damunt. No rodem la bola igual i això provoca pèrdues que acaben en contraatacs locals. Així i tot, ens refem i a l’últim minut anem empatats, però un parell d’errades ens provoquen tindre l’última posició a menys de 4 segons en un marcador de menys 3 punts que no podem solventar.

Una llàstima aquestes dues últimes derrotes, ja que el treball està sent molt bo i tots els jugadors estan pegant un pas endavant. A seguir! 🏀

📋 E.E.M. TEULADA 6️⃣ – 4️⃣7️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Partit on des del minut 1 hem sigut molt superiors a l’equip rival.

En aquest encontre han tingut més protagonisme aquells jugadors que estaven tenint menys minuts i la seua resposta ha sigut molt bona. Cal seguir així, ja que vindran partits més durs. Ens toca seguir treballant als entrenaments conforme ho estem fent! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2008 4️⃣2️⃣ – 5️⃣4️⃣ C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

Derrota en un partit inconstant on, malgrat l’encert exterior, el joc no va ser suficient per poder endur-se la victòria.

L’encontre va començar amb les visitants dominant el rebot, però l’encert des de la línia de 3 punts feia que les nostres xiquetes acabaren guanyant el parcial (13-9 al minut 10).

Al segon quart, un baixó al nivell defensiu i algunes pèrdues donaven l’opció a les de Benifaió de posar-se per davant i de començar a dominar al marcador deixant-lo en un 20-25 al descans.

Al tercer període la permitivitat en defensa donava vida a les visitants, que continuaven ampliant la diferència. Només l’encert exterior permetia a les valleres estar en partit.

Ja a l’últim quart, tot i la millora en defensa, les errades en atac no van deixar aconseguir la remuntada i, a la fi, el partit se’n va anar cap al bando visitant 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2009 4️⃣7️⃣ – 2️⃣1️⃣ PICANYA BÀSQUET 📋

Un bon inici de partit amb un ritme alt especialment en defensa ens ha permès gaudir d’un avantatge ample ja al descans. Oferim bons moments de joc en equip.

Després ens hem relaxat un poc, hem sigut més previsibles en atac i lentes de vegades. Això ha fet que les xiques de Picanya despleguen el seu millor bàsquet, provocant que la segona part estiga molt més igualada.

De totes formes, hem aconseguit una victòria senzilla, però no hem fet el millor bàsquet possible que tenim a dins 🏀.

📋 INFANTIL MASCULÍ 7️⃣6️⃣ – 4️⃣5️⃣ C.B. PEGO 📋

Bon final del partit on els vallers han sigut molt superior a partir del descans.

Primera part on els dos equips han lluitat, corregut i on, gràcies a una bona defensa, els de Tavernes han aconseguit deixar en 29 punts als de Pego.

Per contra, les nostres errades baix de la cistella ens deixaven amb una diferència de -3 punts, amb un marcador de 26-29 al descans.

A la represa del descans, després de parlar allò que podia millorar l’equip, els vallers han pogut imposar el seu ritme de joc i la seua intensitat defensiva. D’aquesta manera ha aconseguit a poc a poc traure avantatge enfront el bon equip de Pego.

Hem de seguir amb la nostra intensitat defensiva per poder competir fins el final. Bon partits a tots els xics, que han disfrutat molt. Hem de continuar amb la tasca diària! 🏀

📋 C.B. PATRONATO BOCAIRENT 3️⃣2️⃣ – 2️⃣8️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

Partit marcat per les defenses, on cada equip ha dominat una part.

Nosaltres hem estat molt bé fins als últims 10 minuts, controlant l’encontre i manant al marcador més o menys còmodament.

En aquests dos últims quarts no hem pogut prendre les millors decisions. Ens faltava encert i les locals han millorat, fent que el partit s’equilibrara.

Al final, els xicotets detalls han sigut clau per no poder fer-nos amb el partit.

Content per la concentració i el bon treball defensiu de la primera part. Hem de millorarl’ús del bot i no precipitar-nos tant. A seguir per aquesta línia! 🏀

📋 C.B. ALGINET 4️⃣0️⃣ – 4️⃣4️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Encontre on s’han necessitat 3 pròrrogues per decidir el resultat final.

Ja des del començament hem vist un partit on costava un món aconseguir cada cistella.

La primera part ha sigut tant en joc com al marcador per a les locals, on ens ha costat molt entrar en ritme, concentració i agressivitat.

A la segona part hem canviat l’actitud i ens hem dedicat a millorar la nostra agressivitat i concentració. Així, hem començat a remuntar punts al marcador, fins aconseguir l’empat.

Després del temps reglamentari, juguem 3 pròrrogues, on la falta d’encert i les defenses eren la tònica habitual per als 2 equips.

A l’últim minut aconseguim un gran triple i un baló recuperat fa que la victòria siga per a nosaltres! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 5️⃣7️⃣ – 4️⃣0️⃣ DÉNIA BÀSQUET CLUB ‘13 📋

Partit molt disputat entre 2 equips que ja es van enfrontar a la primera fase i que van encapçalar la classificació amb només 1 derrota.

Els xiquets han eixit molt concentrats al partit, pujant la intensitat defensiva dels darrers partits. Això ha permés finalitzar el segon quart amb un resultat parcial de 22-7.

Al tercer i quart quart ha faltat mobilitat en atac i hem abusat del bot de baló, facilitant la defensa del rival. Tot i això, ens hem mantés al mantenint-nos al partit gràcies a l’activació en defensa (36-24).

Al descans s’han comentat els detalls a millorar i, una vegada implementats, hem tornat a guanyar els quarts, amb el resultat final de 57-40.

Content per la progressió dels xiquets en defensa, que demostra que el bon treball als entrenaments té premi. A seguir així! 🏀

📋 ONTINYENT C.B. 4️⃣6️⃣ – 5️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit disputat a Ontinyent que no ha tingut molta història.

Després del primer període, l’equip local s’ha imposat totalment als nostres.

Tot i això, s’ha de comentar que la diferència del nostre equip respecte a la resta del nostre grup és molt gran, ja que els rivals són de segon any i són molt forts.

Hem de seguir entrenant i lluitar tots els partits. De segur que li servirà a l’equip d’experiéncia per a la propera temporada 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 5️⃣4️⃣ – 1️⃣4️⃣ C.B. JÓVENS L’ELIANA NEGRE 📋

Una victòria més de les nostres en la qual destaquen la intensitat i les ganes que tenen de guanyar des del primer minut.

Molt important la confiança que va agafant cadascuna d’elles.

Es reflexa el treball dels entrenaments, i estem segures que d’aquesta manera som capaces de competir-li a qualsevol equip! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 5️⃣8️⃣ – 3️⃣7️⃣ C.B. ROLSER PEDREGUER 📋

Partit controlat pels vallers des d’un primer moment, amb una gran intensitat defensiva.

Content per la primera victòria de la segona fase d’aquesta Lliga Regular.