📋 JÚNIOR MASCULÍ 6️⃣4️⃣ – 4️⃣3️⃣ JESUITAS M. BLANCO 📋

Primera part impecable dels vallers, fent un joc efectiu i vistĂłs, agradant-se de cara a la cistella contrĂ ria.

Els visitants no ho posaven fàcil, però el Tavernes jugava amb les idees clares i les coses anaven eixint, i d’aquesta manera anàvem agafant distància al marcador, arribant 36-21 al descans.

A la segona part els de Jesuitas es col·loquen en defensa zonal, la qual cosa provoca que ens atragantem en atac i que l’equip rival a poc a poc vaja retallant distàncies a l’electrònic.

Si a això li sumen que al tercer període estem més pendents de l’àrbitre que de jugar, tenim com a resultat que volem i no podem, fet que aprofiten els de Jesuitas per posar-se a tan sols 7 punts.

L’equip visitant s’estava creient que podia guanyar i comencen a jugar més motivats. Nosaltres no volíem caure eliminats i l’única solució era estar concentrats al partit, oblidar-nos dels àrbitres i jugar com nosaltres sabem, agressius i plantant cara.

En 10 minuts d’orgull valler, actitud i joc en equip trenquem el partit per endur-nos la victòria gràcies a un parcial final de 18-6 🏀.

📋 JÚNIOR FEMENÍ 4️⃣0️⃣ – 6️⃣9️⃣ N.B. PATERNA 📋

Derrota molt àmplia de les nostres Júniors on, malgrat haver lluitat durant tot l’encontre i plantar-li cara a les rivals, les errades pròpies eren aprofitades sempre per les visitants per anotar amb facilitat, mentre que a les nostres xiques els costava moltíssim encistellar 🏀.

📋 CADET MASCULÍ 2009 3️⃣7️⃣ – 5️⃣2️⃣ C.B. ALGEMESÍ 📋

Encontre disputat a una pista exterior amb molta calor i balons un poc qĂźestionables.

Es donen alternances entre ambdós equips fins els 2 últims minuts del primer període, on dues faltes dubtoses i una tècnica provoquen que l’equip visitant aconseguisca un avantatge de 8 punts.

Al segon quart, mÊs del mateix. El competim de tu a tu, però ens falta un poc mÊs de joc sense baló, i això provoca que no acabem de remuntar, anant-nos-en al descans 11 punts baix.

A la segona meitat els dos equips juguen de tu a tu, però la renda de la primera meitat ens llastra durant la resta de l’encontre i fa que no aconseguim remuntar.

Aquest equip, quan es baixa a entrenar i es juga seriosament, tÊ molt de potencial, però quan sols baixen a entrenar 5 o 6 jugadors ens passa el que ens ha passat des de Falles fins ara.

A recarregar piles i la temporada que ve més! 🏀

📋 C.B. ELDA 4️⃣2️⃣ – 6️⃣2️⃣ CADET FEMENÍ 2009 📋

Final Playoffs

L’escenari demanava fer un gran partit i aixĂ­ ha sigut. Era un final i hem mostrat una gran imatge, molt centrades des del principi i sorprenentment còmodes des de l’inici. Senyal que tenĂ­em confiança amb allò que havĂ­em de fer.

DesprĂŠs d’uns minuts inicials de tanteig hem començat a dominar l’encontre, amb un ritme de joc alt, apretant en defensa quasi sense descans, obligant a les xiques d’Elda a jugar precipitades.

Fem un gran esforç que ens donava certs avantatges a la fi del primer quart i que mantenim durant el segon.

La segona part seguia els mateixos parĂ metres, amb l’Elda intentant recuperar-se, i en alguns moments ho aconseguia, encara que nosaltres ens hem mantĂŠs tranquil¡les i fent el nostre joc sempre, sense donar-li quasi oportunitats de tornar a clavar-se al partit.

A l’Ăşltim quart seguim jugant amb fluĂŻdesa, sense relaxar-nos i permetent acabar la temporada de la millor forma possible, emportant-nos finalment la Lliga.

Voldria donar-li les gràcies a totes les persones que ens han acompanyat amb el seu suport hui a Canals i al llarg de la temporada.

També a les jugadores de l’equip Infantil que ens han ajudat als partits i ho han donat tot en ells.

A Juan per la seua ajuda i a Sergi per treballar amb elles durant tot l’any.

I sobretot a aquesta fantàstica generació de xiques que mostren les ganes que tenen de millorar i com estimen el bàsquet.

Un gran EQUIP del que estic realment orgullós! 🏀

📋 INFANTIL FEMENÍ 2010 4️⃣5️⃣ – 1️⃣7️⃣ S.E. CALASANZ 📋

Octaus de final i millor partit que els anteriors, on destacaria el compromís de les 12 jugadores, sempre actives i posant-li les coses difícils a les xiques de València.

A poc a poc anem imposant la nostra defensa i, gràcies a eixe treball defensiu, arriben cistelles fàcils i, si no, tenim la capacitat per a jugar, tambÊ amb paciència i de forma col¡lectiva.

Anem entenent-nos millor, fet que ens costava al principi. A veure què tal se’ns dĂłna el segĂźent.

A seguir amb aquestes ganes! 🏀

📋 ALEVÍ MASCULÍ 2012 7️⃣3️⃣ – 4️⃣9️⃣ I.V.C.B. MALVARROSA 📋

Partit d’1/8 del Trofeu FederaciĂł que s’ha acabant decidint en un cinquĂŠ quart molt bo dels nostres xiquets.

Entrem al partit molt concentrats en defensa i compartint el balĂł en atac, fet que facilita anotar baix l’anella vĂ ries vegades.

Continuem la primera part igual, però sense capacitat de doblegar definitivament al rival, que es col¡loca amb una defensa zonal, per la qual cosa, tot i guanyar tots els quarts, arribem al mig temps amb un tanteig de 35-22.

Al quart perĂ­ode la Malvarrosa tĂŠ un gran encert al triple i a nosaltres ens falta compartir el balĂł i prendre decisions encertades en atac per poder superar la defensa zonal.

Tot açò dóna com a resultat un parcial de 4-15 que posa nerviosos als nostres xiquets. Ho comentem al descans i eixim al cinquÊ període amb una defensa que no deixa respirar al rival i que permet moltes cistelles desprÊs de robar, aconseguint un parcial de 26-5 que ho diu tot.

Molt content pel treball dels xiquets, que continuen apretant en defensa i que en atac han compartit molt bĂŠ el balĂł i s’han adonat que això permet posicions mĂŠs favorables a l’hora d’encistellar.

La victòria ens permet passar a ¼, on esperem que els xiquets siguen capaços de desenvolupar el mateix joc 🏀.

📋 VILA-REAL B.C. 4️⃣5️⃣ – 2️⃣5️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2012 📋

Derrota en la tornada de la Semifinal dels Playoffs enfront un rival molt dur.

Ha sigut un partit competit des del primer minut, mai donant-se per vençudes i buscant la manera d’acabar l’últim partit de lliga amb una victòria.

No ha pogut ser, però aquestes lleonetes ho han intentat fins el final, sense baixar els braços i amb la màxima intensitat.

Estem molt orgulloses de com s’ha format un equip tant dins com fora la pista. Cada jugadora ha crescut a nivell individual, però la progressió conjunta del grup i el companyerisme d’estes xiquetes s’ha de destacar.

De segur que les queden molts anys per davant i moltíssimes alegries que donar-nos! 🏀

📋 C.S.A. CARCAIXENT 5️⃣7️⃣ – 3️⃣0️⃣ ALEVÍ FEMENÍ 2013 📋

Partit on eixim molt desconnectades, fet que aprofita l’equip rival per traure’ns molt d’avantatge.

A la segona part ens posem a jugar i ens col·loquem a 16 punts quedant 1 quart i mig, però el cansament i el desencert al final de l’encontre altra vegada provoca una diferència abultada.

Molt content per la temporada que han fet totes les xiquetes, tant als entrenaments com als partits! 🏀