📋 C.B. SUECA 7️⃣3️⃣ – 6️⃣2️⃣ SÈNIOR MASCULÍ AUTONÒMIC 📋

Derrota dels vallers a la pista de Sueca en un partit competit de principi a fi.

A la primera part l’equip ix molt seriĂłs, defensivament molt bĂŠ, tancant la zona enfront de les penetracions dels rivals i sent capaç de moure la bola en atac. Tot açò ens permet tancar els primers 10 minuts amb 4 punts d’avantatge al marcador.

Al segon quart, mateixa dinàmica, però desconnectem 2 minuts que els locals aprofiten molt bÊ amb dos contraatacs i un triple, agafant un avantatge de 6 punts al descans.

A la represa del descans, l’equip segueix lluitant i, amb bones defenses, aconseguim capgirar el marcador, però els locals acaben apretant el quart pujant molt la intensitat, amb molts contactes fĂ­sics i no permetent que estiguem còmodes en pista.

Afrontem els últims 10 minuts amb un -6 al marcador, però en aquest últim període ja ens costa molt mÊs moure la pilota ofensivament i els locals aprofiten aquesta feblesa per a apretar-nos mÊs encara i frenar en sec la nostra anotació.

Arribem als minuts finals amb un -8 al marcador. No baixem els braços en cap moments, però no aconseguim reduir la diferència del -4. A l’Ăşltim minut forcem faltes per parar el joc i intentar fer tirs rĂ pids, però no anotem i finalment la victòria es queda a Sueca.

En definitiva, un bon partit en lĂ­nies generals, competit de principi a fi, però on una volta mĂŠs la falta d’anotaciĂł ens limita per a ser capaços de lluitar per la victòria.

Seguim! La setmana que ve Penya Roja ens visita, i aquesta victòria no es pot escapar! 🏀

📋 SÈNIOR 1ÂŞ ZONAL 5️⃣8️⃣ – 7️⃣1️⃣ C.B. SUECA PINTULAC 📋

S’han vist dues parts molt diferents als Pavelló Carlos Pellicer.

La primera part dels vallers, per a oblidar, ja que ni han corregut ni han posat intensitat a la defensa, fet que deixava un marcador molt favorable per als visitants al descans, amb un resultat de 17-41.

Tanmateix, la segona part ha sigut totalment diferent, on els vallers comencen a cĂłrrer i a augmentar la intensitat a la defensa, donant lloc a uns bons minuts dels locals.

Malgrat això, l’avantatge al marcador fa massa difícil poder guanyar el partit. Tot i això, els xics han donat la cara durant la segona part i, tot i que la victòria s’ha escapat, les sensacions no han sigut del tot males.

Quan l’equip vol córrer i defendre es nota als partits. La segona part la guanyen els de Tavernes, però no és suficient amb 20 minuts. Necessitem els 40 minuts de partit! 🏀

📋 C.B. L’HORTA GODELLA 7️⃣1️⃣ – 5️⃣3️⃣ SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC 📋

Derrota de les nostres xiques en la semifinal de la Copa Autonòmica, desprÊs de competir durant tot el partit i demostrar que en 5 mesos de treball ja estan en condicions de competir contra qualsevol equip de la categoria.

Des del primer moment es notava la tensió del partit, on a pesar del ritme alt, els costava anotar als dos equips. Les defenses s’imposaven inicialment als atacs.

Un xicotet parcial de les xiques de Godella donava les primeres diferències per a favor de les de la capital, des de l’encert del triple i el domini del rebot. Acabem el primer quart amb un 21-14.

Al segon període hem mostrat la nostra millor versió, sobretot en atac, amb dinamisme, capacitat de córrer i agressivitat cap a l’anella, ja que ens generava tirs lliurats, ajustant el resultat per moments fins a 2-3 punts de diferència. Així i tot, la qualitat de les xiques de Godella tornava a allargar les diferències fins als 6 punts, amb un marcador de 36-30 al descans.

L’inici del tercer quart ha marcat la resta del partit, ja què un parcial de 7-0 a favor de les de Godella estirava les diferències per damunt dels 10 punts i ens obligava a parar el partit i a buscar noves solucions tant en atac com en defensa.

L’equip, una vegada més, demostra la seua capacitat de lluita i s’aferra al partit, no deixant que les xiques de Godella el trenquen, intentant córrer, amb una defensa pressionant que dificultava atacs còmodes de les rivals i tornant a ser agressives cap a l’anella. 57-45 a la fi del tercer quart.

L’inici de l’últim quart ha sigut una acumulació d’errades per part dels dos equips, pel cansanci acumulat degut a un ritme de joc molt alt d’ambdós conjunts.

Amb un 59-49 al marcador i amb 6 minuts per jugar, hem desaprofitat l’oportunitat d’ajustar el marcador amb diversos atacs consecutius errats després de bones defenses, i una vegada més el baix percentatge en el tir lliure no ens permet col·locar-nos per baix dels 10 punts, fet que segurament haguera posat nervioses a les xiques de Godella.

Finalment, un parell de triples a final de possessió ha obert la diferència als 14-15 punts que ens ha acabat de sentenciar.

A pesar d’això, les nostres xiques no han deixat de pressionar i defendre amb exigència, i la falta d’encert davant, tant prop de l’anella com en tirs lliurats, no ha fet justícia a l’esforç i a la bona llavor de l’equip.

Felicitar al C.B. per la seua classificació a la final, demostrant per què lidera en solitari el grup A de la categoria Autonòmica.

Agrair a les nostres xiques el treball i l’esperit, demostrant que poden competir contra tots els equips de la categoria, i que ja ens podem considerar un EQUIP D’AUTONÒMICA.

Enhorabona xiques i a continuar treballant per intentar disfrutar de la temporada i buscar algún nou premi com els Playoffs! 🏀

📋 C.B. ALMUSSAFES 5️⃣4️⃣ – 4️⃣4️⃣ JÚNIOR MASCULÍ 📋

Merescuda derrota hui del Tavernes, en un partit on l’equip valler ha estat desaparegut durant els primers 30 minuts de l’encontre.

Al primer parcial aconseguim un pobre resultat de 15-5, on les idees eren inexistents. Volíem però no podíem i l’Almussafes jugava amb més intensitat, demostrant que volia guanyar el partit, i així ha sigut.

Al segon període intentem reaccionar, però seguim sense atacar la defensa en zona local. Pugem la intensitat defensiva, però no l’ofensiva, i seguim amb un parcial pobre de 7-5 a l’acabar la primera part 22-10.

Volíem, però no podíem i l’Almussafes seguia al seu joc. Anava marcant la diferència al marcador i nosaltres sabíem que podíem jugar millor, però les coses no ens eixien com als altres partits. Així i tot, no baixem els braços i continuem lluitant, però sense despegar-nos del marcador, amb un parcial de 13-12 al tercer quart.

Quedaven 10 minuts per davant, sabíem que podíem, però s’havia de demostrar a la pista. I així ho fem a l’últim quart, amb un parcial de 5-18 a favor nostra, aplegar a col·locar-nos 3 punts dalt a falta de 8 segons. Fem una bona defensa, però l’Almussafes troba un tir lliurat de 3 punts, aconseguint empatar el partit a falta de 4 segons. Tenim la bola per emportar-nos el partit, però no ha hagut sort.

A la pròrroga l’Almussafes ha jugat millor i s’ha emportat una victòria treballada i merescuda. Enhorabona a l’Almussafes i, nosaltres, a continuar treballant! 🏀

📋 JÚNIOR FEMENÍ 5️⃣9️⃣ – 7️⃣1️⃣ C.B. JÓVENS L’ELIANA 📋

Derrota de les nostres xiques en un partit on l’equip rival ha sigut superior en tot moment al rebot i a la defensa, fet que va impedir que les nostres pogueren fer el seu joc 🏀.

📋 N.B. TORRENT B 4️⃣7️⃣ – 5️⃣7️⃣ CADET MASCULÍ 2008 📋

Ha aplegat ja la victòria. Han sigut 3 setmanes dures, ja que ens trobavem davant els 3 rivals més durs d’aquesta lliga, però hem sabut competir-los fins al final tots.

Hui hem jugat un partit molt seriĂłs i complet durant les dues parts. Comencem enxufats i per davant al marcador, i anem augmentant eixa renda molt a poc a poc.

Les grans defenses, alternant diferents estratègies, ens donen un puntet més d’intensitat i això ens permet anar-nos-en al descans amb un marcador de 22-36.

A la segona part seguim igual, treballant bé totes les defenses que apliquem, i també aconseguim robar pilotes al córrer, però la zona dels rivals i la nostra mala circulació ens fa baixar el ritme. D’aquesta manera, els de Torrent saben frenar el nostre avantatge, però seguim sent durs i constants en defensa i aconseguim emportar-nos aquesta gran victòria.

Enhorabona equip, s’ho mereixeu! 🏀

📋 CADET MASCULÍ 2009 4️⃣6️⃣ – 3️⃣6️⃣ N.B. ALZIRA GRANA 📋

Partit on comencem molt mal i no estem gens connectats. Per la seua part, l’Alzira ens passa per damunt durant la primera meitat.

A la segona part de l’encontre canviem totalment la mentalitat i eixim enxufats, tant en defensa com en atac, jugant conforme sabem.

A destacar del partit la reacció que ha tingut l’equip a la segona meitat per emportar-nos la victòria. Hem d’intentar que no ens torne a passar allò vist a la primera part. A seguir treballant! 🏀

📋 CADET FEMENÍ 2008 4️⃣0️⃣ – 7️⃣1️⃣ C.B. JOVENTUT XÀBIA 📋

Derrota de les nostres xiques en un partit on la defensa ha estat prou fluixa i ha deixat que pràcticament en tots els atacs les visitants aconseguiren llançar a cistella.

Això unit a una mala primera part en atac i el poc encert de cara a l’anella ha fet que la diferència se n’anara als 30 punts al final del partit 🏀.

📋 CADET FEMENÍ 2009 5️⃣3️⃣ – 1️⃣2️⃣ MISLATA B.C. 📋

Partit senzill i, en part, còmode, davant d’un Mislata que jugava organitzat i intentava fer el seu joc.

De nou, la nostra defensa ens ha donat eixe punt mĂŠs que a l’altre equip. Hem estat intenses i no hem deixat que l’equip visitant poguera tindre opcions de trobar cistelles fĂ cils amb comoditat.

TambĂŠ cal destacar el nivell tècnic mostrat per les nostres jugadores, amb un joc rĂ pid, ben encertades en accions d’1×1 i tambĂŠ al tir exterior.

En conjunt, una molt bona imatge! 🏀

📋 C.B. ALTEA 3️⃣4️⃣ – 5️⃣0️⃣ INFANTIL MASCULÍ 📋

Bon partit jugat pels nostres xics, que han sigut durant quasi tot l’encontre prou superiors.

Han de millorar la concentració quan comencen els períodes. Tanmateix, els xics han lluitat, han defensat i han corregut, la qual ha de ser la nostra imatge i mentalitat 🏀.

📋 GITICSA N.B. TORRENT 3️⃣6️⃣ – 4️⃣1️⃣ INFANTIL FEMENÍ 2010 📋

Un partit molt divertit el jugat per ambdĂłs equips. Ha estat ple d’alternatives, remuntades i amb un final que s’ha decidit a l’Ăşltim minut.

La primera meitat ha estat igualada fins que un gran quart de les locals els fa aconseguir un marge de 10 punts abans del descans.

Hem millorat en la represa, amb un bon encert al tir que ens faltava al començament, i així hem aconseguit que tornara la igualtat.

Així ha sigut la tònica de l’encontre fins als darrers minuts, i a l’últim període ha passat quasi de tot.

Ens posem 4 punts per davant al marcador i les xiques de Torrent, fent un bon bĂ squet, li donen la volta, col¡locant-se 3 punts dalt a l’electrònic a poc d’acabar.

En aquest moment hem tingut confiança i tambĂŠ un poc de fortuna, aconseguint un parcial de 8-0 amb 2 triples a l’Ăşltim minut per fer que la victòria vinguera al poble.

Destacaria l’evoluciĂł al joc. Hem combinat bĂŠ i totes les jugadores han sigut importants en el seu moment de partit 🏀.

📋 INFANTIL FEMENÍ 2011 4️⃣4️⃣ – 1️⃣6️⃣ C.B. GENOVÉS 📋

Encontre de menys a mÊs el disputat aquest matí. La primera part ha estat molt ajustada, i ens ha faltat encert i defensa.

A partir del descans no hem donat opcions a les rivals, pressionant des de la defensa i penalitzant al contraatac 🏀.

📋 C.B. OLIVA 1️⃣3️⃣ – 5️⃣4️⃣ ALEVÍ MASCULÍ 2012 📋

Ens ha costat entrar en partit perquè no estàvem alçant el cap per veure al company millor situat, però una vegada ajustada la situació en un temps mort, hem finalitzat el període amb un parcial d’1-9 i amb millors sensacions.

A la resta de quarts hem mantés la intensitat defensiva amb algunes ajudes molt efectives, fet que ha permés guanyar-los de 10 punts de diferència mitjana, tancant l’acta a meitat del cinqué quart.

Content pel treball de tots els xiquets, que van millorant a poc a poc en defensa. Treballarem més el bot per tindre més facilitat a l’hora de veure als companys 🏀.

📋 ALEVÍ FEMENÍ 2012 6️⃣8️⃣ – 4️⃣3️⃣ C.S.A. CARCAIXENT 📋

Gran partit de les nostres, destacant sobretot la primera part.

Seguim sumant confiança en cadascuna de les jugadores, aportant totes elles per aconseguir la victòria.

Remarcar el treball defensiu realitzat, tant individual com col¡lectiu.

Una victòria més jugant amb la intensitat que ens agrada, i que ens motiva per a afrontar el partit important de la pròxima setmana! 🏀

📋 C.B. IFACH CALPE DISPAMAR 3️⃣7️⃣ – 4️⃣3️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2014 📋

Resultat enganyós, ja que el partit ha estat dominat de principi a fi per un Tavernes molt superior en defensa que no permetia estar còmode al rival en pista.

Malgrat el nostre poc encert de cara a la cistella, la distància no ha pogut ser major 🏀.

📋 C.B. MONTSERRAT 6️⃣3️⃣ – 1️⃣4️⃣ BENJAMÍ MASCULÍ 2015 📋

No ha sigut un bon partit per part dels del C.B. Tavernes, on la falta d’intensitat defensiva, on seguim cometent moltes errades, tant en col¡locaciĂł com en la lluita de balĂł, ja siga al rebot o en balons solts, fa que es donen moltes facilitats a l’equip rival, el qual ho aprofita molt bĂŠ i a poc a poc trau diferències al marcador. Això fa molt difĂ­cil poder competir els partits.

Tan sols un primer quart a destacar, on l’equip ha mostrat una millor actitud col¡lectiva. DesprĂŠs hem tingut alguns detalls esporĂ dics d’alguns jugadors i poc mĂŠs.