📋 SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 6️⃣4️⃣ – 6️⃣6️⃣ C.B. MARISTAS B 📋

Derrota per la mínima dels vallers en un molt bon partit que s’ha competit de tu a tu enfront un gran rival durant els 40 minuts.

A la primera part defensivament no acabem d’estar suficientment durs, deixant que els rivals anoten cistelles massa fàcils. Ens agafen avantatges de 10-12 punts en dues ocasions, però seguim treballant, movent la pilota en atac i aconseguim retallar el marcador fins un -3 al descans.

A la represa del descans, aconseguim traure el nostre millor joc, apretant en defensa, no permetent que els visitants es troben còmodes i frenant l’aportació ofensiva, i així aconseguim col·locar-nos fins a 9 punts dalt al marcador.

A l’últim període els visitants no baixen els braços i pugen el nivell defensiu. Per altra banda, nosaltres no estem encertats ofensivament, provocant que a poc a poc ens retallen al marcador fins al arribar als últims dos minuts amb igualtat màxima.

A l’última possessió disposem de 14 segons d’atac per als 19 que queden per a finalitzar el partit. Ataquem, però no aconseguim anotar i, per la seua part, els visitants trauren una falta a l’última posessió, on anoten els dos tirs lliures i finalment s’emporten el partit.

En definitiva, una llàstima la derrota d’aquesta setmana en un partit on l’equip ho ha donat tot, competint contra el tercer classificat durant els 40 minuts.

Molt orgullós del treball que estan fent, res que retraure-li a l’equip. Lluitarem fins a final de temporada! 🏀

📋 C.B. OLIVA MOMPÓ-ÒPTICA 6️⃣7️⃣ – 3️⃣6️⃣ SÈNIOR MASCULÍ 1ª ZONAL 📋

Encontre dominat de principi a la fi per l’equip d’Oliva, que en cap moment s’ha vist incomodat per un C.B. Tavernes que ha volgut però que no ha pogut competir com hauria desitjat.

Li va costar al l’equip de Tavernes entrar en partit durant uns minuts, però a poc a poc va anar assentant-se a la pista i, tot i que no incomodava al rival, sí que competia, aconseguint mantenir-se al marcador a pocs punts de diferència.

Eixim bé de la pressió plantejada per l’Oliva i movem la pilota amb sentit, però defensivament l’equip volia treballar, però ho feia sense cap i donava facilitats al seu rival. Tot això feia que no acabarem d’entrar realment al partit.

Tanmateix, al tercer període el C.B. Tavernes va donar una altra imatge. Defensivament va tornar a pegar un pas enrere i, en atac, va estar completament nul. Això ho van aprofitar molt bé els locals aquesta vegada per trencar finalment el partit, aconseguint ja unes diferències importants al marcador que era molt difícil retallar per als vallers.

A l’últim quart els de Tavernes milloren en defensa, però continuen nuls en atac, aconseguint anotar únicament 10 punts en tota la segona meitat. Així és difícil competir i el resultat final ho diu tot.

Esperem estar millor al pròxim partit! 🏀

📋 C.B. BOCAIRENT 4️⃣6️⃣ – 5️⃣9️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Meritòria i treballadíssima victoria de les nostres Sèniors en casa del segon classificat, en un partit on vam mostrar el nivell i l’estil de joc que tant ens agrada i que ens porta a competir contra qualsevol equip de la categoria.

Inici trepidant de partit, amb un ritme de joc altíssim, on les nostres, amb una pressió molt exigent i atacs molt dinàmics i amb molta mobilitat, aconseguien anotar amb fluïdesa.

Les xiques de Bocairent no li perdien la cara al partit, i amb la qualitat de les seues jugadors més importants, aconseguia mantenir les diferències a pesar de la gran encert de les nostres. Acabem el primer quart amb un 16-24.

Al segon període, tot i que continuava amb la mateixa intensitat, les defenses començaven a imposar-se, amb moltíssims contactes, i començava a mostrar-se el que podia ser la segona part. Així i tot, les nostres xiques continuen jugant amb dinamisme i castigant les esquenes locals, però l’encert en el tir exterior baixava. Ens n’anem al descans amb un 24-36.

Gran tercer quart de les nostres de nou, on tornava el dinamisme i els continus 2×1 en defensa. Vam robar balons i vam deixar sense anotar a les locals durant molts minuts, arribant a diferències entre 18 i 21 punts a favor. Un canvi en la defensa de les locals propiciava una reacció que tornava a deixar les diferències en 15 punts. El bàsquet average per la segona posició estava en un puny.

L’últim període ha sigut pura intensitat i joc de contactes i errades per part d’ambdós equips, on el cansanci amb només 8 jugadores en el roster començava a notar-se. Tot i intentar atacar amb claredat, la falta d’encert no permetia que les diferències canviaren.

Finalment, i malgrat tindre alguns tirs per aconseguir l’average, les nostres xiques confirmaven una victòria treballada des del minut 1, i on tornaven a DISFRUTAR COMPETINT.

Enhorabona a les 8 valentes per l’esforç i el caràcter mostrat ahir i en les darreres setmanes tan complicades 🏀.

📋 JÚNIOR MASCULÍ 9️⃣5️⃣ – 2️⃣0️⃣ C.B. GATA 📋

Partit contra l’últim classificat sense història.

L’equip de Gata s’ha presentat amb tan sols 6 jugadors. Han vingut per complir l’acte de presència i a fer el que podien.

Hui el Tavernes ha rotat la banqueta, donant minuts a tots els jugadors. Tot i això, els de Gata han continuat fins el final i això és de lloar, donant exemple d’actitud a les pistes.

Finalment, victòria número 21 que ens emportem a casa que és allò que importa 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA FIREWEARS 4️⃣1️⃣ – 5️⃣1️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Encontre molt disputat i molt intens a la primera part, on els 2 equips han treballat de valent per trobar l’anella contrària, cosa que no era fàcil. Tampoc era senzill despegar-se del marcador, ja que el primer període acaba en empat, 14-14.

Gandia li ho estava posant complicat al líder i al segon quart, gràcies a una defensa més agressiva, aconsegueix que al Tavernes li coste un món anotar. Els locals estaven fent les coses bé i això es reflexava al marcador al descans, amb un 25-20 a favor de Gandia.

A la segona part de l’encontre ambdós equips opten per defensar en zona, aspecte que ens funciona millor als vallers tant defensivament com ofensivament, on aconseguim dominar el rebot a les dues anelles i trobar tirs lliurats en atac. A la fi del tercer període ens posem ja per davant al marcador (31-32) i a l’últim quart no deixem que el Gandia se senta còmode, pujant la intensitat defensiva.

Tanquem l’últim quart amb un parcial de 10-19, aconseguint la victòria 22 al caseller 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 5️⃣7️⃣ – 3️⃣7️⃣ DÉNIA BÀSQUET CLUB 📋

Victòria més amplia d’allò que reflexa el marcador en un partit amb poc de ritme per part de les nostres.

L’encontre va començar amb les valleres movent bé el baló i aconseguint ràpidament una renda de 10 punts a meitat de quart, però a partir d’ací les de Dènia imposen el seu ritme i van retallant el marcador fins col·locar-se a només un punt al final del període (13-12 al minut 10).

Al segon i tercer quart, el joc de les de Tavernes tenia falta de ritma, cosa que feia que no pogueren encistellar amb facilitat i que les xiques de la Marina sempre estigueren a prop del marcador (38-30 al minut 30).

Ja en l’últim període, un poc més de mobilitat del baló i, sobretot, un augment en la intensitat defensiva provoca que per fi es trenque el marcador i s’arribe als 20 punts de diferència, una diferència irreal per a allò vist durant l’encontre 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 4️⃣2️⃣ – 3️⃣8️⃣ C.B. ESCOLAPIAS 📋

Partit molt fluix el jugat per les nostres aquest diumenge al pavelló de Tavernes.

El primer quart ha començat amb les nostres trobant la cistella amb certa facilitat als primer minuts, però de la mateixa forma que a l’últim partit al final del quart, relaxació i les visitants s’acosten al marcador (16-9 al minut 10).

Al segon període tenim moltes pèrdues i tirs fàcils errats que provoquen que les de la capital vagen retallant la diferència. Només uns bons minuts defensius al final del quart ens permeten traure una renda un poc còmoda per encarar la segona part (32-21 al minut 20).

A la segona part, curtcircuit en el joc de les nostres que, incapaces de fer bons atacs i amb una defensa fluixa, permeten que les jugadores d’Escolapies empaten el partit a falta d’un minut.

Per sort, dues cistelles al final de l’encontre fan que la victòria es quede a Tavernes 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2008 4️⃣4️⃣ – 6️⃣6️⃣ N.B. TORRENT B 📋

Arribem al partit amb baixes importants que ens impedeixen demostrar el nivel que tenim per estar ahí dalt.

Ens enfrontem a un rival molt dur, que ha demostrat ser dels millors de la lliga.

L’encontre comença amb avantatge dels visitants, fent una pressió intensa a tota pista i corrent molt al contraatac. Eixim adormits i això ens passa factura.

Durant tot l’encontre intentem remuntar i tornar a clavar-nos al partit, però l’equip visitant tenia moltes més ganes de guanyar que nosaltres i així ho han demostrat 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2009 4️⃣5️⃣ – 6️⃣4️⃣ U.P.B. GANDIA NEGRE 📋

Partit on el Gandia és superior a nosaltres des de l’inici. Això provoca que registrem la segona derrota consecutiva en aquesta segona fase.

No eixim bé a pista després del mal partit de la setmana passada i a la primera part ens costa molt jugar a bàsquet.

No estem bé en defensa i en atac ens costa molt fluir la pilota. També ens han perjudicat les diverses pauses que ha tingut el partit, que no ens han ajudat res i, de fet, ens han causat dues lesions.

A seguir treballant i a tornar al bon bàsquet que estàvem aconseguint partits arrere! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 3️⃣4️⃣ – 3️⃣2️⃣ C.B. BENIDORM 📋

Victòria de les nostres xiquetes en un partit on les diferències no han sigut mai massa àmplies.

El marcador ha estat favorable a les valleres durant tot l’encontre, però les jugadores del Benidorm sempre pressionaven, impedint que les nostres jugaren amb tranquil·litat 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2009 3️⃣9️⃣ – 3️⃣5️⃣ N.B. ALZIRA 📋

Bon partit el jugat pels dos equips com va sent habitual, marcat per la igualtat i l’emoció.

La primera part està dominada per les xiques de la Ribera Alta, basada en bones eixides al contraatac i encert al tir exterior.

Les nostres alternen moments bons i prou regulars, no deixant que aquest domini es reflexe massa al marcador, sols 2 punts baix.

La clau ha estat a l’inici del tercer període, on un millor bàsquet valler i un parcial ample provoquen que portem la iniciativa al joc, tot i que sense dominar el partit.

Alzira ha seguit lluitant fins als últims moments, però la nostra defensa no ens deixa massa opcions.

Hui ens ha faltat jugar amb més ritme i energia, ja que aquesta ha sigut la part més fluixa.

De totes formes,  agrair als dos equips els partits que ens ofereixen 🏀.

📋 U.P.B. GANDIA 1️⃣7️⃣ – 5️⃣8️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Partit prou bo dels nostres, que han imposat el seu ritme de joc des del primer moment. A més a més, hem obligat a l’equip de Gandia a col·locar-se en una zona de 38 minuts molt tancada i això ens ha fet tindre més opcions de tir exterior. El dia que aconseguim clavar-les serà preciós.

Tanmateix, hui hem abusat molt de la individualitat i dels tirs sense moure la pilota. La nota positiva és que en alguns moments hem sigut capaços de practicar el joc sense baló i el moure’ns després del passe.

Continuem amb aquesta progressió! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 2️⃣4️⃣ – 5️⃣2️⃣ C.B. OLIVA 📋

Partit amb bones sensacions per a les nostres xiquetes, tot i el resultat final.

Comencem el partit amb uns primers períodes de tanteig on ja notàvem la dificultat i intensitat de les nostres rivals.

Tot i això, les nostres no s’han desmoralitzat en cap moment i han competit el partit, tractant de compartir el baló i implicant-se en defensa.

Cal felicitar a les 10 jugadores, ja que hui totes elles han estat presents, tant en atac com en defensa, tot i que ens ha faltat molt d’encert en les accions d’atac 🏀.

📋 C.B. SUECA 3️⃣1️⃣ – 2️⃣2️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

Hui ens ha costat molt tindre bones opcions al partit, en bona part degut a la bona defensa de les locals, sempre intensa i fent-nos perdre massa pilotes.

Mantenim la igualtat fins al descans, ara bé, sense jugar còmodes ni de forma senzilla.

Al tornar del descans seguim desencertades, amb tirs forçats, i les locals ho aprofiten per aconseguir certs avantatges que saben mantenir fins els darrers quarts.

En definitiva ens han faltat idees i el millor joc de Sueca s’ha imposat de forma clara, sobretot a la segona part.

Hem de ser més constants i buscar fer un bàsquet fàcil que ens puga ajudar als partits 🏀.

📋 C.B. L’OLLERIA 3️⃣9️⃣ – 2️⃣0️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

Era previsible un partit difícil i així ha sigut. Llevat del primer quart i uns bons minuts al final, l’equip local ens ha superat en quasi tot de forma clara.

Hem repetit moltes errades i nombroses pèrdues, i teníem massa pressa per acabar les jugades.

Igual que ahir, ens ha faltat paciència i, sobretot, jugar més en equip.

Cal canviar l’actitud en certs moments quan ens ofusquem i no trobem altres formes de fer les coses 🏀.

📋 C.B. LA FOGUERA CANALS 3️⃣7️⃣ – 5️⃣3️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Nova victòria dels nostres xiquets en un partit on hem millorat el joc col·lectiu, traient profit a les grans dimensions de la pista.

En defensa s’ha mostrat part del treball individual practicat aquesta setmana, però encara falta una major implicació del 100% dels jugadors.

Hem mogut proy bé el baló i encara ens falta tallar a cistella amb trellat i amb la vertadera intenció d’oferir una possibilitat de passe al company.

Continuarem treballant aquests aspectes durant la setmana per continuar millorant el joc 🏀.

📋 C.B. ANNA 4️⃣3️⃣ – 2️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2013 📋

Partit on l’equip local va ser molt superior des del primer moment, malgrat l’esforç dels nostres.

Els locals no van tenir cap problema per aconseguir la victòria. Sols queda seguir entrenant! 🏀

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 6️⃣9️⃣ – 5️⃣1️⃣ S.D. EL PILAR C 📋

Victòria molt important i merescuda de les nostres Alevins.

Ha sigut el millor partit de la temporada. Les ganes que es tenien de guanyar aquest partit s’han demostrat en la intensitat, tant ofensiva com defensiva, des del minut 1 de partit.

En cap moment hem deixat de donar-go tot i hem demostrat que conjuntament som un grandíssim equip.

De segur que jugant així arribaran on vullguen! A seguir treballant! 🏀

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2014 5️⃣4️⃣ – 1️⃣4️⃣ C.B. XENET BÀSQUET CULLERA 📋

Encontre dominat des d’un inici per part dels vallers, amb un joc molt vistós i generós, pressionant en defensa.

Cal recalcar que tots els jugadors han aportat en aquest partit, ja siga en atac o en defensa, punt molt important per a valorar de cara als pròxims partits 🏀.

📋 BENJAMÍ MASCULÍ 2015 1️⃣4️⃣ – 5️⃣4️⃣ C.B. MONTSERRAT 📋

Partit dels nostres Benjamins enfront un equip que ha sigut superior des de l’inici.

Tot i això, els del C.B. Tavernes han competi bé i han hagut quarts igualats, però també altres on l’equip visitant ens superava.

Tot i la derrota, s’han pogut veure detalls molt positius per part dels xiquets, on es pot veure la progressió que van fent a poc a poc 🏀.

📋 PREBENJAMÍ 6️⃣ – 2️⃣8️⃣ C.B. MONTSERRAT 📋

Dura derrota dels menudets en un partit al qual els hem vist adormits de principi a fi.

Tot i que l’equip rival s’ha presentat amb tan sols 5 jugadors, la poca concentració i gana de defendre dels nostres els ho ha posat molt fàcil als de Montserrat, que han pogut aguantar perfectament tot el partit i fins i tot córrer al contraatac.

Esperem que les vacances li donen als menuts un descans per a que tornen amb les piles més carregades! 🏀