📋 MISLATA B.C. 5️⃣5️⃣ – 7️⃣6️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Bon partit el disputat aquest cap de setmana pels vallers a Mislata, on s’ha notat un canvi d’actitud i mentalitat.

Primera part de nota alta, on aconseguim competir els primers 10 minuts de tu a tu a un equip amb molta més qualitat, a base de bones defenses i molta agressivitat.

Al segon quart seguim competint, elaborant molt bé en atac, arribant als últims segons de possessió i mantenint-nos en tot moment igualats al marcador, però amb tan sols 2 minuts de desconnexió els locals ens castiguen amb 3 triples seguits i es col·loquen 13 punts dalt abans del descans.

A la represa del descans eixim connectats, intentant pujar de nou la intensitat defensiva i aconseguim en certa manera frenar els atacs locals, però, per altra banda, no movem igual de fluida la pilota ofensivament, ja que ens pressionen molt les línies de pase i ens costa rebre i moure la pilota amb facilitat.

Per molt que volem, no aconseguim retallar al marcador i, en canvi, els locals, una vegada més, ens castiguen 3 defenses dolentes nostres i aconsegueixen col·locar-se 20 punts dalt.

A l’últim quart som capaços de no baixar els braços i competir els 10 minuts sense desconnectar, igualant el quart i tancant el partit amb bones sensacions.

En definitiva, important canvi d’actitud de l’equip. Estic segur que, competint així, pocs partits de la part baixa de la classificació se’ns escaparan.

A continuar treballant per a les pròximes quatre setmanes que ens venen, amb partits importantíssims que hem de guanyar sí o sí 🏀.

📋 SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 5️⃣5️⃣ – 6️⃣7️⃣ C.B. PEGO 📋

Bon partit del C.B. Tavernes enfront el líder de la classificació, en un encontre competit de tu a tu i que, finalment, no hem pogut lluitar per endur-nos la victòria o, almenys, arribar en opcions per a ella, per xicotets detalls.

Han sigut clau diverses errades en entrades a cistella i també els tirs lliures, on l’equip visitant ha estat molt més encertat que el local. Amb un millor percentatge de tirs lliures hauríem pogut arribar al final amb opcions de victòria.

Cal seguir per aquest camí per estar preparats quan arriben els partits que realment són importants per a nosaltres 🏀.

📋 SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 6️⃣9️⃣ – 4️⃣1️⃣ C.B.I. ELCHE 📋

Victòria del nostre Sènior Femení, que ens permet consolidar la tercera posició i quasi assegurar-la, davant un bon equip de la part alta que es presentava amb només 7 jugadores, però que va eixir disposat a igualar el nostre ritme de joc.

Tenim un inici igualat, on les fluixes defenses dels dos equips no són aprofitades pels atacs. Progressivament, ataquem amb major mobilitat i compartint el baló, fet que ens permet trobar bons tirs i situacions amb avantatge per anotar. La nostra defensa de mans és efectiva i ens permet començar a furtar balons i córrer.

A pesar de la millora, el marcador es manté amb diferències d’entre 10-12 punts, ja què en cap moment ens mostrem consistents en l’1×1 en defensa. A la fi del segon quart, dos contraatacs en l’últim minut ens donen la major diferència, arribant al descans amb un marcador de 36-21.

El tercer quart, una vegada més, mostra la nostra pitjor versió, amb continues pèrdues de baló, atacs precipitats i escasa capacitat de sofriment en defensa. Les xiques d’Elx no acaben d’estar encertades i tampoc aprofiten la nostra desconnexió.

Elevant la pressió en defensa i començant a controlar el rebot, aconseguim anotar amb major facilitat, allargant les diferències a l’electrònic.

Durant l’últim quart les diferències s’han mantés i s’ha aconseguit una nova victòria que, a falta de 5 jornades, confirma la consecució del nostre primer gran objectiu, com és la permanència a la categoria d’Autonòmica.

Felicitar al grup per l’objectiu complit. Ara haurem de demostrar ambició, il·lusió i motivació per voler jugar la Fase d’Ascens, sobretot en el dia a dia 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣8️⃣ – 2️⃣4️⃣ U.P.B. GANDIA 📋

Encontre sense història, on el Gandia es presenta amb tan sols 7 jugadors, fet que aprofitem per pressionar durant tot el partit.

La pressió provoca que els visitants vagen mermant-se físicament i això s’ha notat a la pista.

L’U.P.B. Gandia sols ens ha plantat cara els primers 4 minuts, i després ja no ha pogut aguantar el ritme de partit, quedant-se amb tan sols 6 punts al primer quart (16-6).

El conjunt vallers seguia jugant al mateix ritme i rotant la banqueta i, finalment, el Gandia no ha pogut aguantar i ha anat apagant-se a poc a poc.

En resum, nova victòria que és allò important i a pensar ja en el pròxim partit! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ – C.B. ESCOLAPIAS 📋

🚫 Partit suspés 🚫

📋 C.B. ALGINET GROC 4️⃣6️⃣ – 6️⃣2️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Molt bon partit el disputat hui.

Comencem col·locant-nos davant al marcador i en cap moment deixem que ens superen

Han sigut 40 minuts competits, on alguns errors defensius, desajustos i pèrdues tontes provoquen que els locals seguisquen al partit.

La segona part sembla que comence igual, però la defensa era la clau i hem aconseguit canviar certs aspectes que ens ha donat un puntet extra per emportar-nos la victòria.

Gran treball i a per la segona volta! 🏀

📋 C.B. JOVENTUT XÀBIA 3️⃣1️⃣ – 6️⃣7️⃣ CADET MASCULÍ 2009 📋

Bon partit de tots els jugadors, on hem anat per davant al marcador durant tot l’encontre.

Al principi ens costa un poc més perquè no estem defensant, però a partir del segon període ens connectem ja en defensa i en n’anem al marcador.

Ha sigut un partit per a que tots els jugadors tinguen minuts i els puguen aprofitar per millorar.

A seguir així i a no baixar el ritme! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2008 4️⃣5️⃣ – 5️⃣1️⃣ C.B. TERRALFÀS 📋

Derrota en un bon partit de les nostres xiques, on l’inici ha sigut clau per a la derrota.

L’encontre ha començat amb les nostres molt nervioses, amb tirs precipitats i desconnexions defensives que feien que les d’Alfàs se n’anaren al marcador 0-14 als pocs minuts. No obstant això, s’ha pogut reaccionar i començar a retallar la diferència abans d’acabar el quart (6-14 al minut 10).

Ja al segon període la millora ha continuat i les valleres, més intenses en defensa, han pogut recuperar alguns balons i continuar retallant la diferència (20-25 al descans).

Al tercer quart les visitants han tornat a ficar una marxa més, dominant el rebot ofensiu i aconseguint segones opcions que les feien tornar a distanciar-se, tot i que les sensacions eren molt diferents a les de l’inici de partit (31-41 al minut 30).

Ja a l’últim període, la lluita ha continuat per part de tots dos equips, estant les de Tavernes més encertades que les d’Alfàs. Malgrat l’encert, no ha sigut suficient i la victòria final ha viatjat cap a la província d’Alacant 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2009 5️⃣6️⃣ – 1️⃣5️⃣ C.B. LA LLUM 📋

Bon partit el jugat per les nostres Cadets, seriós i amb certes millores respecte als anteriors encontres.

Hem començat centrades i des de l’inici marquem un ritme alt els que costava seguir a les xiques de la capital. Així mateix, les de la Llum ens han plantat cara a la segona part, tenint en compte la diferència entre unes i altres.

Amb el pas dels minuts fem que la diferència vaja augmentant, sempre ajudant-nos en la bona actitud defensiva i buscant córrer quan teníem possibilitat, fet que ens donava moltes cistelles fàcils.

Hem intentat millorar algunes coses, el treball sense pilota i donar-li més rapidesa al nostre joc.

Destacar que hui hem estat un poc més soltes, prenent bones decisions i agafant confiança amb allò que treballem. També la bona actitud de l’equip visitant, atrevit i sense baixar els braços en cap moment.

A seguir progressant, que tenim marge encara! 🏀

📋 INFANTIL MASCULÍ 5️⃣0️⃣ – 1️⃣0️⃣ C.B. ALTEA B 📋

Partit amb molta superioritat dels nostres xics, que des d’un principi han imposat el seu ritme i velocitat.

Ens falta aconseguir para i moure la pilota en alguns moments del partit. A seguir entrenant! 🏀

📋 C.B. SUECA – INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

📋 C.B. ALMUSSAFES 2️⃣5️⃣ – 4️⃣9️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit molt complet i molt bonic el jugat, on l’esforç, l’agressivitat i l’atenció al joc han estat les claus per poder emportar-se la victòria.

El començament del partit ha estat molt igualat, on les nostres han eixit molt agressives, però no podem obtindre rendes al marcador.

Amb el pas dels minuts i la intensitat de les nostres durant tot l’encontre, aconseguim a poc a poc anar distanciant-nos davant un equip que en cap moment baixava els braços.

A la fi, victoria de les xiques que serveix com a premi al treball i a l’esforç realitzat.

Enhorabona i a seguir així! 🏀

📋 XENET C.B. CULLERA 2️⃣1️⃣ – 6️⃣0️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2011 📋

Partit on eixim a pista molt blanetes i on ens costa entrar en ritme i sensacions.

A partir del tercer període reaccionem i comencem a trobar-nos més còmodes a la pista.

A la segona part, les xiquetes van sumant-se i aportant en la part ofensiva, tot i que hui en defensa no hem estat com ahir.

El partit ens ha servit per a adonar-nos de les coses que hem de seguir treballant.

Hem de donar les gràcies a les companyes de l’Aleví Femení i de l’Infantil Femení 2010, que ens ajuden en cada partit. Moltes gràcies! 🏀

📋 C.B. IFACH CALPE DISPAMAR VERDE – ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

📋 N.B. XÀTIVA 5️⃣0️⃣ – 9️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit ajornat al seu dia, que es va disputar el dissabte a Xàtiva.

Va ser un encontre on l’equip local tenia una clara superioritat respecte als nostres. Era un equip molt fort i superior físicament. Així i tot, els vallers han intentat competir, però no ho han aconseguit.

Després d’un primer període amb un parcial de 13-2 ja no hem pogut reduir la distància.

Això vol dir que hem de seguir entrenant amb més ganes! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 6️⃣8️⃣ – 3️⃣6️⃣ E.M.B. GODELLA 📋

Victòria en l’últim partit de la primera volta.

Des del primer minut hem eixit pressionant i aprofitant els contraatacs. A més a més, s’ha observat una millora en l’atac estàtic, aplicant allò que es treballa als entrenaments.

A seguir entrenant amb les mateixes ganes per afrontar la segona volta! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2013 5️⃣4️⃣ – 4️⃣9️⃣ C.B. ALGEMESÍ 📋

Molt bon partit de les xiquetes el jugat hui, on hem estat sempre intercanviant cistelles, tant un equip com l’altre.

Hui les xiques han demostrat que saben defensar bé i que, amb actitud, les coses ixen millor.

La segona part ha començat un poc més fluixa, permetent cistelles fàcils i perdent balons.

Comencem l’últim període perdent d’11 punts, però les ganes podien, i amb una defensa bona i molta intensitat hem aconseguit emportar-nos la victòria! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 5️⃣4️⃣ – 1️⃣3️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

No tenim un bon començament de partit, amb falta de ritme en defensa i poc moviment de baló en atac.

A l’altura del descans trobem el ritme en defensa i aconseguim moure el baló per a aconseguir un bon parcial als últims quarts 🏀.

📋 C.B.M. BENIFAIÓ 4️⃣0️⃣ – 5️⃣4️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

Bon partit el jugat hui pels nostres Benjamins.

Des de l’inici s’ha vist a l’equip centrat, on ha treballat en defensa i, tot i que ens ha costat un poc convertir la primera cistella, a poc a poc hem anat dominant el joc i aconseguint les primeres diferències al marcador.

Sols en el tercer període, on els del C.B. Tavernes han deixat de córrer i no han acabat de fer les coses que s’estaven fent bé, els hem permés als locals reduir les diferències al marcador, fins pràcticament igualar-lo.

Després del descans els vallers tornen a millorar en el seu joc i aconsegueixen tornar a dominar l’encontre fins el xiulit final.

Victòria per seguir creixent i confiar en anar millorant com a equip, tant individualment com col·lectivament 🏀.