📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES JÚNIOR FEMENÍ – S.D. ESCUELAS PÍAS 📋

🚫 Partit no disputat 🚫.

📋 CRÒNICA C.B. PUERTO SAGUNTO 59 – 56 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 📋

Partit molt complicat davant un equip superior físicament, amb una defensa molt intensa durant tot l’encontre.

Comencem de mala manera, sense ganes d’ajudar en defensa i sense ajudar als companys, arribant així 11 punts baix al primer quart.

Al següent període eixim concentrats per seguir reduint l’avantatge i ho aconseguim amb bones accions de grup, movent bé la pilota i fent molt bones defenses. Així arribem al descans 4 punts baix.

A la represa del descans ens ve un colp de realitat, on els locals encerten 6 triples quasi seguits i aconsegueixen una renda de fins 19 punts de diferència, però els vallers no es donen per vençuts i amb ajustos defensius aconseguim recuperar la nostra defensa i córrer diversos contraatacs fàcils per reduir la renda i arribar al final 3 punts baix.

Un molt bon últim quart de tot l’equip ens fa seguir amb opcions. Demà toca lluitar a casa per aconseguir passar a 1/4 de final 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ N3 55 – 40 C.B. PUERTO SAGUNTO 📋

Molt bon partit hui dels nostres, on des de l’inici han marcat un ritme que els feia anar sempre per davant al marcador, però cometem males decisions defensives i accions molt blanetes que permeten donar cistelles fàcils als visitants.

Malgrat alguns moments de desconnexiĂł, aconseguim arribar al descans amb un avantatge de 7 punts.

Al tercer quart comencem a pujar la intensitat defensiva amb molta més agressivitat i bones ajudes, aconseguint rebots, robar pilotes i traslladant les bones accions defensives a la facilitat per córrer i aconseguir cistelles baix de l’anella.

Hem aconseguit una renda de fins a 17 punts i, a partir d’aquest moment, els vallers han jugat amb molta més calma i en equip, aguantant el baló i, el més important, aconseguint la victòria.

La gran intensitat defensiva no ha baixat en cap moment. Per açò i tot l’esforç, donem l’enhorabona a tots els xiquets. Passem a 1/4 de final i és un resultat més que merescut! 🏀

📋 CRÒNICA C.B. L’HORTA GODELLA 56 – 15 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 📋

Derrota davant un rival on es notava la diferència de nivell de competició durant la temporada.

El partit ha començat amb el joc clarament favorable al rival, i amb les nostres sorpreses per la intensitat de les de Godella. Fruit d’això ha sigut la gran quantitat de balons perduts i la poca anotaciĂł de les valleres en els dos primers quarts.

Ja en el tercer quart la cosa ha canviat un poc. Les nostres han defensat millor i han perdut menys pilotes, i això ha fet que des d’ahĂ­ fins el descans competiren en pista tant en joc com als parcials.

En tornar del descans, algunes pèrdues davant la pressió local ens han fet baixar un poc els braços i concatenar errors que no estàvem fent abans del descans, però passat aquests moments, hem tornat a competir, però sense encert cara el marcador.

A la fi, derrota clara davant un equip que probablement jugarà en Nivell 1 la propera temporada, però amb alguna que altra bona sensació 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 12 – 53 S.D. EL PILAR 📋

Partit on s’ha vist clarament la superioritat de l’equip rival, que ens ha passat per damunt en tot moment.

Els jugadors han eixit molt nerviosos i això els fa errar tirs lliures. A més a més, l’equip contrari no ha parat d’eixir al contraatac i els nostres no baixaven a defendre 🏀.

📋 CRÒNICA S.D. EL PILAR 66 – 38 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL MASCULÍ 📋

El partit de la tornada ha sigut molt diferent i els nostres Infantils han eixit més tranquils, competint dins les possibilitats que teníem. En definitiva, han disfrutat més d’aquest partit i això s’ha notat dins la pista 🏀.

📋 CRÒNICA CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ N3 2 – 42 C.B. L’HORTA GODELLA 📋

Bon partit de les nostres xiques a pesar de la diferència de punts que reflecteix el marcador.

Partit sense història el jugat contra un equip físicament i tècnicament superior al nostre.

L’equip visitant ha jugat a un ritme molt superior al nostre, amb pressiĂł a tota la pista, i això s’ha notat a les pèrdues de balĂł i a les cistelles fĂ cils de l’equip visitant.

A la fi, bona temporada de tot l’equip. A seguir entrenant per a la pròxima temporada! 🏀

📋 CRÒNICA S.D. EL PILAR 59 – 33 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ MASCULÍ 📋

Partit on els vallers han jugat a ratxes, fet que ens impedeix estar en partit en cap moment.

Cal destacar el gran encert del tir exterior del rival i tambĂŠ cal continuar treballant mĂŠs la defensa i els tirs de prop de l’anella 🏀.

📋 CRÒNICA C.D. ADESAVI 34 – 41 CAIXA POPULAR C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ 📋

Victòria en el partit de tornada, al qual hem anat per davant al marcador els 40 minuts, tot i que el rival no ens ho ha posat fàcil en cap moment.

Es notaven les ganes de les xiquetes, ja que han eixit concentrades i molt menys nervioses que al partit d’anada. Sabien que si volien arribar a la final havien de donar-ho tot i així ha sigut.

Destacar la defensa, llegint les rivals per no deixar que atacaren fàcilment i anticipant-se als passes per tallar-los i córrer al contraatac. A més a més, la milloria en el rebot defensiu ha sigut clau, ja que les xiquetes han sabut col·locar-se davant les seues rivals per no deixar cap oportunitat d’anotar fàcilment des de baix de la cistella com ens va passar ací.

Per acabar, donar l’enhorabona a les lleonetes que tant s’ho han currat durant tota la temporada. Tot treball té la seua recompensa, i cap millor recompensa que estar a la final setmana que ve! A per totes! 🏀