📋 CRÒNICA C.B. CULLERA 58 – 86 C.B. TAVERNES SÈNIOR AUTONÒMIC 📋

Bon partit jugat pels vallers, on des de l’inici han imposat el seu ritme de joc amb la seua intensitat defensiva, grĂ cies a la qual han pogut cĂłrrer, treballar en atac i imposar-se a un Cullera que en cap moment ha donat el partit per acabat.

El primer quart acaba amb un marcador de 8-25 a favor dels vallers. Al segon període la defensa vallera s’ha relaxat i el Cullera ha aprofitat per aproximar-se a l’electrònic, aconseguint un 32-44 al descans a favor dels visitants.

A la represa del descans els vallers aconsegueixen anar-se’n al marcador gràcies a la defensa, i d’aquesta forma augmenten l’avantatge hasta el 40 punts durant bastants minuts del tercer quart.

Ja a l’últim quart els vallers es relaxen i es veu egoisme en atac per part del conjunt grocinegre, error que aprofita el Cullera per anotar amb facilitat i per deixar un marcador no tan abultat.

A la fi, un bon partit dels xics per acabar el Trofeu Federació amb la millor cara possible! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. CULLERA 76 – 30 C.B. TAVERNES SÈNIOR MASCULÍ 1ÂŞ ZONAL 📋

Partit sense cap història on acudim amb l’equip plagat de baixes, amb poca intensitat i on no competim en cap moment.

A la primera part ja eixim sense cap intensitat, permetent cistelles fĂ cils dels locals, fet que els permet agafar avantatge al marcador amb molta facilitat.

A la segona part millorem un poc i ofensivament moguem bĂŠ el balĂł, però no aconseguim convertir les cistelles fĂ cils que generem baix l’anella. En canvi, els locals, amb un encert des de la lĂ­nia de 3 punts increĂŻble, augmenten la distĂ ncia a l’electrònic, tancant un marcador voluminĂłs, però a la vegada merescut 🏀.

📋 CRÒNICA ALPESA C.B. TAVERNES SÈNIOR FEMENÍ 55 – 45 C.B. SUECA CAIXA POPULAR 📋

Victòria còmoda de les nostres Sèniors per a tancar una bona temporada en un partit que ha estat controlat en tot moment.

A la primera part eixim tranquil¡les, a passar-ho bĂŠ, sabent que ja no hi ha res en joc. Juguem un bĂ squet sense tant ritme com l’habitual però, en canvi, l’equip visitant ho intenta donar tot, ficant-se prop al marcador amb el bon encert en el tir exterior.

A la segona part pugem un poc el ritme durant alguns minuts, trencant el partit amb una diferència de +12 punts i a partir d’ahĂ­ ja controlem el partit fins al final, per molt que l’equip visitant volia seguir lluitant el marcador, embrutant el partit en cada acciĂł amb contactes innecessaris.

En definitiva, una última victòria contra un equip molt inferior que mai ens ha guanyat per tancar una temporada increïble que molts de nosaltres mai oblidarem.

Ens quedem amb un sabor de boca amarg, ja que ens hauria encantat arribar a l’objectiu final, però hem aconseguit un altre objectiu igual o mĂŠs important: portar al bĂ squet femenĂ­ al lloc que es mereix, mĂŠs amunt que mai, referents als pobles veĂŻns, i això ens ompli el cor d’orgull.

Vamos ladies! 🏀

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 61 – 45 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR MASCULÍ 📋

Partit intens durant els primers 20 minuts on els dos equips treballen amb les idees clares tant en atac com en defensa.

El Tavernes comença l’encontre amb un parcial d’1-8, fet que provoca que l’entrenador local demane un temps mort, portant el seu equip a acostar-se al marcador.

Els vallers continuen estant encertats des del perĂ­metre i aconsegueixen traure un avantatge de 8 punts al descans.

A la segona part el Carcaixent puja la línia defensiva i ens costa trobar un passe fàcil al company, provocant que els locals tallen algunes pilotes per eixir al contraatac, però continuem lluitant baix del tauler, aconseguint cistelles, però la diferència a favor del Carcaixent va augmentant a poc a poc.

Quan els tirs deixen d’entrar, perdem la por que teníem en altres partits de penetrar, i així aconseguim estar en partit, però al final els errors tant en atac com en defensa fan que el Carcaixent siga el just guanyador 🏀.

📋 CRÒNICA C.S.A. CARCAIXENT 25 – 62 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 📋

Victòria en l’Ăşltim partit de la fase de grups que ratifica la primera posiciĂł de les nostres.

El partit va començar amb les valleres un poc gelades i sense trobar espais en el primer quart, cosa que feia que les de la Ribera estigueren en partit.

En el segon quart, un millor treball en el rebot i el fer de trobar espais per a les penetracions fa despegar a les nostres al marcador, aconseguint un avantatge de quasi 20 punts al descans.

Ja en la represa del descans, els punts han començat a vindre a través del tir exterior, no sense oblidar les penetracions, augmentant d’aquesta manera la diferència a l’electrònic.

A l’Ăşltim quart mĂŠs del mateix, arribant finalment a un marcador de 25-62 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ 52 – 37 C.B. MARCELINA BENIFAIÓ 📋

Victòria en el partit aplaçat de la segona jornada del Trofeu Federació basada en l’encert en el tir i la defensa del tercer quart.

El partit va començar amb les nostres movent bĂŠ la pilota i trobant tirs lliurats amb molt d’encert, però amb una defensa permissiva que deixava a les visitants anotar amb certa freqßència.

En el segon quart mÊs del mateix en defensa, però el percentatge de tots dos equips feia que no anotaren massa.

En tornar del descans les nostres pugen el nivell defensiu i trauen una renda d’uns 15 punts que mantenen tambĂŠ en l’Ăşltim quart a pesar que l’anotaciĂł d’aquest fou molt poca.

A la fi, victòria de les nostres que les deixa al capdavant del seu grup 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 47 – 6 XERACO BÀSQUET CLUB 📋

Partit molt còmode per als nostres, dominant l’encontre de principi a fi. Ens ha servit per treballar certs aspectes per continuar millorant de cara a les eliminatòries del Trofeu Federació. A seguir treballant! 🏀

📋 CRÒNICA C.D.S.P. MOIXENT 61 – 46 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N4 📋

No ha pogut ser i quedem eliminats en semifinals.

El partit ĂŠs intens de principi a fi. Tot i que fem un partit molt bo, l’equip local ĂŠs millor. Tanmateix, tot l’encontre ha estat igualat i el resultat al marcador no tenia una diferència superior als 4 punts fins al final de la primera part.

No sabem parar els tirs exteriors i això ens fa tindre uns minuts roïns a l’eixida del descans, fet que aprofiten els els locals per tal de distanciar-se al marcador, una diferència que es manté fins al final.

Acabem la temporada amb aquest mal gust, una temporada que en gelat sabem que és molt bona i ara podem començar a treballar per a la pròxima. Gràcies a tots els que esteu ahí, tant pares, com club i afició. Tornarem! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. CULLERA 26 – 30 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Victòria en l’Ăşltim partit de la fase de grups que ens assegura la segona plaça d’aquest.

El partit ha començat amb les local mÊs enxufades, treballant millor en atac i en defensa, però amb les nostres amb ganes de fer coses, encara que sense encert.

No obstant, a poc a poc les valleres han entrat en partit, han millorat la seua defensa i l’encert cara cistella li ha donat la volta al marcador.

Així ha sigut fins el sèptim quart, on la diferència rondava els 8 punts al finalitzar aquest.

Ja en l’Ăşltim perĂ­ode, el nervis de les nostres ens han fet precipitar-nos, permetent que les de la Ribera retallaren el marcador fins els 4 punts, però sense temps per a remuntar.

A la fi, victòria que ens dona el passe per a les eliminatòries desprĂŠs d’una gran progressiĂł en esta temporada 🏀.

📋 CRÒNICA C.B. CULLERA 27 – 68 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit sense història on s’ha vist la superioritat dels nostres i on hem provat aspectes nous per millorar, com per exemple el fet de no poden botar la pilota. Bon partit de tots i a seguir! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N2 54 – 13 C.B. ALGINET 📋

Partit que ens serveix per despedir la temporada, altra vegada amb bon bĂ squet i ja sĂłn molts els que hem vist aixĂ­, gaudint d’un bon treball en equip, solidĂ ries i amb bons detalls individuals.

Era veritat que les xiques d’Alginet eren mĂŠs menudes, han competit i fet bon partit tambĂŠ, però fĂ­sicament es notava la diferència.

Ha sigut una bona temporada, jugant cada dia un poc millor (llevat de dos partits), on totes han crescut i ja es veu certa maduresa en elles i al joc.

El fet de competir amb grans equips ens ha ajudat en eixe sentit, com per exemple contra el Lucentum, l’Adesavi, el Gandia i altres.

Sí que ens ha faltat tindre mÊs sort amb lesions i malaties (de principi a fi) i encara ho haguÊrem pogut fer millor, estic segur.

De totes formes, contentĂ­ssim amb les ganes i evoluciĂł d’estes xiques! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 43 – 3 C.B. GENOVÉS 📋

Bon partit de les xiquetes davant el Genovés, que s’ha presentat amb tan sols 6 jugadores.

Els 2 primers quarts han estat molt igualats i desprÊs del segon període hem imposat el nostre ritme de joc i intensitat defensiva i hem començat a jugar en equip en atac.

Tot el que estem entrenant ens ha eixit: l’eixida del baló, la bona circulació i els contraatacs.

Destacar el bon joc de totes les jugadores, ja que totes han aportat i sumat per a l’equip (punts, assistències, rebots, etc.).

Enhorabona per l’actitud de tot equip. A seguir treballant per millorar! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 55 – 43 C.D. ADESAVI A 📋

Victòria molt treballada en un partit on els nervis i la pressió han pogut amb les xiquetes.

Han hagut moltes pèrdues, un joc anàrquic, una defensa dèbil i falta de rebot.

El partit començava molt bÊ (10-0) i feia pensar que anava a ser un partit fàcil.

Però no, l’equip rival ha demostrat el per què ha arribat a les semifinals i ens ho ha ficat molt difĂ­cil. Fins i tot ha arribat a col¡locar-se per davant del marcador a l’inici del cinquĂŠ quart.

En aquest moment les xiquetes ho han donat tot i han fet els seus millors minuts, fins deixar el resultat final amb un +12 punts.

Ara cal entrenar a tope aquesta setmana per poder preparar el partit de la millor manera possible i anar a buscar el passe per la desitjada gran final.

Endavant, lleones! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. GENOVÉS 66 – 44 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MIXTE 📋

Partit jugat aquest matí on, tot i el resultat, els nostres jugadors han lluitat fins el final, però la diferència d’altura s’ha imposat totalment.

La primera part ha estat igualada, amb un resultat incert fins el cinquĂŠ quart, on el conjunt grocinegre ja no ha pogut seguir el ritme del rival. AixĂ­, hem passat a un resultat final 43-38 favorable al C.B. GenovĂŠs.

Felicitar a tot el conjunt valler per una molt bona temporada on jornada a jornada s’ha vista la seua progressió. Ara toca disfrutar del fi de festa del pròxim dissabte! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. ALGINET 36 – 30 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES BENJAMÍ FEMENÍ GROC 📋

Bon partit el jugat en Alginet, on hem defĂŠs cada una a la seua, un aspecte que ens falla moltes vegades. En atac, sempre hem buscat a la companya abans de botar la pilota.

L’encontre ha estat molt igualat, però l’Alginet ha estat sempre per davant al marcador, però en alguns moments hem aconsegut remuntar i guanyar una certa diferència.

A falta de 3 minuts guanyem de 3 punts, però un mal encert dels nostres, algunes decisions de l’Ă rbitre i dos triples de les locals provoquen que l’Alginet s’emporte la victòria.

Donar les gràcies als jugadors Ian i Miquel de l’equip Benjamí Negre i a la jugadora Alexa del Prebenjamí, que han vingut a jugar amb nosaltres i ens han ajudat molt.

En general, molt bon partit i bona progressió de totes! 🏀

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES PREBENJAMÍ 41 – 15 C.B. LA FOGUERA CANALS 📋

Partit sense cap història, on hem anat en tot moment per davant al marcador.

Els xiquets han estat molt bÊ defensivament i això ha fet que aconseguiren cistelles fàcils.

Últim partit de la temporada, on els xiquets han eixit a guanyar i a disfrutar en tot moment. 1,2,3, Tavernes! 🏀